Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
HAHAHA. Mar csak a csalókkal kell igy elbanni, a laggal és a kemper lowokkal...
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Processor: Intel CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1GB or better
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 55 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible -
kribe
őstag
Én is megrendeltem, és kaptam egy jó hírt is mellé, azaz hogy a korábbi (fél)publikus verziókkal ellentétben a végleges játékban nem lesz quickscope
-
SloWater
tag
Van esetleg valaki, aki előrendelte?
Én ezt tervezem, már csak a PayPal fiókomba kell megérkeznie a keretnek.Továbbra is aggasztó, hogy a PC platformról nincs (vagy csak én nem láttam) infó
-
xrace77
tag
-
laceszgamer
addikt
Van aki amjd dobozosan fogja megvenni az AW-t viszont a doboz nem kell neki?
Nekem megvan már előre Steamen, viszont belegondoltam, hogy eddig minden CoD-nak megvan a doboza a polcon, akkor már ez se maradjon ki a sorból, szóval ha majd valakinek nem kéne a doboz esetleg megvenném tőle egy kis összegért. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
laceszgamer #89 üzenetére
Jó, csak ugye azt mondták, hogy nagyon ráfeküdtek a hangokra (tudom nem kell mindjárt hinni nekik) de pár hangot meg lehetett hallgatni, meg ugye a kiadott videókban sem rossz az összehang. Ki tudja.
A BF-ek mindig is a jó hangokról voltak viszont híresek -
laceszgamer
addikt
válasz
DokiBaxxi #88 üzenetére
CoD sose volt híres a remek hangokról... Nem is érdemes benne azt keresni, ha a grafika alig változik mért pont a hangokkal foglalkoznának. Nem szólok semmi rosszat, mert jómagam sem 1 órát öltem a CoD különböző részeibe.
Viszont minden flame-tól mentesen, nem háborút szeretnék indítani, de a legjobb hangok tekintetében szerintem a Battlefield Bad Company 2-volt a multis lövöldék között, még a BF3-nak és 4-nek sem sikerült jobbat összehozni. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
killer095 #86 üzenetére
Kicsit talán igen, de eddig láthattunk kb. 3-4 különböző fegyvert (assault fegyverekre és SMG-kre gondolok, a csipákat stb. nem számoltam bele)
+ha megnézed a Ghosts MP Reveal Trailerét, ott is teljesen másak a hangok, mint a játékban, szóval szerintem itt sem lesz más a helyzet. Bár azt mondták, a hangokra most nagyon rámentek.
-
killer095
őstag
Csak szerintem van minden fegyvernek ugyan olyan hangja?
-
xrace77
tag
-
birorichard
őstag
Ezzel végül engem is sikerült megőrjítenie.
A story mód legalábbis valami eszement nagy lesz Kevin Spacey-vel...
-
SloWater
tag
válasz
DokiBaxxi #81 üzenetére
Ütős trailert egy Krasznahorkai könyvből készült tetűlassú, többórás filmről is lehet csinálni
szóval egyetértünk, trailerben csak fenntartással bízik az ember. KözhelyBerci is megmondta: a puding próbája az evés.
A kutyák ötletét amúgy rühellem a sorozatban, mármint ahogyan, és amire használják őket, de valószínűleg azért, mert kutyás vagyok, a komolyabbik fajtából.
-
DokiBaxxi
őstag
Így van, ne legyen lagcomp, netkód, hitbox legyen jó, meg az optimalizáció is, meg maga a multi legyen pörgős, jól felépített. Ettől függetlenül a trailer nagyon jó lett
Fikázásról: ez csak divatfikázás, szánalmas, az értelmesebbek komolyan meg is indokolják, hogy miért nem jön be nekik a játék.
Kicsit amúgy kezdek kételkedni, minden trailerben, ami a multiról meg játékmenetről szól, minden második szó az exo, meg hogy ez hogy változtat majd meg mindent. Kicsit olyan, mint a Ghosts esetében a kutya meg a hal MI. Szerintem próbálnak takargatni valamit...
-
SloWater
tag
válasz
DokiBaxxi #78 üzenetére
Többen megénekelték már, hogy a netkód, a lagcomp, stb. lesz a mérvadó, amivel tökéletesen egyet is értek.
Ettől a fórumtól eltekintve szinte csak a fikázást látom oda-vissza, amiben az az érdekes, hogy a sorozat történetében az egyes kiadások megjelenése után azért jönnek a dicsérő szavak is szép számmal ugyanazokon a fórumokon, ugyanazokkal a nickekkel. Főleg 1-2 év után visszaolvasva vicces ez. Fontosnak tartom tisztázni, hogy nem az itt jelen lévőkre utalok, csak általában a jelenségre.
Vannak félelmeim de/és legyek bár megvetés tárgya, jó eséllyel ez lesz az a játék amit (életemben először) előrendelek, így a 41. születésnapomra és kiveszek pár nap szabit az indulás napjától.
Bekészítek pár vödör kávét meg egy rekesz sört, a páromat pedig holnaptól készítem arra, hogy pár napig jó eséllyel használhatatlan leszek, a kutyánk is csak rá számíthat abban az időszakban. Aztán a céges mobilt meg Notit kikapcsolom, és vagy végiganyázom a szabimat, vagy végigélvezkedem.
Remélem élvezkedés lesz, mindannyiunknak, csak derülne már ki, hogy hostos vagy valamilyen szerveres megoldással fog működni a multi!
-
DokiBaxxi
őstag
-
shotika
őstag
Pedig rájöhetnének arra, hogy a PC-s közösségnek másak az igényei, mint a konzolos embereknek. És ha már marketing szempontból is szarnak az egérbűvölőkre, az elég nagy baj. Egyszerűen nem látják a potenciált a PC-s piacban - ha én lennék a helyükben, erre is hangsúlyt fektetnék, és először pont a lentebb is említett dolgokra helyezném a figyelmet, úgy reklámoznám a terméket, hogy: megfelelő csalás elleni védelem, kevesebb/kisebb lagg, esetleg dedikált szerverek, és rengeteg beállítási funkció -akár grafikai, akár új meccs létrehozásánál. (A Battlefield 3-nál - de lehet a 4-nél is - pont erre építették a játék reklámját is PC-s fronton - az más kérdés, hogy hosszútávon nem emiatt bukott be a cucc)
A Diablo 3 azért is lett sikeres, mert ismerték ezeket az igényeket, és úgy építették fel a játékot is, hogy megfeleljen ezeknek (most abba ne menjünk bele, hogy megjelenéskor milyen játékmenetbeli problémák voltak, skillrendszer, loot stb), a konzol verziót pedig teljesen át kellett alakítani, hogy azon a platformon is működésképes legyen.
A Black Ops 2 részben megfelelt ezeknek az igényeknek, azért is az egyik legjátszottabb darabja az új generációnak (én kettéosztottam a sorozatot, és az MW2-t tartom a határvonalnak). A sorozat legrosszabb darabja pedig szerintem egyértelműen a Ghosts lett - legalábbis PC-n.
Picit más: én nem vagyok DLC ellenes, de baromira zavar, hogy széttördeli az amúgy sem túl nagy játékosbázist, hogy mindenkinek más-más van meg (vagy egyikse, vagy mind), ezen is érdemes lenne végre változtatni vmit.
-
kribe
őstag
Egyetértés van. Igaz a netkódról nem beszél, de azon kívül mindent megemlít amiért mi PC-sek morogni szoktunk és abban is igaza van hogy azon kívül hogy "elérhető lesz xbox-on, ps-ön, és pc-n", egyetlen szót sem szóltak még a PC verzióról.
-
kribe
őstag
válasz
DokiBaxxi #72 üzenetére
Igen, arra gondoltam hogy az exo-ruha, a láthatatlanság, a szuper-ugrás, a lézerpuska, az intelligens gránát, meg a "one-hitter-quitter" rail pisztoly / puska mennyire realista.
De grafikailag tényleg igaz hogy a cod-ok szürke/barna árnyalataihoz szokott népnek a bo2 eléggé rajzfilmszerűnek tűnt amikor kijött. Az AW-ban is próbálnak színes és jól kinéző pályákat összehozni, amit én nem bánok. De úgyis az lesz a lényeg számomra hogy a "játszhatósági szentháromság" (lag, lagkomp, hit detection) milyen lesz. Minden máshoz hozzá lehet szokni. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
birorichard #69 üzenetére
Van benne némi BO2 beütés, de szerintem ez csak a modern technológia miatt van. Ez inkább akar reális maradni, míg a BO2-ben volt egy erősen "meseszerű" beütés (szerintem)
-
birorichard
őstag
Na, ebben is lesz "levolution"...
Egyébként csak szerintem hajaz teljesen a grafikája a BO2-re?
-
zsizsef
senior tag
válasz
laceszgamer #66 üzenetére
Akkor a Digital Pro. Ha meg kellene a lemez akkor a day zero + letölthető seasson. Jól gondolom?
-
zsizsef
senior tag
Melyk kiadás az, ami szoftveresen full? A tárgyi dolgok nem kellenek.
(Day Zero, Atlas Limited, Pro, Digital Pro) -
SloWater
tag
Sziasztok!
Úgy tudom a sorozatból egyedül az MW3-hoz volt köze a Sledgehammer-nek.
Segítsetek, ez jó jel, vagy rossz jel?Egyedül a multi része érdekel a dolognak, eddig a BO és a BO2 az amivel játszottam, azok bejönnek. Életemben először gondolkozom az előrendelésen, de alighanem megvárom, hogy kiderüljön, host-os megoldással, vagy valamelyik BO-s, szerveres megoldással fog működni.
-
Hál' Isten lesz S&R.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Garada
őstag
Végre egy olyan rész amit eszméletlenül várok.Black ops 2 óta minden rész kimaradt és kijelenthetem hogy kezdem unni azt a játékot és amikor elég alaposan utánanéztem nagyon megtetszett.Valamilyen szinten hajaz is szerintem a BO2-re de nálam nagyon ott van.
-
Garf91
csendes tag
-
mcwolf79
veterán
Én most néztes esgén egy videót, ami megerősített abban ,hogy ez kimarad.
Késsel rohangált/ugrált a csóka, úgy aprította a népet. Az elődökben is utáltam ezeket a nyomorék késes nindzsákat, itt még ráadásul ugrálnak is.
Marad befutónak a R6 -
DokiBaxxi
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Egyre nevetségesebb. A csúcspont szerintem akkor lesz amikor kijön ugyanazzal az elcseszett multival.
7 Games That Call Of Duty: Advanced Warfare Is “Borrowing” From
-
DokiBaxxi
őstag
Egyébként jobban néz ki (vagy máshogy), mint pl. a bejelentő trailerben. Megjelenésre már next-gen lesz a grafika?
-
d.beni
aktív tag
Vajon lesz-e season pass-os verzió pc-re?
bármint itt magyarországon steam felületen kivül boltban. -
wjbhbdux
veterán
túl magasra ne ugráljatok -
xrace77
tag
Felturbózott BO2 (grafika,customize rész...) vegyítve egy kis Titanfallal (boost). Nem igazán hozott lázba. Azért remélem, hogy jó lesz.Előrendelni biztos nem fogom, később megvenni sem valószínű. Ghosts után már nagyon óvatos vagyok.
Várok a jövő évi treyarch-os részre.
-
kribe
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
Semmi különös.... Az új elemek tetszettek, meg kell, hogy mondjam, de megint sok helyen csak a rizsa ment, meg nagyon egyedi dolgok sem voltak... Engem legjobban a dedi szerók hiánya bánt, illetve ez a Day Zero Edition is.... nehéz lett volna egy pár napos indítani?
-
shotika
őstag
Ez eddig tényleg egész jónak tűnik
-
tDr1v3r
veterán
Co-op scorestreakek, közösen lehet csinálni egyet. So wao.
-
xxSanchez
őstag
Háááát...érdekes volt, de azt nem mondanám, hogy tetszik.
-
wjbhbdux
veterán
Este 7-től Multiplayer bemutató rendezvény: http://www.callofduty.com/advancedwarfare
http://www.twitch.tv/callofduty -
oriic
HÁZIGAZDA
-
wwenigma
Jómunkásember
-
@rglaaf
veterán
Here the minimum and recommended specs,
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Recommended: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz
RAM: 6 GB RAM
Recommended: 8 GB RAM
HDD: 40GB HD space
Video: NVIDIA® GeForce™ GTX GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Recommended: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation. -
válasz
DokiBaxxi #15 üzenetére
Hát nem tudom Te, hogy vagy vele de nálam az mw2 volt amibe beleöltem 2000 órát legjobban lekötött. Az utána lévő bo1-2 ghost egy nagy rakás szemét volt szerintem. Pedig én sem ma kezdtem codolni.
Hozzátenném, hogy mw2ben tudtam legjobban átérezni a class szerkesztést 10 classból 10 meg volt csinálva külön játékmódra klassz minden, a többiben 1 classal futkoztam kb végig, vagyis nem mert 1 csipás meg 1 rush weapon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Remélem lesz akkor hypeja mint az mw2-nek.
-
bobooo
addikt
Sledgehammer Games @SHGames 54 mp
Check out our New #SHGDevBlog "Developing @CallofDuty #AdvancedWarfare's Future Weapons" http://bit.ly/shgdevblog
-
bobooo
addikt
Nadeshot @OpTic_NaDeSHoT · 9 h
Visited @SHGames to preview #AdvancedWarfare and I was blown away. It's going to be an amazing year for CoD eSports. Can't wait for 11-4-14!
Nadeshot @OpTic_NaDeSHoT · 9 h
I can honestly say that @SHGames is now one my favorite game developers after yesterday's trip. Such an unbelievable experience.
-
Polllen
félisten
válasz
birorichard #7 üzenetére
Mint a többi játékboltban megvehető olcsóbb quadrotos móka. Engem nem tudott lekötni egy kicsit sem.
-
Evome
senior tag
Megvan mi lesz a prestige edition ajándéka
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aM10NqG_460s.jpg
-
Garada
őstag
válasz
birorichard #5 üzenetére
Az első olyan codom volt ahol beruháztam egy ilyen csomagra.
-
Garada
őstag
válasz
birorichard #3 üzenetére
MW sorozat nekem is tetszett mint történetszál nagyon ütött bár a mutlirész a szokásos volt ezért is jó a BO2 mert változatos és nekem ez kellett
-
birorichard
őstag
Én is a BO2-vel játszottam a legtöbbet. Most, hogy a Ghosts-ot sikerült millió patch-csel a helyére kalapálni, már lassan közelítek hozzá, talán még egy DLC-re is benevezek. Nekem az utóbbinál pont hogy a single nem jött be annyira, a BO2-nél viszont imádtam, na meg persze a Modern Warfare-ek... Na annál nem volt jobb, főleg az egynél.
-
Garada
őstag
válasz
birorichard #1 üzenetére
Őszintén a sorozat mai darabjai közül csak a Black Ops 2 tetszett de az nagyon. A többi részről nem tudom ezt elmondani multi rész sehol se kötött le annyira a történetre még azt mondom oké.
-
birorichard
őstag
Az Activision bejelentette a 2014-es Call of Duty-t, ami az Advanced Warfare alcímet viseli. A játékot a Sledgehammer Games fejleszti, november 4-én fog megjelenni.
A régi konzolgenerációra már nem fogják kiadni, egyelőre XONE, PS4, PC, amire számítani lehet, aztán ki tudja...
Hivatalos trailer - lehet, hogy rosszul látom, de a motort mintha végre már sikerült volna lecserélni. Mit mondjak? Úgysem bírom ki, hogy ne vegyem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest