Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
Új hozzászólás Aktív témák
-
RnJ
tag
Sziasztok,
canon ip 7250-hez melyik CISS rendszert ajánljátok?
Ez: [CISS Canon IP 7250] most elég jó árban van.
Vagy esetleg milyen utángyártott patront ajánlotok?
Javarészt cd-borítót és cd felületet fogunk nyomtatni, illetve néha A4-es plakátot.
köszi
-
pazzo
tag
Sziasztok!
Canon MG5150 nyomtatóm van, amit utángyártott tintával használok.
Már nem nyomtat színesen, csak kéken. Hiába cseréltem ki az egész sort újra, ugyanaz. Feketét egyszerűen nem nyomtat.
Végigcsináltattam vele a fej-tisztítási folyamatot, de a probléma nem javult.
Van valakinek tippje, mit tehetnék még? Esetleg másfajta tintapatronnal próbálkozzam?
Köszönöm! -
oszy
veterán
Miért van az, hogy bármilyen Canon nyomtatóval nyomtatok alapbeállítást használva, mindig csíkos lesz a kinyomtatott kép. Már most többet is kipróbáltam. Minden esetben át kell állítani, hogy fotót nyomtatok? Mert pl. van olyan, hogy nem fotó minőséget aarok kivitelezni.
-
oszy
veterán
Közben visszaküldtem a nyomtatót. Éltem az elállási jogommal. De nem nagyon jött be a 925. A boltban nagyon rendesek voltak! Le a kalappal!
A Canon PIXMA MG7550 ajánlott nyomtató? Utángyártott patron is van hozzá elvileg jó áron. Bár ezt még csak egy embertől hallottam.
-
oszy
veterán
Megvan az MX925 viszont csíkosan nyomtatja a fotókat. Tisztítások megvoltak, meg má pár színes oldalt ki is nyomtattam. Szerintetek mi lehet a gond?
-
oszy
veterán
Egy másik fórumban már feltettem kérdésem. Erre a fórumra most találtam rá.
Tehát:Tudnátok segíteni a döntésben?
vagy
Nekem fontos, hogy tudjon cd/dvd nyomtatást illetve nem utolsó szempont a patron ára. A 925-ről olvastam már, hogy pl. érzékeny az utángyártott patronra.
-
Gh00st
aktív tag
Sziasztok!
Lassan már két éves nyomtatóm van, viszonylag kevés használattal(lehetőség szerint azért minden héten nyomtatok vele 1-2 oldalt).
Pontos típusa: Canon Pixma IP7200Tökéletesen nyomtat doksikat feketében vagy színesben fotót, normál vagy fotópapírra.
Azonban a tesztoldal nyomtatásnál már régóta hibázik a felső rész(PGBK).
Fokozott tisztítás, kalibráció megvolt, nem segített.Érdemes lenne átmosnom a nyomtatófejet?
Ha igen, langyos/meleg vízzel vagy tisztító folyadékkal?
Számos videót megnéztem, van ahol gondosan vigyáznak az érintkező panelra(ne érjen a vízbe vagy leragasztják), máshol kerti locsolóval, mosogatóban öblítik ki vagy egy kancsó meleg vízbe teszik.
Most ki lehet áztatni, persze megvárni míg kiszárad és utána üzembe helyezni vagy nem érheti víz?Előre is köszi a helpet
-
explorer68
tag
Öreg hiba, mikor hónapokig nem használsz egy nyomtatót és
utána elvárod hogy működjön!Ők olyanok mint a feleség
nem szabad elhanyagolni, törődést igényelnek.
Minden héten nyomtatni kell vele legalább egy teszt nyomatot.
A problémádra lehet hogy segítség a behűzó görgők tisztítása,
mivel nagyon porosak a papírok alapból, de a szaros nyitott
papírtálca miatt fokozottan porosodnak a papírok és ez mind a
behúzógörgőre tapad. Nem csodálom ha nem akarja behúzni
a paprírt. -
explorer68
tag
Sziasztok!
Eddigi nyomtatóim MG5350, MG5550 (ez van most)
Utángyártott patronokat használok és nem színhelyes a nyomat.
Persze tudom, hogy a patrontól van, de nem tud valaki egy kalibráló
programot amivel be lehetne állítani a színhelyességet?Eddigi tapasztalataim ami segíthet másoknak egyes hibajelenségeknél vásárlásnál:
- ha nem húzza be a papírt, akkor meg kell tisztítani a behúzó görgőt/görgőket ami
a 5350 esetében egy kis rejtett ajtó mögött található a nyomtató alján.
(Ezt egy szervizes mutatta meg miután elvittem a szervízbe!- engem nagyon idegesít, hogy a 5350-hez képest a papírt nem egy rejtett
papírtálcába lehet rakni az 5550-nél. Nagy helyet foglal és porosodik az egész.
(én kirúgnám a tervezőjét)- sajna az 5550 már nem látszik WIFI-n keresztül a MAC gépemen, egyszerűen
eltűnt, hiába próbálom újratelepíteni a szoftvert nem látja. Kezdetekben működött,
de a szkenner része már akkor sem.Üdv, T
-
IP7250-es nyomtatóm elkezdett furán nyomtatni. A magas minőségű nyomtatásnál (amikor a fotófekete patronból is nyomtat) kettős kontúrjai lettek a nyomtatott dolgoknak. Itt jól látszik, hogy a színes betűk rendben vannak, de a feketéknek mintha "árnyéka" lenne:
A hibát az okozza, hogy fotófekete szín nyomtatósakor eltolódik a szóráskép. Így néz ki a kinyomtatott tesztábra, a fekete oszlop mellett balra keletkezik egy "félhold":
Mit lehet tenni, hogy helyreálljon a nyomtatási kép?
Nyomtatókalibrálást, fejtisztítást már csináltam, az nem segített
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
7250-en ki lehet valahogy kapcsolni a WiFi-t?
Köszönöm.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van egy MG5550-em.
2014.09.12-én lett vásárolva, tehát már nem garanciális.
Hónapok óta nem volt használva, de ma kellett volna és persze NEM működik.
Azt írja nincs benne papír, pedig van. Lámpával belevilágítottam a lapadagolóba és láttam, hogy nem húzza fel a papírt!
Mióta megvan kb 10x volt használva és akkor se sokat, nem valami tartós cucc ez!
Remélem tudnak vele kezdeni valamit. -
hecsedli
újonc
Sajnos nem. Reméltem, hogy valakitől jön valami segítség, valami tapasztalat. Jobban szét kellene szedni, van még benne olyan motor, amit nem látok csak suhog és nem tudom mit csinál? A további bontás lehetőségét egyelőre nem látom és persze az ember nem akarja megrongálni. Aztán ha nem is mechanikus hibája van, akkor sose jövök rá. Kezdek, illetve már el is csüggedtem.
-
hecsedli
újonc
Sziasztok!
MG5150 típusú nyomtatóm B200 hibaüzenetet ad. A tinta már kifogyóban volt, a gép jelezte, de én nyomtattam tovább. A hibaüzenet 3~4 oldal kinyomtatása után ugrott be. Vettem új patronokat, de a hiba maradt: felváltva villog a zöld és a sárga LED bekapcsolás után pár másodperccel. A szervízzel e-mail-eztem
, ők azt írták, hogyy a B200 egy gyűjtő hibakód, nem csak fejhibát jelezhet, hanem bármit. Elmondásom alapján ők mechanikus hibára gondolnak. Előzőleg mondták, hogy húzzam ki a hálozati zsinórt a gépből egy fél órára: ennyi kell, hogy a gépben visszaálljanak az eredeti beállítások. Nem használt.
Szétszedtem amennyire tudtam a gépet. Találtam néhány pici alkatrészt, amik nagyon csucsogtak a fekete tintától, - a szines már régebben kifogyott - ezek valószínüleg a fej tisztítását végzik. (Sajnos nem ismerem a nyomtatók felépítését, csak sejtéseim vannak). Kemény szivacsszerű lapka volt kettő, átlátszó hajlékony alakzatos lapka kettő - tintalehúzók lehetnek - , az ezeket rögzítő műanyag rudacska. Mindet kivettem, lemostam vízzel, szárazra töröltem. A fejeket már előzőleg száraz papírzsebkendővel tisztára töröltem, aztán csináltam próbát fehér papírcsíkkal, szépen húzza mindegyik fej a csíkot.
Szóval szép tiszta lett mindenhol. Összeraktam és reménykedve bekapcsoltam - maradt a B200 hibaüzenet.
Most arra gondolok, hogy tovább kéne tisztogatni: nem tudom van-e ebben az a bizonyos tintagyüjtő valami, ami megtelik időnként, ha van hogy néz ki, és hogyan tudok hozzáférni?
Illetve talán nem is a tisztítás hiányzik, hanem más baja van!
Tudtok segíteni? -
libus
őstag
Megnéztem... Jóval drágább nála + szállítás is.
Kb. fél éve még az általam linkelt oldalt ajánlották....
Esetleg van neked tapasztalatod az általam és az általad linkelt tinták közt? Esetleg valaki másnak van?
Vagy valakinek az általam linkelt tintáról van véleménye/tapasztalata? -
danomiki
csendes tag
Szia!
Bocsi nem jól írtam be.Googleba keresd,tintarendszer.hu
üdv miklospapa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest