- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
Kartarsak mi ez a 61 GB update 300 GB lemezem van jatekra csak MW es CW van rajta tul fog csordulni...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Corpuscle #4791 üzenetére
Valóban, az LC10-zet rendesen megvágták, mondjuk a debütáltása óta meta volt, így nem bánom hogy kicsit más SMG is szerephez jut. A Milano buff szintén valóban jogos, én különösen örülök neki, mert mostanában kezdtem el aranyozni. KSP szintén favorit, hát még a mostani szezonos blueprintjével, örültem a változásnak. Úgy általánosságban véve jónak tűnik, de persze ez is majd csak a gyakorlatban mutatkozik meg igazán.
-
Corpuscle
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
Corpuscle #4793 üzenetére
Nem értem miért kell a fegyvereket állandóan variálni, miért nem lehet már eleve rendesen beállítani őket.? Boldog-boldogtalan az LC10-el rohangált Nuke-on, ahogy észrevettem, miközben az Assault fegyvereket maxoltam. Most váltottam smg-re, de, hogy az MP5 mekkora egy fosrakás lett..
-
Corpuscle
őstag
Talán lvl 30-ig húztam, én is ki fogom próbálni. A Groza buff-ot emésztem. Úgy rémlik pont a damage range miatt nem használtam a 2. supressor-t, így már mehet rá. Teljesen elhülyített az utóbbi időben az LC10, elfelejtettem minden mást. Most "megoldották" a problémát.
XM4-hez nem "mertek" nyúlni. -
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #4789 üzenetére
Éreztem, hogy az LC 10-zel nyomni kell egy "búcsúhétvégét", rendesen megnyirbálták. A Milano buff is jogos, elég gyenge volt eddig. Biztosra vettem, hogy az LMG-k kapnak recoil büntit, ez elmaradt. Szimpla range nyirbálás lett. A Groza eddig is nagy kedvenc volt, ez a 40% damage range növelés durva lesz. KSP-vel régen toltam, nem tűnt gyengének, ezt is buffolták. Majd látjuk.
-
lacy86
addikt
Koszi sracok, megprobalom.
( Annyit nem irtam le, hogy HC -ban tolom. )
Itt nem mindig “ervenyesul” a field mic, stb... -
lacy86
addikt
Segitsetek pls.
Aranyozom az LC10 fegyot.
Van egy olyan resz, hogy kill 75 enemies detected, stunned, by scorestreak, stb ....Itt hiaba lövöm le ugy hogy stunned vagy napalm strike akkor sem szamolja. Most vagy bebugolt vagy nem jol csinalok valamit.
1,5 ora multi utan nem leptem “itt” szintet 🤪🤪 -
Land
veterán
Megvettem, remélem elleszek vele egy darabig. :)
-
venom8888
őstag
Nuketown ban a lepcsot ki javithatnak, jobb oldalt meg akad benne a karakter,mikor fut fel. Mar hetek ota igy van, vagy tobb.
-
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #4772 üzenetére
Ezek a hibák akkor is jelen voltak, azt hittem, idővel javítják, de tévedtem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #4772 üzenetére
Akkor is és most is említettük, hogy a játékon érződik az hogy gyorsan kellett összerakni, de az akkor sem és most sem jelenti azt hogy a játék rossz lenne.
-
Corsa02
őstag
Annak egyébként van valami előnye, hogy Gold vagy Diamond a fegyver? Fog tudni még valamit?
-
nutella1
őstag
válasz
shotika #4761 üzenetére
Nagyon érdekes egyébként, 2k-ban homályos a játék, 4k-ban tűéles. Ezt nem tudom, hogy sikerült összehozniuk, de még szerencse, hogy 4k-ban játszom. A tavalyi Modern Warfare 2K-ban is ugyanolyan szép, ezt elkúrták. Most készültem el az összes Assault Rifle-el, mind Diamond, elkezdtem az Smg-ket.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #4751 üzenetére
Az a helyzet, hogy várom, leginkább azért, mert ezen a Black Opson nagyon érződik a feszített tempójú meló, sajnos nem sikerült számomra megfelelőre. Többször is próbálkoztam vele megjelenés óta, de nem tudom őszintén szeretni. Örülök neki, hogy nem költöttem semmire se benne pénzt. (persze ettől másoknak bejöhet)
Amit mindenképp várok az új résztől az az élsimítások jobb használata, vagy valamit találjanak ki, mert a játék nem elég éles.Az biztos, hogy nem lesz első napos vétel. Az elmúlt 2 epizód,a technikai hibáktól hemzsegő, és állandóan kifagyó MW2019, és a félkész Black Ops CW miatt sajnos nem tudok már bizalmat szavazni a sorozatnak.
-
Land
veterán
Várható mostanában akciós áron a játék pc-re? 17-20 ezer Ftot nekem nem ér meg. MW-t sokkal olcsóbban vettem meg anno a játék indulása után 1-2 hónappal. A CW ehhez képest nagyon tartja az árát, pedig tudtommal közel sem fogyott annyira, mint az MW.
-
vendingo
veterán
Ha az akimbo magnumra lézert teszek, akkor miért nem látom a lézer fényét? 1911-nél normálisan működik.
-
Corsa02
őstag
A thermo távcsőben, miért nemlátszik mindig az ellenfél pirosan? Van valami perkje ami kivédi?
-
KaitouP
nagyúr
Az idei Call of Duty, mely egy szivárogtatás szerint a WWII: Vanguard nevet kapja és egy alternatív második világháborúban fog játszódni, a Modern Warfare grafikus motorját fogja használni: [link]
-
hcol7
senior tag
válasz
nutella1 #4736 üzenetére
akkor vszeg nem jatszottal cod1uo val. ott a vehicle supporttal megtolt domination meccsek nagy palyakon elkepeszto elmenyt adtak.
de jamuvek nelkul sem rossz _szerintem_, ha nem shipment mikromeretu palyan megy a daralas -ha jolremlik, ez valahol a ww2 kornyeken jott divatba- , hanem szuksegeltetik egy kis taktika mar egyaltalan az ellenfelig eljutashoz is.
izlesrol nincs ertelme vitatkozni, ugyhogy csak mondtam ezeket, no offense : ) -
HaZsolt
őstag
Ps4en nektek is csak sima dupla xp van es a fegyora passra meg nincs semmi. Az holnaptol lesz?
-
KaitouP
nagyúr
Kis érdekesség: látogassatok el a callofduty.com/wzreport webcímre, és ha van Twitter accountotok, akkor a fő tweetre válaszolva a játékosnevetek és a "@CallofDuty #WarzoneReport" tagek megírásával kaptok egy ilyen kimutatást INSTANT:
Igen, én túl sokat nem nyomom a Warzone-t.
Osszátok meg ti is a tiéteket!
-
KaitouP
nagyúr
Minden bizonnyal az is lesz, továbbá visszarúgást érintő változások AR-ek és SMG kiegészítők esetén, de a rakétvavetők például buffot kapnak majd Flak Jacketet használókkal szemben HC módokban.
Ez meg mai frissítés:
• Nuclear Apocalypse now live in Core and Hardcore modes
• Snipers Only Moshpit returns
• Mid-Season update details
• Weapon tuning preview
• Zombies Exfil fix
• Featured Playlist update
• Triple-Double Weekend incoming -
KaitouP
nagyúr
Jövő héten az új tartalom mellett néhány fegyvert finomhangolásnak vesznek alá. Ezen fegyverek listája a következő:
• LC10
• AK-74u
• MAC-10
• KSP 45
• Milano 821
• Krig 6
• FFAR 1
• Groza
• Magnum
• 1911
• RPG-7
• LMG adjustments
• Launchers buffed against Flak Jacket in Hardcore + moreHétfőn érkezik a teljes frissítési lista.
Az új pályák a következőek lesznek:
• Miami Strike (6v6)
• Mansion (Gunfight) Betekintő: [link]
• Golova (Multi-Team) -
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #4736 üzenetére
Annyira nem rossz azért a default Miami szerintem mert így jobban lehetett sniperrel érvényesülni, de 6v6 fős harcokra valóban nagy. Vicces, hogy ezen a nagy pályán a harcok kifejezetten oda centralizálódnak, amelyik szeletet most kijelölték és kialakították egy új pályának, de valószínűleg ezt az említett jelenség miatt tették így.
-
A guru
addikt
Sziasztok!
Xbox series X-re szeretném megvenni a játékot a storeban. Az lenne a kérdésem, hogy a cross gen bundle ami tudja a 120 fps-t ugye? Előre is köszi a választ!
-
KaitouP
nagyúr
Jön a napfénnyel átitatott Miami Strike: [link]
Illetve holnaptól PS4/5-n, utána minden más platformon:
-
válasz
laragirl83 #4721 üzenetére
Detto.
Próbáltam Geforce experience nélkül, böngészö nélkül. Már DDU-val vakartam le a vga drivert, kikapcsoltam szolgáltatásokat, gyári game boosterrel/ annélkül etc....
Most a Blizzardappban kikapcsoltam a browser hardware accelerationt. Egyenlöre megy. Még egy dolgot fogok kiprobálni hogy kirakom másik meghajtóra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #4721 üzenetére
Nalam anno MW-nel amikor PC-n voltam, barmi gondom volt, kiderult h MSI Afterburner okozza. De hogy miert, arra mai napig nincs valaszom. 🤔
-
laragirl83
őstag
válasz
Sebibalu #4690 üzenetére
Megjelenés óta szívok pontosan ugyanezzel....
Mindent kipróbáltam, full stock órajelek cpu, vga, semmi 3rd party alkalmazás, teljesen mind1, kivág. Amit észrevettem, van h napokig jó, aztán jön egy update, elkezdi, jön még egy update, nem csinálja. Franc se tudja. Warzone, MW, persze fut gond nélkül a végtelenségig.
Anno mikor rápörögtem erre a hibára, sokat jártam utána (rakat YT vidi, mit hogy merre, nem segített, redditen van erről kismillió topic, platform független, mind1 h intel, amd, radeon, nvidia...) -
KaitouP
nagyúr
A Warzone topik az ez, meg a Modern Warfare-é, azzal együtt debütált ugyanis az előbbi. Megszokásból leginkább az MW topikban folytatják a diskurzust (miért ne), nekem mindegy az n+1-ik topik ugyan, de ha már főképp az MW topikban kommunikálnak, lehet célszerűbb lenne oda írni újabb topikok nyitása helyett. (No offense, jó tanács.)
-
vendingo
veterán
Van köztetek, aki szokott warzone-t nyomni?
Keresek társakat hozzá, mert elegem van az agyhalottakból.
Van mikrofonom, játszani is tudok. Nem vagyok pro, de prestige4 lvl190-nel szereztem egy kis rutint.
Ha valaki(k)hez tudnék társulni, annak nagyon örülnék. -
Roland861010
veterán
Ki fogom próbálni így is.
Tegnap mentem egy knife partit.. a srácok 5m-ről késeltek meg úgy hogy olyan érzés volt mintha egy rohadt mágnes lenne az összes rendesen rám rántotta az enemyt.
A fejszét meg olyan lehetetlen helyzetben is pontosan dobták, hogy öröm volt nézni.Pár hete én is elég sokat pörgettem ezt a két fegyvert elég csúnyán jött pár mákos kill is de ez mindent felül múlt.
Nem szokásom sírni egy játék miatt de ez jelenleg vicc volt .
Ja és este még mentem 1-2 kört de feladtam mert 1000-es játéjosokkal dobot össze úgy szintén mozdulni nem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Witcher topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged