Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Nimda
addikt
Igen, sajnos az már kifutott, lehet rendelésre sem tudnak már beszerezni.
(solar) szerkezetek különbségei:
GW-5000 (3159) Standard LCD, MB6
GMW-B5000 (3459) STN LCD, MB6 + BT
GW-M5610 (3159) Standard LCD, MB6
GW-B5600 (3461) Standard LCD, MB6 +BTAz újabb U -s széria csak annyiban más, hogy gyakorlatilag megkapta a BT -s modulok tulajdonságait, csak BT nélkül:
Automatikus LED háttérvilágítás • Állítható 1,5 vagy 3 másodperces megjelenítés • Állítható dátumformátum és állítható nyelv • 5 világidő beállítás (48 város), 31 időzóna.
BloodRay igen, még mindig ez a legjobb párosítás (szerintem), ha valaki nem akar BT -s szerkezetet viszont ha kellően laza a szíj, akkor észre sem lehet venni. Én legalábbis nem érzékelem
#1189 igen.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Szerintem az 5610 ár/érték arányban tökéletes választás. Nekem is van. Több órám is van volt, de NEKEM ez a világ legjobb órája. Ja és a műanyag a lelke a G-Shock óráknak. Attól lesz strapabíró illetve ütközés elnyelő is mint a kocsikon a lökhárító. De amú pikk-pakk otthon is cserélhető ha véletlen annyira lezúznád. Valamint a feltalálója Kikuo Ibe is ilyet hord.
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Nem mert az 5000 az fém tokos, csak a külseje műanyag. Valamint menetes a hátlap, nem csavaros és Made in Japan. Picit a műanyagok és a szíj is jobb.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Én úgy tudom az összes kockában kristályüveg van és nem zafír. Ami valamilyen szinten logikus is, mert a zafír ridegebb és könnyebben törik. A kristályüveg rugalmasabb.
-
cibere11
tag
Nem tudom mert alapértelmezett kijelzőn használom és szinte mindig fullon van.Nyaraláskor a gps-t használva merült két egységet de azt a töltőjével nyomtam vissza.
HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Nimda
addikt
Igen, pl. a Garminom képes erre, de ahogy írtad, ott is pontatlan, ha jelet veszít. Szerencsére ez igen ritka.
Nekem amúgy a GPR-B1000 sokkal szimpibb, mint az újabb GBD-H1000. Valahogy az előbbi átgondoltabb szerkezet és masszívabbnak tűnik. Mondjuk ezt az ára is tükrözi.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest