- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csongi
veterán
válasz
Neverdie1 #11644 üzenetére
Mindegy!
Nekem kemp ha félpercnél tovább vagy egy helyben. kivétel az SD. Vagy a DEM.
De ott is csak a védő kempeljen.
Egyébként tessék.
Az angol Camp (tábor) szóból ered, lefordítani leginkább "letáborozásra" lehet. Ezt a kifejezést általában az FPS és RTS játékokban szokták használni, mint például a Call of Duty, Counter Strike, Command and Conquer Generals többjátékos (Multiplayer) részeiben.FPS-ek esetén jelentése:
Ha elbújsz valahová (ahonnan jól rálátsz az ellenfélre) és sokáig nem mozdulsz ki onnan, így könnyű frageket/killeket szerezve, akkor "kemper" vagy. Az efféle "taktikát" a játékosok" társadalma" nagyon nem szereti. Egyik legidegesítőbb formája a Spawn pontoknál (ahol elhalálozás után újjáéldsz) való kempelés. FPS-ek esetén újabban azzal próbálják a kempelést kivédeni bizonyos szervereken, hogy ha túl sokat állsz egy helyben automatikusan meghalsz.RTS-ek esetén jelentése:
A bázisod köré rengeteg védelmet építesz és egységeiddel nem jössz ki onnan, így egy bizonyos szint után ellehetetlenítve a játék befejezését. Szintén nem egy közkedvelt megoldás a játékosok körében.Nagyon nem ajánlatos kempelni egyik játékstílusban sem, hiszen az igazán profi játékosok ellen semmi esélyed sem lesz így sem, az átlagos játékosoktól pedig csak a játék évezetét veszed el, később ellenszenvesnek fognak tartani és esetleg letilthatnak a szerverről is.
A normális cod 4-es szervereken nem is tudtál 30mp tovább egy helyben dekkolni.
De tényleg mindegy, nem akarok ebből vitát.
Részemről az off lezárva. -
csongi
veterán
válasz
Neverdie1 #11628 üzenetére
Elsőre is értettem
Csak csapat játékot játszom. A megjegyzés csak vicces csipkelődés volt.
A leírásod alapján a pálya felénél tovább nem mozogsz és 2v3 helyről nagy területet "kempelsz". Igaz ehhez 2 csapat kell, ha az ellenfél béna és hagyja akkor megérdemli. De ettől eltekintve mikor a játékosokat randomra válogatja össze a program, és nem tervezett WAR. Nagyon hangulat ölő, játékmód amit játszottál. De mindegy a lényeg bejött. Én 5 perc után lépek ilyen szerverről.
Egy összeszokott csapatot nehéz lenyomni. Cod4-be Hq-t játszottunk. Nem voltunk könnyű ellenfelek.
De nem sértegetni akarlak!
Jó lenne egy kis Magyar játékos szervert találni ahol lehetne csatározni -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Neverdie1 #11632 üzenetére
Nem vagy rossz helyen, de a szavaknak súlya van. Meglepően kevesen szeretik például, ha nem túl pozitív jelzőkkel illetik. Erre értettem, hogy ezzel a stílussal nem leszel túl népszerű, de hogy téged idézzelek:
"Mégegyszer olvasd át amit írtam. Másodikra biztosan menni fog."
(#11634) Neverdie1
Elbeszélünk egymás mellett.
-
gyurczy
őstag
válasz
Neverdie1 #11621 üzenetére
Neverdie1: Nah lehet ezt így is! Mindjárt más súlya van a kimondott szónak! A nyitány kicsit más stílus volt, de ez így tök rendben van! Peace!
Laraxior: Azért lehet Nuke-on futkározva is 100 fölött lőni, bár nagyban hozzásegít némi spawnkill is. Kempelés amúgy se bejövős, ha 4-5 elhullásba kerül is kifüstölöm a delikvenst.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Neverdie1 #11616 üzenetére
Fejtsd már ki légyszíves, hogy miért jó egy helyben gubbasztani (a linkelt képed ékes bizonyítéka a lehengerlő játékstílusodnak, igen a terepjáró melletti sz@ró pozitúrára gondolok) és várni, hogy valaki arra jöjjön, és ha már eddig eljutottál, akkor azt is elmondhatnád, hogy abban mi a játék, mert tényleg nem értem.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Neverdie1 #11612 üzenetére
Azt azért lássuk be, hogy nem olyan képet linkeltél, hogy x alkalommal sikerült elhoznod a zászlót, hanem azt, hogy sikerült egy 40/0-ás statot összehoznod CTF-ben...
Linkeld a játék videóját megmondom, kempeltél-e...
Egyébként én azt mondom, hogy aki csak a statra megy az TDM-et nyomjon és ne rontsa el más játékát azzal, hogy nem a játékmódtól elvárt magatartást tanúsítja. Lásd pl. amikor a Nuketown pályán a tűzoltó autó mögül kempelve lövöldöz, míg tőle pár méterre éppen foglalja a "B"-t az ellen, vagy rosszabb esetben a garázsból, házból kempel és a háta mögött foglalja az ellen az "A"-t vagy a "C"-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest