- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hzoltan969
tag
Kipróbáltam én is. Az itteni vélemények alapján sokkal rosszabbra számítottam.
A grafikával szerintem semmi gond nincs, 4k-ban, minden maxon egész szép és tökéletesen is fut. Annyira nem elemeztem a részleteket, de egy-két helyen megnézegetve a textúrákat, nincs azzal sem bajom, kellően szépek és nagy felbontásúak. Annak meg kifejezetten örülök, hogy végre vannak színek.
A mozgás tényleg kicsit gagyi helyenként, de nem tragédia.Sanszos, hogy előrendelem, pedig nem voltak ilyen irányú terveim eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged