Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
de jó is volt a dlc kikapcsolós rendszer, nem mint mw2ben, dlcseknek nem nagyon indított játékot az utolsó időkben ..
-
csongi
veterán
válasz
Pityesz82 #1029 üzenetére
Csatlakozom hozzád
Valóban semmi új nincs benne. Annyival kiegészítem hogy szerintem pár év, és a COD csillaga leáldozik.
A COD2 elkezdett egy kultuszt majd az MW adott neki egy hatalmast lökést. Annyira hogy két fejlesztő csapatot is képes eltartani. Az első Cod-tól játszom vele. Ez most volt 9 éve. És Nem érzek fejlődést a multiban. scriptelik a játékot csupán. A fizika 9 éves. A multi rész pedig nekünk Magyaroknak szerintem egy kínlódás lett. A pingek szerintem a béka segge alatt. A legközelebbi szerver is Német országban van. Nincs esélyünk ellenük. A lövéseket késve számolja, és egy csomó hibát lehet felróni. A játék már nem háborús játék. Ez már egy újra rajzolt Unreal tournament. A játékmódoknak semmi jelentőségük, agyatlan tdm zajlik minden csapatjátékban. Semmit nem lehet ellene tenni. Free for all, erre jó másra sem, sajnos. Mondom ezt Közel 2000óra cod-zás után. Az MW2 és MW3 is csalódás volt. De úgy voltam vele majd a Treyarch-os fiúk..... És erre tessék. Az MW után a BO volt még játszható. De ugye a W at W motort sikerült elcseszni, amit majdnem sikerült a patchekkel javítani. Úgy látszik annyira kell a pénz, hogy most nem mertek rizikózni. Nekem is csalódás a játék. Singlében ennyi mennyiségű videót a játék alatt még nem éltem meg.De ettől függetlenül akik most kezdik még sok örömet lelhetnek benne, főleg ha a szerverekhez közelebb vagy közvetlenebb vonalon jutnak el.
-
viktor82
őstag
Ezek most szo..ak minket?ha nem lesz nuketown megy ki az ablakon
-
wwenigma
Jómunkásember
Double XP weekend is official over. That means Nuketown 2025 / 24-7 is as well. I know. RIGHT? Don't kill the messenger. Nuketown 2025 / 24-7 will be back for special events. You can always play it with your friends in Custom Games.
Teaht nincs tobbe mosh pitben, csak rendes maprotate-ban...
-
Chereiose
addikt
Mi az higy nincs nukwtown? A k**a anyjukat! ezért rendeltem elő....
-
xxSanchez
őstag
válasz
execute93 #1480 üzenetére
Ez biztos, hogy nem az. Nekem eddig működött most meg már senkinek sem jó. Steam fórumok
-
execute93
őstag
válasz
xxSanchez #1479 üzenetére
Kollega írta most.
Vagy most hogy lesz ez? -
xxSanchez
őstag
Nekem is eltűnt a Nuketown, mi történt?
-
törölt tag
Azért majd várom a bocsánatkérő levelet a treyarchtól, hogy ilyen pancser karbantartási rendszerük van...Ja!Meg vissza a nuketownomat, minnél hamarabb.
-
djculture
félisten
válasz
#56230144 #1466 üzenetére
A korábbi, PC-s Mass Effect 2 probléma után ugyanis most a PS3 tulajok szívhatják a fogukat. Azoknak ugyanis, akik a Hardened vagy a Care Package kiadásokat rendelték illetve vásárolták meg, kaptak egy kódot is, mellyel letölthető a Nuketown 2025 térkép és a hozzá tartozó zombi-mód is.
Sajnos azonban a kódokkal komoly gondok vannak. A legfontosabb, hogy egyszerűen nem működnek, így a rajongók nem tudnak hozzájutni a hőn vágyott csomaghoz és így igazából csupán az alap kiadást birtokolják. Ez természetesen sok vásárlónál kiverte a biztosítékot és azonnal megrohamozták a hivatalos fórumokat.
Az Activision elég gyorsan reagált a dologra és elérhetővé tett egy online bejelentőlapot, mely kitöltése után szinte azonnal letölthetővé válik a Nuketown 2025.
Ilyen hülyeségek után szerintem pc-n se a steam hiba az ilyen.
-
törölt tag
Semmi...még mindig nincs ott, fájlok épségét ellenőriztem, telepitett valamit, de még mindig nincs, megpróbálom újratenni...Instabil szar steam...
-
törölt tag
WTF??Megszakadt a netem 1 pillanatra, és eltünt a nuketown pályám
-
update 20.149.7-re, hol lehet utána nézni?
-
kissadam22
tag
aha nekem egy Genius joystik van. de eddig még nem tapasztaltam olyat hogy nem ismeri fel a játék. hmmm..érdekesség ennél a játéknál..
milyen külsö progi van ami lehetövé teszi a használatát. köszi
Összevontam a két HSZ-t. Kérlek használd a szerkesztés opciót 5 percen belüli hozzászólásnál.
[ Módosította: radi8tor ]
-
BigBlue69
őstag
USS Barack Obama..
-
Tomix24
addikt
válasz
kissadam22 #1453 üzenetére
Mert eredetileg XBOX/Ps3 játék. Más joy nemigen fog menni, max valami külső programmal, de azoknál elég szerencsétlen az irányítás. MEg sem közelíti az Xboxos-t.
-
kissadam22
tag
szia de miért, csak azt ismeri fel....???????
-
Tomix24
addikt
válasz
kissadam22 #1451 üzenetére
Ha Xbox joyod van felismeri, ha más akkor nem fogja.
-
kissadam22
tag
sziasztok a pc-n játékban hogy kell beállítani a gamepadot, nem ismeri fel a játék a controllert hiába ott van a menüben a setting-nél de semmi. valaki tudna segíteni köszi
-
viktor82
őstag
válasz
freestailo #1447 üzenetére
Kiváncsi lennék ,hogy játszol HC nuketown-ban mert én még nem találkoztam HC-s pályával
-
törölt tag
Imádom, amikor csak késeléssel vagyok első a szerveren
Chereoise:Használj kést, a sok barmot simán leszúrod vele
-
Chereiose
addikt
Egyébként szerintetek milyen fegyverrel érdemes menni? Én azt vettem észre, hogy core-on az lmg adja a legjobban, valamint az mp7 és a skorpio jó még. Assault ok közül egyik sem egy nagy durranás, talán az utolsó az az Ak szerű....De sniperrel még alig mentem, ott melyik a legjobb?
-
barnaki
aktív tag
válasz
Svájcinéger #1436 üzenetére
az ilyen embernek nincs élete aki 5 nap alatt végig nyomja. De a munka fogalmáról biztos fingja sincs
De ha álmából felkelted azt tuti tudja, hogy melyik fegyvernek milyen a szórása.
-
Egy dolgot nem értek. Ugye bár dedikált szerverre csatlakozunk, de valamikor mégis laggol. Főleg Zombi modba veszem észre.
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Tud valaki nekem adni egy mentést a 4. pálya elejétől? Mert a 3. pályán lévő lovas bugtól a falra mászok, egyszer már majdnem túljutotta rajta, de utána meg a detonátornál akadt meg a script. Egy mentésem van már ahol az összes pálya megvan, de így mindig figyelnem kell hol tartottam és nem tudok Continue Story-t nyomni. Thx.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Svájcinéger #1424 üzenetére
Lehet hogy félreérthető volt a fogalmazásom persze hogy nem az én statom de akkor is durva ennyi idő alatt
-
myckey
veterán
na hát szerintem jó lett
jobban bejön,mint a medal of honor...az olyan íztelen,szagtalan....
ez jobban megfogott. -
törölt tag
-
törölt tag
Ez még jobb
[link]
-
v!ct0y
veterán
Na most akkor benne van az a diamond skin vagy nincs a deluxe-ba ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Energiaital topic
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest