Új hozzászólás Aktív témák

• SloWater

tag

válasz wwenigma #96 üzenetére

Tiszteletben tartom a véleményed és tudom, hogy kockáztatok, de ez van. Úgy döntöttem, hogy a 41. születésnapomra megengedem ezt magamnak. Úgy vagyok vele, hogy bejön, vagy nem adok pénzt többé CoD-ra.

Én a BO-val kezdtem a multit, aztán a BO2-vel folytattam. Talán most fogok oda elérni, ahol sok ember korábban: elég ebből a címből. Benne van a pakliban.

Aggódok, mert a PC körüli hatalmas csend két dologra utalhat: lesz...ják a platformot, vagy meglepetés lesz és jó. Nincsenek jelek, amiből olvasni lehetne, de biztosan van nálam tájékozottabb fórumtárs, írjon, ha talál infót!

Abban bízok, hogy a Sledgehammernél tudják, elemi érdekük, hogy a Ghostot ért kritikák után olyat tegyenek le az asztalra amivel nem ássák el magukat a játékostársadalom előtt.

Az meg, hogy PC használók vagyunk mára sajnos egyfajta stigma lett a sok warez és csaló miatt. Együtt élünk az ebből fakadó hátrányokkal, vagy rinyálunk, vagy váltunk. Én nem akarok váltani, a rinyáláshoz meg már öreg vagyok.

Azért a "hol a legolcsóbb?" kérdésed alapján téged is érdekel :)

(#98) kribe:
    Megy is a hőbörgés sok helyen ;]

Új hozzászólás Aktív témák