- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Akkor meg ma is lesz vmi event? Ha igen az mikor? Megint este 21.00?
-
Golyo69
senior tag
Mindeki szidja ezeket a fegyver nerfeket vagy buffokat :)
HC modban lefosom mit csinálnak vele. Megtalaod a neked tetsző beallitast es lehet gyilkolni.
Nem kell egy tárat lőni a masikba.....par hónapja csak HC-t játszok mert a sima mód szánalom. -
Golyo69
senior tag
válasz
Roland861010 #4688 üzenetére
Pedig a Hc az értelmes játékmód.. A tobbi azt nem is értem hogy lehet ilyen fos... Most mondom kb 150-200 HC meccs után felnezek egy sima meccsre.... Hát lövöm, lövöm sorozom es en halok meg... Kb. 2 perc es ki is léptem. HC ba legalább ha meglövöm meghal
-
Golyo69
senior tag
Köszi
-
Golyo69
senior tag
Mikor lesz a nuke? :) vagy mar volt? lemaradtam?
-
Golyo69
senior tag
válasz
Roland861010 #4288 üzenetére
Nekem jobban bejon mint az MW :)
Mostanaban csak HC Free For All-t tolok en is. A héten kifejezetten jol adta nekem. [heti stat]
Idegesítő a normálon hogy lövöm-lövöm es en halok meg :) HC ba sokkal jobb a hitbox sztem.Este próbálom en is az uj cuccokat.
Zombie módot még el sem indítottam, de ez az outbreak nem rossz trailer alapjan.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Csokifalo #3955 üzenetére
Havernal múltkor en is nyomtam es ott lattam a különbséget. Nála 1080p, 60 hz nálam 120 hz Freesync 1080p.
Eg és föld
En szinte csak HC jatszok es Free for All-t. TOP 3 ban vagyok általában. Nekem nagyon fluid igy a jatek. Mondjuk en egerrel nyomom mert nem tud raallni a kezem a joyra es nem is játszok annyit hogy megtanuljak úgy lőni :) -
Golyo69
senior tag
Lattam sokan lehuzzak a jatekot.
Persze vannak hibái mint minden jateknak foleg az elején :).Sztem egész jo lett. Series - X-en jatszom es nagyon szépen fut. Semmi lagg. Nekem siman jobb mint az előző. Vagy caak lehet azert mert ez a gép erősebb mint a régebbi box.
Nalam 8/10 a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest