Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem a ruha szintén gond, hogy lesz akkor opi pakk, már a képességek is fixek lesznek? Ez baromság, skint azért vesz az ember, mert tetszik. Nem is értem, hogyan lehetne cserélgetni a cuccokat, meg milyen katyvaszt hozna ki, hogy pl. pasi karakterre női ruha, mert az ad Ninját?
Nomeg mindenki egyforma lenne kb. Valami itt nem kerek nekem. Plusz az elején vesz valaki fullos operátort, és lényegében érdektelen lesz a feloldozgatás? Á, ez a legdurvább dolog lenne.
De a legjobban az bánt, hogy egy ilyen, Fortnite-t meghazudtoló P2W-t adnak 70! euróért? A konkurencia nem véletlen free, ott benyeled, hogy ígyis-úgyis veszel eztazt, de itt? Francért nem csapják külön a multit a single-től... Preorderben toln~k pl. 30 júrót a multiért, de engem nem érdekel a többi... szerintem sokunkat nem/legalábbis nem vennénk meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest