Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark05 eredmények
- Milyen széket vegyek?
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Már csak 9 óra.
-
tDr1v3r
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Újzélandon már kijött, itt nyomatja vki a PC multit http://www.twitch.tv/rekuja
-
bager13
aktív tag
válasz
laceszgamer #193 üzenetére
Ha nem COD lenne a neve ,akkor csak szimplán egy bugyuta lövölde lenne és nem mocskolná be az elődöket. Bár ez szinte mindegyik régi franchise-ról elmondható, aminek a 101021. részénél tartanak most.
-
laceszgamer
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem , ezek a kis gombácskák a nevetségesek az auto aimmal ami miatt valakiknek hiszik magukat a kis 13éves konzollowok. Egyebkent meg konzolbant kaphat aki a hivatalos megjelenes elott jatszik engedely nelkul. Még nem jött ki, a viragboltival jatszanak legtöbben botok ellen.
kopaszqtya: köszi, valahogy elfelejtettek ertesiteni mindenkit.
-
mettek
addikt
válasz
Casanova* #163 üzenetére
remélem nem kerülök veled egy csapatba mert laptopon "nem lehet" normálisan játszani...(én is próbáltam) ezért van sztem az is, hogy a bf4-ben a ranglista alján kullognak 4/16-os K/D-vel az emberek mert nincs hozzá egy normális gépe amin kényelmesen lehet játszani 60+ fps-sel.. Na mindegy a gammát azért várom.
-
L_ajos
őstag
banolják is őket szépen
-
tDr1v3r
veterán
válasz
laceszgamer #182 üzenetére
Attól hogy kikerül még nem lesz játszható.
A SteamWorks csak a megjelenésekor fogja engedni elinditani.
-
bobooo
addikt
válasz
wwenigma #178 üzenetére
Valós, hogy nextgen-en virágbolti verziót tolnak
Nem akarok személyeskedésbe menni, de nevetséges már amit művelsz... A konzolos (gombácskák!) szarok szerinted.
Hallottuk már ezerszer nem kell többször, köszi
Egyébként meg már rég futnak a szerverek és amerikában sok bolttól előbb meglehetett kapni a lemezt így lehet vele tolni. Nincs megtiltva csak a streamelése, amit folyamatosan bannolgatnak.
Már van aki hetek óta játszik vele csak nem szeg szabályokat és nem streameli
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kopaszqtya #174 üzenetére
Jott mar valami visszajelzes? Hetfore kene ugye kikuldeniuk...
-
SloWater
tag
Valaki gyújtson már fényt a fejemben, hogyan lehet egy rakás élő AW Twitch csatorna ha még az időzónafelosztás nyerteseinél sincs 3-a?
Ez a paintball feature vicces amúgy
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #160 üzenetére
Hát eddig érdekes. Grafikát nem veszem alapul, mert konzolos verziók kommentjeit lestem. De eléggé felemás a dolog. Van akinek bejön, de elvileg egyre kevésbé hasonlít CoD-ra, inkább egy Crysis féle hangulata lett.
-
laceszgamer
addikt
Mindjárt elolvasgatom miket kommentelnek a virágbolti konzolos kiadás alá.
-
xxSanchez
őstag
Na, már tölti.
-
tDr1v3r
veterán
Már gyilkolják a kiscicákat! Addig nézzétek amíg le nem szedeti az atvi.
-
tDr1v3r
veterán
-
dkpisti
tag
válasz
laceszgamer #150 üzenetére
Jólvan hát igen azért köszi ugyis lesz asztali...
-
SloWater
tag
Az élőszereplős trailert láttátok már?
-
laceszgamer
addikt
Most ez olyan dolog, hogy ott a Ghosts gépigénye. Nem jelentett semmit szinte.
Mikor kijött hasonló konfiggal álltam neki mint a mostani, proci volt 4770k meg a VGA-k referencia 290x-ek.Bármit csináltam egy-egy multi meccs eleje szinte játszhatatlan volt vagy fél percig... pedig illett volna neki szépen futni de nem. Emellett képes volt bármikor gondolni egyet és belassulni, függetlenül, hogy csak egyedül szaladtam valahova vagy épp 4 en lőttek robbantottak körülöttem... szóval innentől kezdve még a gépigény alapján sem merné senki megjósolni, hogy az AW ezen vagy azon a gépen miként fog futni.
Talán a hétvégén már kijön pár teszt a nagyobb külföldi oldalakon és akkor már talán írnak valamit erről a részről is, jövő héten meg úgy is megjelenik. -
dkpisti
tag
Hello egy asus x550-el i3 4010u,4gb,/gt840m-el lehet tolni multit vele 1366x768 mediumba,vagy felejtős ?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #145 üzenetére
Halistennek itt nem , egy darabot se adnanak el ennyiert.
Amugy a kis gombacskakkal mar tolhatjak egyes emberek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #141 üzenetére
Steamen 60€, nekem nem er a kenyelem duplaárat.
Csak lemezes elorendelesnel van ez az ár-móka.
-
zsizsef
senior tag
válasz
laceszgamer #141 üzenetére
Steamen nem drágább?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #138 üzenetére
Már pedig ott van, a levélben is (eltévejedtem...) amit kapsz meg a weboldalon is...
-
RMZ250
senior tag
válasz
laceszgamer #138 üzenetére
Úgylegyen.
-
Télapó_
tag
Honnan érdemes megrendelni szerintetek?
-
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #128 üzenetére
Jó lesz ez
-
Qtya72
aktív tag
Ha lesz ingyen hétvége kipróbálom, de eddig ritka ocsmánynak néz ki.
Pályák, fegyverek, minden.
Látatlanba cod-ért többet pénzt nem adok. -
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #123 üzenetére
Xbox One LAN
-
bobooo
addikt
válasz
laceszgamer #121 üzenetére
AdBlock-ot kapcsold ki, ha van.
-
bobooo
addikt
Ma este 8 órától élőben játszik a játékkal az Optic Gaming ! [link]
-
laceszgamer
addikt
Ghosts nekem is januárban volt fenn utoljára a gépemen, ami nagy szó mert általában az aktuális CoD mindig ki szokta húzni a következő megjelenéséig, de ez msot nem jött neki össze.
Aztán persze meg is fogadtam, hogy msot volt elég, de csak nem tudtam megállni, szóval várom a megjelenést, meg remélem Steam szerverei bírni fogják míg lecsurog az a pár giga. -
ferero
tag
kiváncsian várom a véleményeteket róla, ha tetszik amit látok. megveszem én is. bár 10 hónapja a ghostot letöröltem
-
SloWater
tag
válasz
DokiBaxxi #111 üzenetére
Mindannyian szeretnénk a dedikált szervereket, de ez egy október 3-al keltezett interjú és a teljes mondat úgy szól - ahogy írtad is - hogy majd valamikor megmondjuk, hogy mely szolgáltatókon keresztül biztosítjuk és mely platformokon lesz elérhető.
Azóta meg a büdös nagy csend
Az elmúlt másfél órában átfésültem minden létező forrást.
-
DokiBaxxi
őstag
Dedikált szerverek.
Ne bízzuk még el magunkat, részletesebb infók később jönnek. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DokiBaxxi #107 üzenetére
Ha ettol jobban alszol, akkor csak hidd ezt. Ez egy mindenhonnan összelopkodott epizód, semmi mas. Amikor a Titanfallt bejelentették, max a motorja volt meg ennek mert ez is ugyanazt a toldott foldott 10 éves xart hasznalja mint a Ghosts. Amugy 2011-ben indult a fejlesztése... [link] , AW-nek meg max tavaly a Ghost alapjaira epulve.
-
optimus34
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #107 üzenetére
Ki fikázza?
Megállapítottam valamit, és még rajtam kívül sokan szerintem, te meg egyből agresszív bálna módjára támadsz, ember.
Én ezt látom benne, el kell fogadni, ez van.
Csak remélem nem az lesz a játék csúcspontja, amikor mindenki Crysis módjára láthatatlanná válik és közben össze-vissza repked.
Ha sül a sok innen-onnan elvett hamiskás dolog a játékban, nem olcsó utánérzetet kelt majd, akkor rendben lesz. -
wjbhbdux
veterán
Amikor elkezdték a fejlesztést 2 éve még valószínüleg félt az Activision, hogy a régi IW csapat összedob megint egy világsikert a Titanfallal, és megmondták hogy idén ugyanaz a játékmenet kell a CoDba is, aztán ugye lett ami lett a Titanfallból, ez meg maradt ilyen.
Én inkább a jövő évi Treyarch Codban bíznék, náluk legalább szokott lenni egy rendes PC fejlesztő gárda, és a multit sem az a Raven software maradvány csapat csinálja mint a Ghostban meg ebben. Ez az AW teljesen zsákbamacska, nem szabad ilyet előrendelni. Majd ha kijött megnézzük Twitch streameken meg a fórumokon a véleményeket, aztán ráér 1-2 nappal később csatlakozni, ha olyan remek lett.
-
optimus34
csendes tag
Ez a Black Ops-okhoz vagy a Modern Warfarek-hez fog hasonlítani inkább?
Ez a röpködős Titanfall koppintás nem valami eredeti.. -
wjbhbdux
veterán
Én is rohannék úgy előrendelni, hogy még az egér támogatás se biztos a PC verzióban..
-
SloWater
tag
Tiszteletben tartom a véleményed és tudom, hogy kockáztatok, de ez van. Úgy döntöttem, hogy a 41. születésnapomra megengedem ezt magamnak. Úgy vagyok vele, hogy bejön, vagy nem adok pénzt többé CoD-ra.
Én a BO-val kezdtem a multit, aztán a BO2-vel folytattam. Talán most fogok oda elérni, ahol sok ember korábban: elég ebből a címből. Benne van a pakliban.
Aggódok, mert a PC körüli hatalmas csend két dologra utalhat: lesz...ják a platformot, vagy meglepetés lesz és jó. Nincsenek jelek, amiből olvasni lehetne, de biztosan van nálam tájékozottabb fórumtárs, írjon, ha talál infót!
Abban bízok, hogy a Sledgehammernél tudják, elemi érdekük, hogy a Ghostot ért kritikák után olyat tegyenek le az asztalra amivel nem ássák el magukat a játékostársadalom előtt.
Az meg, hogy PC használók vagyunk mára sajnos egyfajta stigma lett a sok warez és csaló miatt. Együtt élünk az ebből fakadó hátrányokkal, vagy rinyálunk, vagy váltunk. Én nem akarok váltani, a rinyáláshoz meg már öreg vagyok.
Azért a "hol a legolcsóbb?" kérdésed alapján téged is érdekel
(#98) kribe:
Megy is a hőbörgés sok helyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 3DMark05 eredmények
- Milyen széket vegyek?
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Vicces képek
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest