- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
na ma volt időm beüzemelni az ip3500as nyomtatót. cska azé ide írom mert nincs neki topik
. kissé macerás volt és mák volt h usb kábel volt itthon mert beza a f*sz nem gondolta volna h nem tartozék. Mindegy, volt. Kicsit sokat gondolkodik nyomtatás előtt, bár mivel a többi cuccom nem nagyon hasonlítható ehhez, be tudom annak hogy a komylabb technológiai tudás dzsinnjének előcsalogatása tart addig. De azért zavaró, mondjuk a minőség meg kell hagyni, mindenért kárpótol, nem sokat nyúztam, patrontakarékos típus vagyok de egy két színes képet kilőttem és a fotópapíron iszonyat szépen néz ki, nagyon hasonlít a monitoron megjelenített képre, és nagyon szép élénkek. Sztem ennyiért emgérte, bár kicsit bánom h nem volt több zsé multifunkciósra, habár abba oclsóbb a patronozás
Apropó, azt tudom hogy a CLi s patronok a szövegnél kicsit megfolynak, és sálkásodna, de az utántöltött a színes képeknél is művel ilyet, nagyobb méretben ? gondolom glossy paeren igen, de kivi lennék mik a tapasztalatok a sima képekkel sima vagy műszaki lapon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged