- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
elvismail #816 üzenetére
Nekem viszont válaszoltak:
Tisztelt Kovács Kornél.
A Canon Vevőszolgálata megkapta az Ön üzenetét. Köszönjük, hogy az EOS 450D típusú készülékkel kapcsolatos kérdésével megkeresett bennünket.
Ezúton szeretnénk tájokoztatni az alábbiakról:
Az Ön által feltett kérdésre, mely abban állt, hogy a készülék kezeli e a 16 GB-os SDHC kártyát a válaszunk nem.
Ezen termék 2GB-os SD és 2GB-os SDHC kártyát képes kezelni.Amennyiben bármilyen egyéb kérdése lenne, vagy az általunk adott válasz nem jelentett megoldást problémájára , úgy kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva írjon nekőnk, vagy hívja vevőszolgálatunkat az alábbi telefonszámon: 00 800 22666 767 (ingyenesen hívható telefonszám) vagy a 06 1 235 53 15 - ös telefonszámot, hétfőtöl péntekig reggel 9-től délután fél 6-ig.
Üdvözlettel:
Canon Support Centre
-
Gaskin
aktív tag
válasz
elvismail #809 üzenetére
Szerintem beleírják a könyvbe, hogy "figyelem a 8gb feletti sdhc kártyákat nem kezeli a gép"?? Amúgy nem csodálkoznék a "sandisk forgalmazód" azt is állítaná, hogy a 8gb-osat sem kezeli, pedig nekem az van benne. Vagy van neki egy frankó nagy katalógusa az összes digit gép kompatibilitási lehetősgeiről az összes kártyaméretre? Ugye nem. Szóval egy korábbi hozzászóllással egyetértve azt mondom, hogy 16Gb-osat nem túl átgondolt dolog venni a gépbe, talán még 8-asat sem. Pedig azt mondom (átgondoltan, és talán megalapozottan "találgatva") hogy kezelnie kell a 16-ost. Eleve a gépek ismét az mondom egy szabványnak kell megfelelnie, ez pedig jelenleg itt az sdhc.
ui: Amúgy én már vettem úgy mem kártyát, nem is egyett, hogy belepróbáltuk a gépbe, hogy kezeli-e. Pedig ehhez ki kellett vágni a műanyag tokból a cuccost! (Aqua computer, Karinthy Frici út annó. ez itt a reklám helye...) -
waccamár
senior tag
válasz
elvismail #809 üzenetére
egy jótanács: szerintem ne használj 16gb-s kártyát. inkább legyen két 8asod, vagy 4 4esed... nem foglal annyi helyet hogy ne férjen el, és cserélni is pár pillanat. hogy miért? ha elromlik, akkor nem 16giga fotó tűnik el, hanem 4 vagy 8. márpedig ami elromolhat, az el is romlik. tapasztalat.
-
kiskornel
addikt
válasz
elvismail #809 üzenetére
Én felhívnám a canon supportot. Múltkor ők kerestek forgalmazót nekem. Tök normálisak, és biztos meg tudják válaszolni. Persze, szigorúan cégesről hívtam, mert sokáig tart a telefonközpont...
Honlap Canon Hungária KFT.
Graphisoft Park 1.
1031 Budapest
Záhony u. 7.+36 1 237 5900
+36 1 237 5901
canonhu@canon.hu
www.canon.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest