- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maki73
tag
Szia!
Meg szeretném kérdezni,hogy hol lehet hozzájutni 12eFt-os memóriakártyához?Mindenképp 1Gb-osat akarok én is bele,de a legolcsóbb helyen is jóval több mint 12 eFt.Legalább is ahol idáig én nézegettem.
Az obi amit vettél külön biztos nagyon jó lehet,valószinü elöbb utóbb én is be fogok hozzá szerezni plusz obit,de most örülök ha a gépet meg tudom venni,és utánna szépen sorban fejleszteni obi,p-markolat,külső vaku,stb.De most csak tényleg amit nagyon fontos hozzá azt fogom tudni beszerezni azt is szűkösen,elvégre egy bérből és fizetésből élő embernek elég komoly pénz ez is,és még nembeszélve amit még eztán kell beszerezni annak az áráról.
További szép napot!
Üdv:L.Z -
Maki73
tag
Szia!
Köszönöm a korrekt választ amit írtál.
Szóval azt mondod,hogy elég jó használható progit mellékelnek a géphez (ArcSoft Photo Studio 5.5 gondolom nem magyar nyelvü,de biztos ki lehet ismerni tapasztalni.)
Azt szeretném még megkérdezni,hogy ha megyek a gépért akkor van-e valami amit mindenképp vásároljak meg még ott helyben hozzá?Most nem a 80-100e Ft-os + objektívre gondoltam hanem amit mindenképp javasolsz esetleg polárszűrő,vagy uv szűrőt vagy valami mást?
Válaszodat előre is köszönöm,további szép estét.
Üdv:L.Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest