- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
helo, lehet hogy csak én bénázok de nem tudom aktiválni ps5-ön a 120hz modot. monitor tudja, ps5 tudja, játék tudja... nem értem mi a baj. valami ötlet?
-
allin00
csendes tag
Hi. Találkozott már valaki olyan problémával, hogy elfelejti a játék a beállításokat. Minden indítás olyan mint amikor először indítottam a játékot, mindent újra bekell állítani. Xbox One X.
-
Tomko78
őstag
válasz
PRDZsolesz #5484 üzenetére
-
Corpuscle
őstag
válasz
PRDZsolesz #5486 üzenetére
De, ezért mertem javasolni!
Kicsi a pálya, gyorsan jön a kill. Erre jön még a HC faktor. Én személy szerint nem szeretem a HC-t, longshot kill miatt játszom csak rajta. Meg hát skilles sem vagyok…
-
Corpuscle
őstag
válasz
PRDZsolesz #5484 üzenetére
Egy szavazat a HC Nuketown-ra.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Most szereztem meg a játékot, mi a leggyorsabb módja a fegyverek felhúzásának?
Köszi! -
taknyí
senior tag
kar hogy tele van csaloval ez a ratyi jatek
-
Rinkasime
tag
A hétvégén meg folyamatos szerver lag volt.. hihetetlen
1 hibát kijavítanak 1 hónap késéssel,helyette meg jön 3 másik hiba
-
nutella1
őstag
válasz
HaZsolt #5472 üzenetére
Sötétben nem kezdődik a multi, ez biztos.
Grafikája szépnek mondható, de olyan mint az összes többi COD, a tereptárgyak, fűszál, stb. több esetben elnagyoltak, kidolgozatlanok. Persze ne legyünk szőrszál hasogatók. Vacaknak semmiképpen sem vacak. Viszont egy jó alapos vérfrissítés erősen ráférne a játékmotorra. Évek óta ígérgetik, lófütty nem valósul meg belőle soha.
-
-
aol.
csendes tag
Akit érdekel miért van ennyi csaló [link]
-
Usery
tag
válasz
Szellem. #5468 üzenetére
Megoldódott. Grafikus beállításoknál van olyan, hogy shaders restart vagy hasonló a legalján. Rányomtam és kiléptetett a főmenübe, ahol módosítani lehet a telepített összetevőket. Itt eltávolítottam a single gamet, az arcade hülyeséget meg 4K textúrát. Ezután lett stabil.
-
válasz
KaitouP #5462 üzenetére
Hát, minden esetre elég vacak. én ilyennel még véletlenül sem égetném magam és a céget.
Kb. olyan mintha az első COD grafikáját látnám.Más: Tudom téged nem érint, vagy nem biztos, de valamit optimalizáltak, mert eddig a BO-ban nekem 120 fps-nél feljebb sosem ment. A frissítés óta meg 160-180 fps-eket mérek.
-
Usery
tag
Hali! Frissítés óta fél órát sem bír összeomlás nélkül. Drivert újra raktam. Most tarok ott, hogy "Shaders restart complimation" Egyéb ötlet valakinek?
-
gyilok82
csendes tag
[link] Ő lenne az elméletileg.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #5458 üzenetére
A CharlieINTEL azzal magyarázta hogy ez egy tömörített YouTube videó tömörített Twitteres verziója, azért ilyen ocsmány. De azért bakker, itt nem csak a tömörítettség látszik, hanem mintha egy rongybaba feküdne ott. (Ha ingame valaki látta, majd mondja meg hogy milyen.)
-
-
KaitouP
nagyúr
Mi ez a graf b+: [link]
-
nutella1
őstag
#5454: lépj be és meglátod.
Ez az Echelon nagyon jó kis pálya, a harmadik Hardpoint-ot tolom rajta, egész élvezetes.
-
Tomko78
őstag
na ja nem tudom miért írták a 8.12 mikor amcsiban is nagyon késő este lesz már a rajt
Facere meg ezt tették ki most akkor mi van most
Egy új szezonnak új fegyverekre van szüksége, hogy passzoljon.Add hozzá a TEC-9 és EM2-t az arzenálodhoz az ötödik évadban. Élőben a #BlackOpsColdWar-ban és a #Warzone-ban ma este 9-kor, PT , de az esti 9 pt itteni idő szerint holnap reggel 6
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érint, annak itt a 2021-es COD rész topikja:
-
lacy86
addikt
Este 7-tol elerheto lesz a Season5 pre-load?
-
KaitouP
nagyúr
Tagadja a Modern Warfare 3 Remastered létezését az Activision: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Közérdekű közlemény:
Szeptember elejétől (7-8.) azok a Modern Warfare, Warzone, Black Ops Cold War játékosok, akik Windows 7-et használva játszottak az említett három játékkal, a továbbiakban nem tudják majd használni őket.
Az ok, hogy a Windows 7 kikerül a Microsoft által biztonsági és egyéb frissítésekkel támogatott operációs rendszerek közül, nagyobb sebezhetőséget jelentve a különböző vírusok, stb. számára. Ezáltal az Activison sem támogatja tovább a játékot ezen a rendszeren.
Bár a többség már váltott, és valószínűleg ez egy kisebb réteget érint, de közel 1 hónap all rendelkezésre Windows 10-re való váltásra. (W11-ről még nincs információ.)
További információ: [link]
-
nutella1
őstag
Következő BP lesz, mikor? Tudni róla valamit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nagylaci6417 #5429 üzenetére
Semmi. Állítólag augusztusban lesz Warzone-ban megint event, azzal leplezik majd le.
-
nagylaci6417
aktív tag
Van már valami komolyabb hír az új Cod-ról?Lassan már nyomni kellene a bétát.
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Közvetlenül halált okozó (lethal) eszközt nem számol bele, mivel a kihívás arra irányul, hogy magával a fegyverrel vidd végbe a műveletet. Olyan eszközöket hívhatsz ilyenkor segítségül, amik ugyan valamilyen hatással lesznek az ellenfélre (bénítás, vakítás, felderíted a pozícióját), de nem ölik meg közvetlenül. Egyszerű példa: eldobsz egy vakítógránátot, majd (amíg tart a hatása) megölöd az adott fegyverrel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
radi8tor #5410 üzenetére
Minimális ideig kicsit hátrány tud lenni, bár véleményem szerint nem feltétlen ad akkora pluszt (játékstílus, skill függő). De értem amit mondasz.
Ahogy mondta oriic is, te már elvileg nyithatod. Említetted hogy trial verziót nyomsz. Tervezed megvenni a teljes játékot?
-
KaitouP
nagyúr
Tulajdonképpen mindkettőn tudod teljesíteni a feltételeket, bár a szükséges longshotokat inkább Nuketownon tudod teljesíteni.
Amit a Nuketown alaprajzán jelöltem két nyíllal, az két bombabiztos longshot pont. Ezeket (de akár az egész camo grindot) HC módban érdemes erőltetni, de ha amúgy is így játszol, ahogy írtad, akkor hamar fog ez menni.
Számomra leginkább a gyors és esetenként halk mozgás hozza meg a sikert, így én a Perk Greed Wildcard mellett Tactical Mask + Flak Jacket, Assassin + Scavenger, Gung-Ho + Ghost/Ninja kombóval próbálkoznék.
-
Dewo
aktív tag
Hali!
MW-be nem rég kihúztam a Damascus-t kisebb nagyobb agyvérzéssel.
Most megvettem a CW-t hogy ott is el kezdjem kihúzni a fegyvereket. cél DM ULTRA.
Olyan kérdés hogy HC módban ( nuketown és a hijacked) pörögnek. Ezeken a mapok-on minden kritériumot tudok teljesíteni?
Ha igen akkor tippeket elfogadnék hogy milyen perkekkel illetve field upgrades-el mennyek a harcba. A válaszokat előre is köszönöm! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
soultrapp #5403 üzenetére
Az érzés kölcsönös, lehet akkor nincs elég RAM a gépedben (mármint amennyit elvár a program lapozófájl nélkül). 32 GB RAMmal nem panaszkodik nekem.
-
BMS
őstag
Hali
Ti nagyjából mekkora ping-gel játszotok? Nekem a nat type-om moderate és kb 50-es ping-em van. A router reset sem változtatott semmin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged