- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok
IOS szerveren keresnék aktív,jó hangulatú magyar guild-et. Előre is köszönöm! -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok!
IOS szerverre keresnék magyar klántAndroid szerveren majd 2 éves játék tapasztalatom van
Segítőkész,jó hangulatú társaságot keresnék!
ingame: zozo12345 -
Szabolcs4
csendes tag
Kecskemétiek magasba a kéz!
Had lám hányan vagyunk
(ki ez a kemény aki összevert Herczi? ) -
Szabolcs4
csendes tag
válasz
laca17kecske #4786 üzenetére
Azóta kicsit tesztelgettem. . Egy 5/5 revivel, és mondjuk egy 5-6-os skillel arénán brutál durva lenne,egy PD-vel mellette meg had ne mondjam. lvl 60-on lvl1-es skillel(120%)raid-en csak úgy szedi kifele a hősöket átlag 3-4k-t sebezve. Ezen az új Mesa dolgon is nagyon szépen szerepel. Megvagyok vele elégedve, magasabb szinten,skillel és egy jó talental elég ütős (véleményem szerint)
-
Szabolcs4
csendes tag
válasz
laca17kecske #4781 üzenetére
Köszönöm Laca.
És azt esetleg megtudod mondani,hogy hol érdemes mégis használni? -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok
Mivel angol tudás szűkén vagyok így hozzátok fordulnék.
Letudnátok nekem fordítani,hogy pontosan mit is csinál ez a kicsike a skill-jével?
[link] -
Szabolcs4
csendes tag
Ilyen sok Kecskeméti játszik?
-
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok.
Véleményetek szeretném kérni erről a bizonyos BlueStacks alkalmazásról?
-Sokan használjátok?
-Megbízható,stabil alkalmazás? -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok!
Akkor itt válaszolnék kérdezőimnek,hogy hogy is megy az F HBM.
Először is.A játékban Szabolcs4 néven megtaláltok a Végzet klánban. Ott megtudjátok nézni milyen felállással is dolgozom.
5 db lvl 9-es Arrow Tower-em van, noku Garrison.
Szintén 5 db lvl14-es Hero Base.
Hősemimsemmi értékelhető talent)
-lvl 112 Druid- 4/9-es skill
-lvl 105 TG-5/9 skill
-lvl 100 Champion 3/9
-lvl 100 AC 3/9 (erre a felállásra sokkal jobb lenne egy dps [Ninja] azért használom csak,mert visszaveri a sebzések egy részét)
-lvl 100 Immo-5/9 skill (HBM-re nagyon fontos hős)
Ez volna az én felállásom,remélem tudtam segíteni -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek örömöm.
Hosszú idők óta semmi előrelépés,jóformán semmit nem fejlődtem, HBM C-t farmoltam hónapok óta.
Mai nap megértem végre,és akkorát ugrottam előre,hogy Gari nélkül megy sima F
Nem tudom számít-e de :9732 might,és lvl100 körüli hősök -
Szabolcs4
csendes tag
Nekem pl még egyszer sem adott napi quest-nek talent rollt.
Bízom benne,hogy majd ha elérem a 10k+ might-ot akkor ugye felszabadul + 1 quest és gyakrabban lesz talent roll -
Szabolcs4
csendes tag
válasz
Saskakas18 #3572 üzenetére
Köszönöm
-
Szabolcs4
csendes tag
Megtudjátok nekem mondani,hogy hol tudom letölteni ezt a taiwani verziót ,hogy tesztelni tudjam az újdonságokat?
-
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok!
Megtenné nekem azt valaki,hogy elkülditek azt az oldalt,ahol a TH szint alapján base desing van? Kerestem a honlapon,de nem találtam sehogyansem. Előre is köszi
További szép napot! -
Szabolcs4
csendes tag
válasz
feltamadas28 #3435 üzenetére
Oh
bááárcsak az enyém lett volna *-*
-
Szabolcs4
csendes tag
Nem tudom,hogy normális-e az ilyen
[link] -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,hogy mi ez az új event? Jól értelmezem hogy 1400 gemet kell vásárolni ahoz,hogy részt vehessek benne? -
Szabolcs4
csendes tag
Én ezzel a Gem vásárlással úgy vagyok,hogy (szerintem) nem éri meg játékba pénzt fektetni.
Minek költenél rá? Azért ,hogy jó legyél a játékban? Az életben úgyis ugyanaz maradsz,maximum befüggesz a játéktól.Egyszer ígyis úgyis abbahagyod akkor meg fölösbe pumpáltál bele lóvét. Azt a pénzt meg inkább elköltöm pl: egy jó pizzára vagy stb. (de ez csak az én véleményem) -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok. Hozzászólva az eddig itt elhangzottakhoz,ez a szavazós téma nagyon tetszik, pofás kis szörnyet hoztak létre.(remélem shard-ért meg is lehet majd venni) SM után következő ez a korcs minotaurusz.... Hááát. leírás nincsen még róla de szerintem vicc.
Viszont egy kérdésem lenne.
Sajnos elég szerencsétlen vagyok rollolásban, lassan 5-6 ezer gemet szórtam ki úgy ,hogy Legend-nek se híre se hanva.
Ebből adódóan csak Shardért megszerezhető szörnyem van.(Exe,TG,Druid,Champ,Pala) Nos hát ezeket használom mindenre. Az én kérdésem az volna ,hogy melyek azok a szörnyek (természetesen Legend és amit shardért megtudok szerezni) amik a legjobbak,melyik a legjobb setup a következőkre:
Raid-re/HBM-re illetve arénára?
Előre is köszi -
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült végre elérnem,hogy a tornyaim (Arrow Tower) elérjék a lvl7-es szintet.Ezekkel a tornyokkal és ezzel a bizonyos "pillangó' bázissal könnyedén ütöm a B-t.A gond az ,hogy C5-nél mindig meghalok. A kérdésem pedig az lenne,hogy tudtok-e javasolni olyan bázisfelépítést amivel ezt kitudom küszöbölni?
Vagy esetleg ahogy fejlődök úgy fogok javulni? Ha valaki veszi a fáradságot és rám nézne és esetleg építő jellegű kritikát adna azt nagyon megköszönném.Esetleg rossz Hero-kat használok? Olvastam ,hogy van külön raid-re/bossra/HBM-re is 'Hero összeállítás'. Esetleg ezeket is letudnátok írni nekem?Szabolcs4-néven megtaláltok. Viszonyítási alapként itt egy kis leírás:
Might:6965.
Hero's: Lvl 71 TG
lvl 65 Druid
Lvl 60 Paladin
lvl 80 Exe
lvl 77 Panda
Előre is köszönöm szépen -
Szabolcs4
csendes tag
-
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban ,hogy ezt a Spirit Mage-t honnan tudok szerezni?
Előre is köszi -
Szabolcs4
csendes tag
Mike!
Igen van már, összekapargattam a lovettát rá
A 900 gem-et meg letojtam úgy voltam vele miért nePofás darab szerintem
-
Szabolcs4
csendes tag
válasz
Baulu81 #1904 üzenetére
Rendben van,köszönöm. Ahogy elnézegettem a 'nagyokat' én is hasonló következtetésre jutottam.
Olyan kérdésem volna hogy érdemes -e vennem ezt a bizonyos 'Thunder God'-ot. Nagyon sokan szaladgálnak vele innen gondolom ,hogy jóÉs még valami, érdemes -e szerencsét próbálnom és szörnyeket nyitogatni? Van esély arra ,hogy én Legendás szörnyet pörgetek ki? Vagy tartsam meg a szörnyek fejlesztésére? Milyen képesség az amit a szörnyeknek pörgetnem kellene?
-
Szabolcs4
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok,még csak 5200 might körül mozgok a játékban.Szerencsére találtam egy hozzáértő magyar klánt,immáron a Whisky csapat tagja lehetek.
Tulajdonképpen annyi kérdésem volna,hogy hőst szeretnék venni.
- Nos ez Shard ba kerül, és a legendás szörnyek igencsak költségesek. Honnan tudok a leggyorsabban szerezni?
-A másik kérdésem az volna,hogy a hős fejlesztésénél felkínálja azt a lehetőséget ,hogy 300 gemet beleölök. Nos ha ráköltök 300 gemet az mit csinál? Fejleszti a hős képességét vagy megváltoztatja az?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest