Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Reinhardt
tag
Ami UH-s cuccot én láttam (használtam), az a freonos küblit zizegtette, amibe az alkatrészeket lógattuk. Lehoz az majdnem mindent, természetesen nem mindent szabad mosni vele.
Kiváncsi lennék a tényleges Camerás technológiára, mert nekem nagyon fórumhuszáros beszólásnak tűnik a "8-10 befújás 2500-ért" meg a kiszereléses CCD-tisztítás (MINEK???)
Csak pár lehetőséget látok ez utóbbira oknak:
- valaki keveri a kereső tisztítását a CCD-pucolással:iyen netes szakértő sok van.
- hibás szigetelés miatt CCD és IR-szűrő között bekoszolódott szenzor esete: ez szerintem garanciális és rendkívül ritka.
- nagyon durva szennyeződés (beázott de még javítható, belepottyantott egy madár, rápetézett a sáska, belefröccsent a malter): hát ezért viszont fizessen a gazdája, már csak nevelő célzattal is
Új hozzászólás Aktív témák
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Wolfgang GA200 camera
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest