Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is remegek. Holnap 11-től veszem át, ki kell lógni meló helyről
Még szerencse, hogy lehet bent játszani
-
Chereiose
addikt
Na akkor még egy kis alvás és holnap indulás a játékért
-
barnaki
aktív tag
Mindjárt itt az idő fiúk és lányok [link]
-
barnaki
aktív tag
Baszki úgy izgulok a holnapi nap miatt mint amikor a lányom született. Alig várom már, hogy nyomjam.
Ez normális?
-
BigBlue69
őstag
-
-
execute93
őstag
00:00 Elérhető lesz az összes EU BO2-es szerver?
-
BigBlue69
őstag
Hogy lehet , hogy van akinek már 0.3 órája benne van? Meg Steam Hub tele van képekkel..
-
Rico45
őstag
Asszem én is berendelek egyet!
Most így nézegettem a videókat jónak tűnik!
-
Gyufaaa
veterán
Jött az üzi nekem is!
Holnap itt a gém!
-
válasz
freelanced #368 üzenetére
nem kötelező átvenni a rendelést úgy tudom..
-
freelanced
addikt
Én hiába írok a konzolvilágnak azért se válaszolnak -.-
Már tegnap írtam nekik, hogy valószinűleg mégsem fog kelleni. Erre ma irtak, hgy adjam meg a rendelési azonositót. Megadtam. Erre jött egy email rá egy órára, hogy átadták a futárnak és holnap jön -.-" gratulálok. És még fel vannak háborodva ha nem veszem át.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Rico45
őstag
-
nanus
senior tag
konzolvilágtól itt az sms már ma átvehetném.....
Svájcinéger - inkább a csalón menjen át !
a pc ártatlan
viktor82- mennyi az annyi ha nem vagyok indiszkrét.....
-
viktor82
őstag
válasz
LackoMester #363 üzenetére
És pontosan hol veszed ,ha megkérdezhetem?
-
LackoMester
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #360 üzenetére
Hát ja kb.
Én azért aggódok, hogy ne tul hamar hozzák mert még ki kell mennem pénzt levenni kártyáról... max kivitetem magam a futarral az automatahoz ha koran ér ide.
-
viktor82
őstag
válasz
LackoMester #358 üzenetére
Tavaly is az 576-ban vásároltam és megjelenés napján megvolt
-
Jakesz
addikt
válasz
LackoMester #358 üzenetére
Az cumi.
-
Def26
félisten
Nem fognak szarozni a hackerekkel. [link]
-
"A Treyarch fejlesztői a Call of Duty közösség hivatalos honlapján bejelentették, hogy a Black Ops 2 esetében sem bánnak majd kesztyűs kézzel a szabálytalankodókkal és a csalókkal, sőt, jobban odafigyelnek majd rájuk, mint a sorozat életében eddig bármikor.
A hivatalos honlapra felkerült információk szerint a Treyarch az időszakos kitiltások mellett a végleges bannolással is élni fog a helyzet súlyától függően. Az ideiglenes eltiltás 48 órától akár két hétig is terjedhet, és nem hivatalos tartalmakért, moddingért, hackingért, valamint egyéb illegális tevékenységekért egyaránt kioszthatják a Treyarch adminisztrátorai, akik állításuk szerint minden egyes bejelentést vagy furcsaságot vizsgálni fognak."
Nem értem mit kell szarozni, aki hacker még az ip-jét is tiltsák le. -.-'
-
nem hozták meg
-
viktor82
őstag
Most hívtak az 576kb-tól holnap reggel 8-kor mehetek érte,alig várom
-
Jakesz
addikt
válasz
Svájcinéger #347 üzenetére
A BO1-ben pont, hogy alig volt csaló. Ez bizalomra ad okot és hiszek nekik. Ahogy előttem mondják: úgyis hamarosan kiderül
-
Svájcinéger
őstag
Pedig sanszos szerintem. Nem hiszem, hogy a mi időzónánkhoz igazodnának, aztán tök tudja.
Jaka: hiszi a piszi ! Ezt már ígérték nem egyszer, aztán nem lett belőle semmi ! Elég sok embert szoktunk reportolni, biztos volt, akit nem jogosan, nekem is írták már nem egyszer, hogy reportolnak. Ha minden egyes bejelentést ki fognak vizsgálni, akkor most, innen benyalok nekik ! Mivel a BO-val nem sokat játszottam, nem tudom, hogy ott mennyi csaló volt, de MW2 és MW3 katasztrófa volt.
-
Jakesz
addikt
-
Kanczy
veterán
válasz
Svájcinéger #343 üzenetére
MW3 multit xboxon nem tudtam elindítani, mikor hazahoztam éjfélkor... remélem most nem így lesz, mert nem szeretnék megint kamura odamenni
-
Tomix24
addikt
Hivatalosan éjféltől élnek a szerverek?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #321 üzenetére
Jah ugy nez ki. De lehet hónap végén még megszivom e miatt...
kulcsra nem várok, bár csak a megjeleneskor fog kiderulni de eddig ugy tunik hogy skyrim féle védelem lesz rajta... regelni, inditani és futtatni csak RU ip-vel...
-
xxSanchez
őstag
Előrendeltem én is, alig várom már. Ha esetleg valaki Pesti és személyesen szeretné átvenni akkor a Gameshopot csak ajánlani tudom.
(Lesz éjféli nyitvatartás is
)
-
Svájcinéger
őstag
válasz
freelanced #334 üzenetére
Nekem egyszer nem ért ide, mikor az 576-tól rendeltem és egy pici futár cég hozta volna. Az pont a BO volt, amivel 30 percet játszottam. Olyan céget érdemes nézni, ahol a GLS vagy a DHL hozza ki, és akkor tuti, hogy 13-án mehet az installálás.
-
BigBlue69
őstag
válasz
freelanced #334 üzenetére
Miért nem kérdezed meg őket?
-
freelanced
addikt
Azt lehet tudni, hogy vidékre is odaér még aznap?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Winnie The P #330 üzenetére
Én is onnan rendeltem elő. Remélem tényleg díjmentes lesz. (vidékre is)
-
BigBlue69
őstag
válasz
freelanced #331 üzenetére
Nézz róla videókat.. Mi is csak annyit tudunk róla mint te.. Kivéve a konzolosokat. De ők is inkább a single-ről nyilatkozhatnak!
-
freelanced
addikt
válasz
Winnie The P #330 üzenetére
Én is megrendeltem a KonzolVilágnál...
Na de akkor megéri? Mármint lesz olyan jó mint a Black Ops? Vagy inkább MW3-hoz lesz hasonlatos?
-
Winnie The P
őstag
válasz
freelanced #324 üzenetére
Én bögrés helyről rendeltem meg. Oda van írva, hogy ingyenes a házhozszállítás (konzolvilág).
-
nanus
senior tag
Call of Duty: Black Ops II + Nuketown Bonus Map (PC)
Megjelenési dátum: 2012.11.13.
Státusz: előrendelhető
0,- Ft
1 db
Megrendelés összege:
0,- Ft
Átvétel módja:
Személyes átvétel - Budapest - Allee Bevásárlóközpont
Szállítási költség:
0,- Ft
Megrendelés végösszege:
0,- Ft
ezek szerint én ingyen kapom?????????????????????????
-
freelanced
addikt
Akkor a bögrés helyről éri meg rendelni? Ott, hogy van a szállitás "vidékre"?
-
FaTHI
őstag
válasz
freelanced #320 üzenetére
Én már előrendeltem de várok a tényleges megrendeléssel.
Jó lenne egy demo hogy megéri e! -
válasz
freelanced #320 üzenetére
Jó a bögre, megéri
-
freelanced
addikt
Hali! Gondolkozok rajta, hogy megveszem a Black Ops 2-t. Ajánlott? Az MW3 nagyon nem jött be (Multi rész) sok csaló, egyéb problémák... viszont a Black Ops nagyon tetszett. Melyikre fog jobban hajazni? Ajánlanátok nekem? Ha igen miért? Győzzetek meg!
Köszi -
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi,haverral meg akarjuk venni a BOII-t haverral,de minket csak a co-op zombihentelés érdekelne online,akkor is a BOII-t kell megvenni.Mert asszem azt olvastam valahol,hogy a zombi "kampány" az külön lesz megvehető? -
execute93
őstag
válasz
Winnie The P #316 üzenetére
Értem. Felhívtam őket és azt mondták, hogy ez automatikusan írta ki a rendszer.. Meg hogy 9900-as áron jön majd. Vidéki vagy?
-
tarti19
senior tag
válasz
wwenigma #314 üzenetére
Persze, alap
PC-n játszom, mert fps-t multiban csak ott szeretem.
Remélem, hogy ez a rész semmit sem fog hasonlítani az mw3-ra mert 4 év után megvettem azt s az bejött, csak nem szívesen tolnám rókabőrrel újfent. Amit eddig láttam videókban, abból egy kellemes összképet kaptam, noha számomra BF3 az etalon, de jól esik egy más stílusú fps is, amiben mindig csak a darálás megy -
execute93
őstag
Konzolvilág:
Megjelenés:2012-11-11 -
tarti19
senior tag
Sziasztok, tudnátok mondani egy jó helyet, ahol holnap meg tudnám rendelni a játékot pre-order státuszban s kellően jó árral+ az ajándék mappal, xp hétvégével?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
execute93
őstag
Na, azt mondták, hogy ezt a rendszer automatikusan odaírja és hogy természetesen 9900-ért fogom megkapni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest