Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nekem nagyon bejön! Főleg a Nuketown. Sajnos sokan az elcseszett MW3 miatt nem fogják megvenni sztem.
-
szkájvóker
csendes tag
Nagyon nagy
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Megjelenik a megadott időpontban ? Mert nagy csend van a neten róla ,pedig ilyenkor már szokott lenni szivárgás
Várandós játék
-
válasz
Svájcinéger #191 üzenetére
Képekről a DLC nem néznek ki rosszúl de az alap mapok nagyon gyengék. Iszonyat hamar meguntam.
-
Svájcinéger
őstag
-
válasz
LackoMester #185 üzenetére
Jó lesz ez! Egyre több videót nézve nem félek már annyira tőle.
Sztem a pályák megörizték a BO feelinget. -
Chereiose
addikt
Nem lesz ez rossz....Bár nekem megint fura, h a pályák színei, árnyalatai eléggé megegyeznek az mw3 pályáival...AMIT MEG RÜHELLEK
és ez a sniper aim is elég szar, hogy ilyen gyorsan oda húzza....még az MW részekben sem volt ilyen gyors, szerintem jobb lenne úgy mint az első black ops ban...
-
Tomix24
addikt
Sziasztok, tud valaki digitális Black Ops2 kódot? Vagy olyat aki árusítja és megbízható? MEx boltja kizárva, mert spec bankkártyám nincs
-
v!ct0y
veterán
válasz
LackoMester #185 üzenetére
Persze tegyetek még fel ilyen vidiket...
Marha hosszú lesz ez az 5 nap
-
LackoMester
addikt
Egy kis DOM gameplay ( nemtudom volt- e már ) jónak néz ki, bár elég béne az ellen. Pálya is kimondottan jónak tűnik, csak azok a kib@... kutyák nem kellenének.
-
Még mindig félek tőle, remélem nem lesz csalódás. Sokan a a BO is fikázták. Nekem az egyik kedvenc COD-om.
-
bognar110
őstag
Black ops 2 - Sniper MeltDown komoly a sniper
-
Ps Vita
őstag
Na úgy látszik csak nekem tetszett itt a MW3 nagyon
-
execute93
őstag
válasz
LackoMester #168 üzenetére
Mások vagyunk. Személy szerint nekem a BO tetszett eddig a legjobban.
-
LackoMester
addikt
válasz
BigBlue69 #169 üzenetére
Én meg COD- al ( első résszel ) 2003- ba, hát nem ma volt, a BO- ról csak, annyit, játszható volt, de messze nem az amire számitottam, szóval alig 50 óra után visszamenemtem MW2 - re, kb. 1200 órát bele is toltam.
A mapok elég jól néznek ki, meg úgy összességében a játék is jónak mondható, meglátjuk.A zombi mód nálam felejtős, vicc az egész.
-
BigBlue69
őstag
válasz
LackoMester #168 üzenetére
Ohh Én Mw2-vel kezdtem.. Azok a Rust mapon eltöltött délutánok.
Jajj de jó is volt.. Nuketown se hozta vissza.. Én ettől az egytől félek..hogy jó mapok legyenek benne..
Zombie módot még ki se próbáltam..
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #165 üzenetére
Majd én megmondom a frankót ne aggódj, de így a Boxos single Demo alapján jónak tűnik. Itt ( már ) lesz lobby- s mód is, nemúgy mint a BO- ba. Már most mondanám, h. vedd meg, de azért várjuk meg azt a pár napot. Egyébként legrosszabb forgatókönyv az, h. marad a MW3 ( esetleg COD4 ) , az betonbiztos, h. Böfözni nemmegyek, még ha magamra is maradok,
bár bízok benne, h. legalább páran maradunk.
execute93
a BO- nál sz@rabb COD rész talán csak a WAW lehet, az MW3 sokkal jobb, nembeszélve az MW2- ről. Persze az etalon az még mindig a COD4. -
BigBlue69
őstag
Lesz benne lemez.. Arról is telepithetsz.. vagy letöltheted steamről.. Ha jól tudom!
Nekem Az összes Cod Bejött.. Főleg a single.. Mondjuk Mw3,BO2 Multija már nem nagyon..Mw2 multit nagyon sokat toltam.. Az valahogy még bejött.. Lehet mert fiatalabb is voltam..
Szeretném leszögezni, hogy nem vagyok Cod fan.. Most is csak azért lesz meg a játék mert megnyertem, amúgy biztos 10 euronál nem fizettem volna többet érte.. (Mondjuk mert meg se engedhetném magamnak..)
ui: Ezzel a hozzászolással nem vitát akarok indítani csak elmondtam a véleményem..
-
RMZ250
senior tag
Bocsánat, hogy ennyit értetlenkedek de még soha nem vettem dobozos játékot
Illetve még régen egy újsághoz volt csomagolva a Gears Of War. Ez az egyetlen dobozosom és abban van lemez. A játékaimat a Steam-ről szoktam megvenni akciósan.
Szóval akkor amit a futár hoz majd abban nem is lesz lemez? Vagy mos mi van -
Svájcinéger
őstag
válasz
execute93 #161 üzenetére
Az MW3 utánzás ? A BO-é vagy az MW2-é ? Max. az MW2-őn lenne mit utánozni.
tDr1v3r: a single ezer éve nem érdekel, lehet akármilyen jó is a történet. Még a végén felrakom, de úgyis uninstall lenne a vége. A Fiam próbált játszani vele, de ahogy megcsinált egy helit, egyből kidobták.
A COD4 óta az összes COD-ot előrendeltem. A COD5 iszonyatos ratyi lett, mind látványra, mind a hangokra. Nekem a BO sem jött be. A BO-nál megfogadtam, hogy többet nem rendelek elő Treyarchos COD-ot. Megvárom Lackomester mit mond, aztán döntök, persze lehet, hogy így is szívás lesz a vége.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Svájcinéger #157 üzenetére
Nekem személy szerint nagyon tetszett a BO... jó történet, jó multi, vállalható grafika. Ezek közül kettőt nem is teljesít az MW3...
-
RMZ250
senior tag
Hali.
Mivel közeledik a premier segítsetek már egy kicsit légyszi. Előrendeltem egy dobozos verziót de nem szeretnék a lemezzel vacakolni. Hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani, hogy a Steam-en keresztül tudjak játszani.
Most előre le lehet tölteni onnan és a dobozos kóddal aktiválni
Vagy hova kell telepíteni, hogy utána hozzá lehessen adni a Steam-hez. Ha jól emlékszem van ott valami "nem steam játék hozzáadása" opció. Azt még nem használtam soha. -
bognar110
őstag
válasz
LackoMester #154 üzenetére
Erről van szó
-
BigBlue69
őstag
Amugyh érdemes? Single Aztán Multi? Vagy forditva? Ismerjemki gyorsan a pályákat..és dupla xp-re jó leszek.. vagy Nyomjam Single-t Kapjak csomó finom acsit..
-
amúgy előfordulhat, hogy a dobozos játékot megint kézhez kapjuk a megjelenés előtt?
-
válasz
Winnie The P #133 üzenetére
ilyenkor már nem változtathatják!
-
LackoMester
addikt
Na kipróbáltam a ( SP ) Demot, hát nagyon jó, meggyőzött.
Jó lesz ez.
-
Winnie The P
őstag
Én a Konzolvilágnál rendeltem meg ezt a verziót: Call of Duty Black Ops II (2) Day 1 Edition + Nuketown 2025 Bónusz Map + Ajándék Bögre + poszter 9.900 Ft-os áron, ingyen házhozszállítással. Remélem, hogy az ár nem változik.
-
v!ct0y
veterán
válasz
BigBlue69 #127 üzenetére
Kösz azt nem is néztem
Mindegy én már rég megrendeltem. De egyébként nehogy azt higgyétek, hogy azért mert 9900 rendeltük elő akkor nem fog változni az ár....Majd amikor hozza a futár meglepetés fog érni mindenkit. És amikor már ott van a kezedben majdnem akkor fogjuk visszamondani? Nem hiszem. Ki van ez találva a kurv@ anyjukat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #122 üzenetére
Nem reklámoz itt senki semmit. Varjuk a demo verziót.
-
LackoMester
addikt
Okés, de reklámozni meg végképp nemkéne.
-
nofi
addikt
Mielőtt a meexgames is - esetleg - emelne, gyorsan megrendeltem
-
LackoMester
addikt
A héten már nekem is megkéne rendelnem, mert jöv. héten megjelenés.
-
FaTHI
őstag
Jó lenne egy warez rerzió, megnézni hogy milyen is a játék.
A Medal-nál is "szerencsém" volt mert ami abból lett az minden csak nem jó! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
execute93 #111 üzenetére
Még mindig ez a legolcsóbb...
Amugy ha köcsög akarol lenni akkor 3 helyen tudok belekötni a visszaigazolo levélbe:
Köszönjük előrendelésed, a megrendelést hivatalosan visszaigazoltuk. Legközelebb a termék(ek) beérkezése előtt jelentkezünk.
Felhívjuk figyelmed arra, hogy ez egy automatikus válaszlevél rendelésed rendszerünkbe történő érkezéséről. A megrendelés kizárólag a Konzolvilág ügyintézőjének visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak, kivételt képeznek e szabály alól az előrendelhető termékeink.
Az előjegyzéses rendeléseknél ügyintézőnk csak a játék megjelenése előtt fog tájékoztatást adni a rendelések visszaigazolásáról, de minden a rendeléssel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolunk e-mail-ben és telefonon egyaránt.
A weboldalon, levélben szereplő árak, képek és információk csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek!
Szoval az eleje szerint hivatalosan visssza van igazolva a rendelésem, a masodik fele pedig nem állja meg a helyét mert a webshopban szereplő árak un. polci árnak minősülnek tudtommal...
De meglatjuk majd mi lesz.
BigBlue69: minden előrendelésnél ingyenes a hazhozszallitas.
-
execute93
őstag
http://www.konzolvilag.hu/hirek/call-of-duty-black-ops-ii-elorendeles/662
9900,-ft-ról felvitték az árat 10.900-ra. Jobb felsős sarok. Érdekes, de a PC Day 1 Editionnek még mindig 9900,-ft az ára. Meddig fogják ezek még felvinni? -
execute93
őstag
Black Ops után, jó lesz! Eléggé szimpatikus lett ez a játék az MW3-hoz képest.
-
törölt tag
Gyerekek pörgessük fel egy kicsit a topicot.9 nap múlva itt a prömier,jöjjenek azok a hozzászólások......
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest