- HDMI topic
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csixi68
tag
Nagyon egyszerű a válasz... 185 előtt nem érdemes evolvézni, de legtöbbet 200-nál adja.
Közben ahogyan érzed...
Én sajnos 183-nál nyomtam el a Vladot, nagy nehezen sikerült már 160 fölé tornáznom. Most Cupid már 186, de 190 előtt nem fogom fejleszteni... A J-t csinálom Vladdal és Cupiddal, így kb 3-5 nap mire Cupid ugrik egyet, mellesleg meg a Vlad is megy szépen felfelé... Szóval a türelem több XP-t teremt. -
pulffy
őstag
Masodik lvl5 ladabol bekacsintott egy 5/8 life drain.... ( elsobol meg egy bersek jött, gyakrabban kellene nyitnom... )
kire tegyem... ? En a skullon gondolkodok.... most 5/8 tancity van rajta.... Szóval?
-
Shokkolo
addikt
Uhhh ez a 2 design bejövős
Meddig várok:
Lássuk csak... egyelőre nincs értelme pörgessek.Picit bővebben:
Gyűjtögetek, és a nagy számok törvénye alapján mindig jön valami ami még nem volt. Azt elkezdem húzni amíg gyűlik újra a gem...Gondolok itt arra, hogy pl legutóbb jött a cupid, aries, ezeket felhúzni 160+ -ra, legalább 8as skillel,
plusz vladot és a PD -t is 9es skillre az rengeteg idő és shard nah és persze HB (jelenleg ezzel állok hadilábon).
Illetve most bejött az evolve is ami emgint borít mindent.Amíg a meglévőket nem hoztam megfelelő szintre, nincs értelme pörgetni, mert úgyse lenne még azokra is plusz erőforrásom, ergó csak még lassabban haladnék előre.
Szóval öööö.... amíg húzom a meglévőket gyűlhet a gemMost konkrétan június óta gyűlik, és még fog is. Aztán egy 2k -s eventen elpörgetem. Hátha lesz végre egy moltanicám...
Múltkor számot vetettem azzal, hogy mi nincs még:
Ork, Santa, Pixie, Death Knight, Treant, Harpy, Skull, Dread DrakeÉs persze: mino, destro, molti (ebből csak a 3. -ra van esélyem)
Szóval lesz minek pörögnie (és van is miért reménykedjek
)
-
Mike
veterán
Hányas szintig érdemes vinni a hőst evolve előtt, hogy annyi könyvet kapjak, hogy utána normális szintű legyen újra? olyan 160+ körül már megfelelne nekem
-
Shokkolo
addikt
válasz
TarakMachto #9886 üzenetére
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #9885 üzenetére
Fogalmam nincs milyen lehet 1600 gem tulajdonosának lenni .....
-
robertinyo70
tag
Nem igazán tudtam megcsinálni az insane1 5.pályáját.
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #9881 üzenetére
Mikenal a pont "oh bazdmegmittettem."
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #9881 üzenetére
ez nem úgy megy, hanem kell mana, oké, nyomod, gem? ok, óh bazz mit tettem
én is fizettem már be gemből aranyat/manát questbe, mert nyomtam mint a hülye az ok-t ész nélkül
-
Nova96
őstag
Legjobb erzes amikor mana befizetesre elmegy 800 gem mert elfelejted, hogy este az osszes insribbe ment. :/
-
vendingo
veterán
Ma unatkoztam és a töltelék herokat sorban felhúztam 60-100-as szintig, így lett +17k mightom
Az ujjaim leszakadtak mire a végére értem. -
orass9028
csendes újonc
válasz
Zolkomolko #9871 üzenetére
Hali!
Nem reg kezdtem..bo 4000 hozzaszolast sikerult elolvasni, de most itt..
Ket acc kelett, de kezdo gem-ekbol sikerult behuzni 3 legendet (harpy quean, immo, pala)
Harpynak ma free talent roll-bol jott egy 4/5 revit..nem talalom tul hasznosnak (neki nem), de javitsatok ki, ha nem igy van.
Elore koszonom a valaszt! -
frantyi
tag
Sziasztok
Insane 1/4 nek mi a türkje? Előtte meg van minden 2-3 lánggal de az megfogott.
Köszönöm
Frantyi
-
-
Nova96
őstag
válasz
Zolkomolko #9871 üzenetére
Mivel a tobbi csak 8000-12000xpt add , szoval arra alkalmatlan. Csak insane
-
Zolkomolko
csendes újonc
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a fórumot, tippek-trükkök reményében.
Lehet vhol átsiklottam a válasz felett, de nem világos, h a dungeon
sweep milyen szinttől alkalmas hős húzásra, teszem azt, csak insane?Üdv: Zolko
-
robekraptor
tag
keresek aktív magyar guildot. reno kíméljen a "VICC"-leadere miatt.
-
Mardel
őstag
Általában az nyer akkro akinek az ariese hamarabb eljut az shrineig és a santa be tudja vinni az első skillt.
De elég bosszantó kis hős, mert ugye a psyshield vagy warlock/dk buffot simán leszedi a stunja.Általában h2h-ben lehet megfogni őket mert dread drake elég gyors és ha revites warlockja is van nem biztos, hogy ariesre kap buffot, onnnatól meg sima ügy, plusz dread drake meele így a pd is hamarabb tudja ütni.
Arenara a legjobb talent szerintem neki egy 5/8 sprint psyshield crest sorral, ha open lanen gondolkozunk.
Mert a lényeg hogy minél előbb eljusson az shrineig hogy tudjon stunolni, psyshield meg kivéd egy ellenséges dread drake támadást.
De life drain is elég jól működik rajta.
-
Aragornh
újonc
Meglett a 243 milka boss4-en! (2000 merit)
Team:
153(evolved) PD 8/10, 7/8 zerk, lvl 2 revive
178 Druid 6/10, 3/8 revive, lvl 2 zerk
167 Aries 8/10, 5/8 sprint, lvl 2 scatter
150 DK 7/10, 2/5 revit, lvl 2 scatter
122 Shaman 4/10, 5/8 scatter, lvl 3 stone skin
166 Cupid 8/10, 4/5 revit, lvl2 scatter -
Raphouse
csendes tag
Valaki tudna segíteni hogy 5/5ös life driant kire tegyek?
DK,GR,SN,TG, Druid akin gondolkozom és persze akik vannak, mert más normális hősöm nincs.Dk nak sok a hpja de lassan üt nem tudom megérie? -
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #9862 üzenetére
cserében viszint nem ad xp-t HBM-en, csak alig valamit
most átálltam arra, hogy csak PD+Skull, mindkettőre tettem LD crestet, M talán ad még valamit, N-t még nem próbáltam, hogy meg tudják-e ketten csinálni
(inkább az a baj, hogy nem győzik legyilkolni a sok ellenfelet, és azok közben szétszedik az épületeket, L-nél már Méhecskének gondjai voltak ezzel, ezért tettem be mellé Tökherceget) -
Tyutyu88
csendes tag
Nekem Ork jött a minap..nagyon örültem neki..őt vàrtam a legkevésbé!!
Egy évig semi gem only hős aztàn megtört a jég a PD-vel és azóta jönnek szépen lassan!
-
Mike
veterán
milyen lehet, amikor mindkettő félnek van ilyen az arénában
egyébként elég impressziv, eljutott kis csapatom az oltárig, de aztán szépen meghaltak :9ám méhecske heroval (skull) + ninja, akinek nincs Drake-je vagy Skullja, már a felét lekaptuk a csíknak mire egyáltalán odaérnek
nagyon tetszikhihetetlen, hogy majd fél év eltelt új hero nélkül (juni 9. - okt. 16), és amikor jön egy, akkor pont az, amire annyira vágytam
olyan mintha nyertem volna a lottón -
somag
tag
Sziasztok!
Fent van ez a játék és néha nyomkodom. Valaki kérem magyarázza el, hogy azt a tökfejű csókát hogyan kaphatom meg? Írtatok itt a kipörgetésről. Mi ez?
Köszi. -
dreta
tag
Szép alap hp-ja van:
-
e=mc²
őstag
Na mar reggel vegre megkaptam az elso pd-m. (Erdekesseg, hogy szokasos 2k eventen semmit nem kaptam tegnap, de ma reggel valami miatt mondom na porgetek egyet - tenyleg nem szoktam maskor (az utobbi fel evben), csak eventkor. 1 porgetes, 1 pd.)
Mondtam en, hogy egyszer ugyis bead minden herot barkinek, csak legyen turelme kivarni.
-
repeek
tag
válasz
TheHessian #9840 üzenetére
Én logitech G szériás egeret + billt használok botoláshoz. Ugye ezek tudnak macrokat menteni lejátszani . De rákeresel hogy clicker program . És van rengeteg. Még telón is használtam , szal androidra is van . Bár ott auto tap. Úgy keresd.
-
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #9850 üzenetére
Amit még tudok javasolni, hogy Ork helyett Druidot vidd a plusz attack miatt, illetve Cup-PD-re minél magasabb Revit crest. Sajnos ezeknél már fontos tényező a szerencse is.
Én ezekkel vittem végig:
Cup, 183, 9/10 4/5 Revit, Revive crest
Pd, Evo 160, 9/10 6/8 Berserk, 3as Revit crest
Druid 185 6/10 4/8 Revive, 4/5 Slow down
Mino 177 9/10 4/5 Revit, 3/5 Wargod crest
Sm 170 7/10 4/8 Bulwark, 3/5 Berserk crest
Santa 172 9/10 5/8 Revive, 3/5 Wargod -
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #9845 üzenetére
Remélem segít.
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #9845 üzenetére
robertinyo70, TheHessian
Köszi!
erre nem is gondoltam -
robertinyo70
tag
Sweep-pel csak a Herobazisra kirakott hősöket tudod húzni a Tornyokba lévőket nem.
Csak egy hőst raksz ki és utána sweep-pelsz.Késtem
Insane1 5.pályát hogyan tudnám megcsinálni?
Valaki tudna segíteni?PD EVO Lv161 9/10 3/8Berserk
Cupid EVO Lv151 8/10 5/8Stone Skin
Mino Lv176 8/10 7/8War God
Orc Lv172 7/10 4/8Berserk vagy helyette Vlad EVO Lv153 8/10 5/8Sprint
Santa Lv170 7/10 4/8Bulwark
SM Lv164 7/10 4/8BulwarkEzekkel próbálkoztam ez idáig.
-
Mike
veterán
válasz
TheHessian #9840 üzenetére
ezt úgy hívják: megszállottság
(#9836) mno
hogy tudsz húzni sweep-pel csak egy hőst? -
Mike
veterán
Nohát nálam éjszaka járt a Télapó/Nyuszi/Jézuska, és hozott nekem egy Skull Knight-ot. Hm, nagyon impressziv hős még 120-as szinten is, megállja a helyét a 17x-es hőseim között
most van nagy öröm és bódottsák
-
TheHessian
tag
Ha már beszélünk a sweep fontosságáról akkor beszéljünk arról is, hogy alszunk
. Kárba megy ha jól számolok 24dungeon emiatt, már ha a klasszikus 8 órával számolunk.
Az nekem 240.000xp kiesés. Valakinek több mint 2,5milla.
Nekem régen volt egy programom számítógépre ami ütemezetten kattingatott helyettem ilyen esetben. Tud valaki ilyet mert rohadtul elfelejtettem a nevét
és lányos zavaromban azt se tudom, hogy keressek rá.
-
mno
tag
repeek: köszi
Mike: bőven több mint 2x annyi xp-t kapok onnan egész nap alapból, mint hbm R-ből. Sőt hbm-en nagyjából egy adott csapatot tudok vinni, míg így sweepelésnek köszönhetően egy kiválasztott hőst tudok húzni. Most pl Pixit nyomatom, akin 5/5enlighten van, 113x2x55, azaz kb 12,5millió xp-t kap egy nap+hbm towerben van+raidek, szumma 14-15milla xp megy rá naponta. 180felett napi 3szintet ugrik.Pixie 177ből 193lett nem egész egy hét alattHúzom 200ig, nem kell neki pár nap, és evo után kapok kegyetlen sok 500k-s xp könyvet, ami azért elég jó
-
mno
tag
Ja magic, az más, mert areisnek semmi szerepe insane dungeonban.
Insane az még kegyetlenebb mint expert, a 3.-4. sorozatban a lerakott pajzsba nem lehetett már Pd-t lerakni elsőnek, azonnal meghalt mielőtt pajzs hatott volna rá
. Az ork tudott megmaradni 1/5 hp-val. Ide két különboző helyre lepakolni hősöket eléggé beteges gondolat. A vlad meg ha egy csoportba mennek, pd-t nem hagyja stackelni.
-
mno
tag
válasz
TheHessian #9829 üzenetére
Hogy tenned le két csoportba? A 220k hp-s ork pajzs nélkül 2mp alatt halott. Ariessel mit akarsz insane dungeonban?
-
Shokkolo
addikt
Láma kérdés:
mi is a 2k-s pörgetős event neve? olyan rég eventeztem hogy...@robertinyo70
Úgy, hogy hagyjon ütőfelületet a PD-nek...
Ha nem tud ütni nem lesz PD buff, mert vlad a skilljével eltakarít mindent -
Raphouse
csendes tag
EZ a secret code-s event hogy van?Kódot hogy lehet szerezni?
-
mno
tag
Pd evo159 10/10, 7/8 berserk, revit 3as crest sor
Cupid 199 10/10, 4/8 berserk, revit 4es crest sor
Mino evo170 9/10, 5/8 war god, bulwark 3as crest sor
Spirit mage evo155 7/10, 5/8 war god, berserk 4es crest sor
Ork evo159 8/10, 5/8 life drain, tenacity 4es crest sor
Santa boom evo159 9/10, 5/8 war god, bulwark 4es crest sorInscribe első háromnak 100as, többinek 90-95közötti.
Sok videót néztem, meg saját tapasztalat: Vladot nem szabad vinni, miatta PD nem tud stackelni. PD és cupid is 10es skill nagyon kell, hatalmas össz HP van kint pályán, és sok magic tower miatt még varázslat hatása alatt nagyon le kell rusholni amit lehet. Ork volt a tank, 220k HPja van most. Cupid skillez elsőnek, PD-t azonnal beindítja. SM berserk crest mert CD nélkül rombol. Van 1-2 nagyon durva, 1/8, 2/1, 3/6, 4/7 ahol nekifutottam 15-20szor mire lement éppen 51%-ra, vagy kicsi többre. 3/6 volt a legnehezebb összes közül!
717 lánggal fejeztem be egyelőre . 40ből 11ment le 3 lángra, többség 2 láng, néhány csak 1-re sikerült.
-
mno
tag
Köszi!
Franc se tudja, amióta sweep-elni lehet, ugyanúgy megvoltak szívatós napok, mikor 50ből 5-6szor adta, az átlagos napok mikor kb 12-15ször, és olyan is mikor majd felében dobta shardot. RNG... ez van... Ha meg kis mértékben rontottak esélyen, azt is megértem, normál farmolással többség vagy a 40shardosat, vagy 57 shardosat csinálta/csinálja. Sweep funkcióval viszont például most tudom már 88shardosat farmolni, tehát ha párszor kevesebbszer is adja be még mindig jobban jártam - xp-ről nem is beszélve. Normál attackkal meg nem lehetne farmolni egyik insane utolsó tornyosat sem, sokáig tartana, elhullanak hősök, összes spell kell, stb..
-
mno
tag
Ma sikerült teljesen befejezni insane dungeont, mostantól utolsó, 4/10est tudom sweepelni
-
Mardel
őstag
válasz
robekraptor #9816 üzenetére
Max egy használt autóét, de amennyit én már játékokra költöttem abból 3 autót is lehetne venni.
-
robekraptor
tag
válasz
Grendar777 #9813 üzenetére
nekem a fő accon egy skull és egy trenataur jött a kicsin meg egy warlock és egy skull
-
Arver
csendes tag
Sziasztok! Mesa4-re mi a követelmény? Gondolok itt herokra talent stb..
Jelenleg 5650 pontom van és 31k mightom ezért lassan gondolkozok rajta.
-
Grendar777
csendes tag
válasz
TheHessian #9812 üzenetére
Nekem sajnos csak egy szukkubusz esett be, az is csak egy kisebb accomon! Eddig négy accomon próbálkoztam, egy fő accounton, és három kissebben, de a szukkubuszon kívül, csak zöldek, kékek jöttek, illetve zselék.
-
vendingo
veterán
Történt valami iOS-en? Reggel 900 Gem-re ébredtem. Jött is belőle a sokadik PD és champ.
-
skorpio6369
tag
Hi!
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9807 üzenetére
Én TG-n vagy Destron gondolkoztam.
TG azért mert a mino a repülő herokat nem stunolja, az is igaz hogy miota van dread drake azóta keveset van használva.
Ac-t szinte csak lost battlefielden használom, ő van középen az első kockán, balra revites pd, jobbra skullknight, mögötte warlock, warlocktól jobbra sm.
(#9806) repeek: Kb. 1 éve.
-
Mardel
őstag
Enyémen lvl 5 revive talent van, crest nincs neki, mert annyira nem fejlesztem.
Azért revive mert ha úgy hal meg hogy nem skillezett akkor nem volt hatékony.
Viszont most reggel pörgött free gemekből egy 5/5 revit de nem tudom hogy mire tegyem.
Eddig ezek vannak:
Aries 5/5 revit
Aries 4/8 war god
Atlanticore 4/5 revit
Champ 4/5 revit
Cupid 4/5 revit
Death Knight 4/5 revit
Destro 5/8 bulwark
Dread Drake 4/8 war god
Druid 5/8 zerk
GR 5/8 life drain
Harpy 5/8 scatter
Immo 5/8 bulwark
Mino 5/5 revit
Moltanica 5/8 bulwark
Moltanica 5/5 revit
Ninja 5/8 self destruct
Orksbane 5/8 zerk
Paladin 5/8 tenacity
Pixie 4/8 zerk
Pixie 3/5 revit
PD 8/8 zerk
PD 5/5 revit
Santa 6/8 wargod
Siren 5/8 heavy blow
Snow Zilla 5/8 bulwark
Spirit Mage 6/8 bulwark
Skull Knight 5/5 revit
Succubus 5/8 sprint
Thunder God 4/5 revit
Treantaur 5/8 revive
Vlad 5/8 life drain
Warlock 5/5 revit -
pulffy
őstag
Trentauról mi a véleményetek... ? Hasznos ? Pontossan mit is csinal a skilje, feléleszt? .....
nem negyon örülök neki hogy ezt dobta.... Ork vagy DD kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged