Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

na ma volt időm beüzemelni az ip3500as nyomtatót. cska azé ide írom mert nincs neki topik :). kissé macerás volt és mák volt h usb kábel volt itthon mert beza a f*sz nem gondolta volna h nem tartozék. Mindegy, volt. Kicsit sokat gondolkodik nyomtatás előtt, bár mivel a többi cuccom nem nagyon hasonlítható ehhez, be tudom annak hogy a komylabb technológiai tudás dzsinnjének előcsalogatása tart addig. De azért zavaró, mondjuk a minőség meg kell hagyni, mindenért kárpótol, nem sokat nyúztam, patrontakarékos típus vagyok de egy két színes képet kilőttem és a fotópapíron iszonyat szépen néz ki, nagyon hasonlít a monitoron megjelenített képre, és nagyon szép élénkek. Sztem ennyiért emgérte, bár kicsit bánom h nem volt több zsé multifunkciósra, habár abba oclsóbb a patronozás
    Apropó, azt tudom hogy a CLi s patronok a szövegnél kicsit megfolynak, és sálkásodna, de az utántöltött a színes képeknél is művel ilyet, nagyobb méretben ? gondolom glossy paeren igen, de kivi lennék mik a tapasztalatok a sima képekkel sima vagy műszaki lapon

Új hozzászólás Aktív témák