Hirdetés
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanker21
tag
válasz
AssasinMate #14990 üzenetére
Kapjál fitymaszűkületet te gyökér.
-
Winne
nagyúr
válasz
AssasinMate #14977 üzenetére
Te most erre tényleg büszke vagy?
Arra nem gondoltál, hogy más játékát teszed tönkre folyamatosan?
-
dokee78
félisten
Nézzétek hallgassátok a nyomorékot:AssasinMate
Majd APUUUUU megvefi nekiiiii megiiiiint
-
törölt tag
válasz
ezt megérdemelted low ,vedd meg újra.bőgtél is?
-
henesa
aktív tag
Ha tényleg november óta tetveskedik köztünk az elég szomorú.
-
LamaCube
addikt
válasz
Én ez esetben az egész konfigod bannolnám egy 5kilós kalapáccsal. Téged meg 1 szívlapáttal egyengetnélek meg csak úgy barátian.
Szólj apukádnak vegyen másikat! -
dokee78
félisten
válasz
Gondolom a Bad Companyban is csalsz te nyomi.
-
Black Dragon
addikt
válasz
AssasinMate #14988 üzenetére
Akkor minek raktad be a képet nyomorék?
-
AssasinMate
csendes tag
válasz
@rglaaf #14989 üzenetére
Őszintén szólva mindig ezen gondolkodtam hogy milyen érzés ezt csinállni.Tudom hogy looser vok meg minden.Amúgy szimplán nuket hívni sokkal nagyobb öröm mint hack nélkül.Amikor decemberbe az elsőt hívtam ugráltam örömömben.Amikor meg hackel hívod a nuket akkor meg olyan érzés mint ez
Nem csettintettem nem vagyok király sőt low vagyok bár volt úgy hogy hack nélkül jobb statom volt.De ez van. -
@rglaaf
veterán
válasz
tolhattál volna be rank hack-t is már ennyi erővel egyébként aimbotolva milyen volt tolni a játékot? élvezted? ,meccs végén pedig elösmerően csettintettél hogy igen király vagyok? gondolom aláztak előtte és te megmutattad milyen kemény vagy de ettől még nagyobb looser lettél
-
believil
tag
válasz
-
dokee78
félisten
válasz
Szopááááááááááááááááás.
Gondolom a Consol Hackben van az amikor nagyon sok töltényt elvisel mielőtt meghalna.
Volt hogy 1,5 tár kellett bele,hogy megdögöljön és nem mellé lőttem,hanem fekvő emberre. -
danilla
őstag
válasz
AssasinMate #14980 üzenetére
VAC jóltette, hogy kibannolt. Aki csal megérdemli, más játékát b@ssza el, jájj de rühellem az ilyen izéket!!!
-
AK-84
csendes tag
válasz
Hu de meg***** azt a szep pofadat! Te kis gyoker! Tudod te mit erdemelnel...
-
boogie84
veterán
válasz
AssasinMate #14980 üzenetére
Legszívesebben kitiltanálak a phról és a többi társfórumról te szarházi csaló!
-
danilla
őstag
válasz
Warning warning cheat detected, BUKTA!
Minden csíter ezt érdemli, ez a minimum
-
boogie84
veterán
válasz
Mert megérdemled -> haha
-
danilla
őstag
A Halo készítői (Bungie) csinálják majd az új Modern Warfare-t.
boogie84: szeretem nagyon a második vidit
minden csaló gépét ripityára kéne törni.
-
dokee78
félisten
Az összes nyomorék a mamája koporsójával játszon,aki elrontja más Demolition játékát,mert össze TDM/kempel egy Nuke-ot,hogy arra maszturbáljon.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy még a játékot sem lemezről telepítem,hanem netről.
-
hoby36
senior tag
A dlc csak letölthető lesz vagy lemezen is?
-
Proky
senior tag
Holnap este magyar idő szerint 19.00 órakor jön a DLC
-
bul07
nagyúr
válasz
Undoroid #14949 üzenetére
nem tudok a szerver ip-t adni spanyol szerverekre jártam én anno (xfire se mutat már cod2 szervert a profilomba)
de magyaron is találkoztam ilyen modal
gáz az volt de nem volt hozzá semmi, a füst helyet voltcod4 ip-t az tudok adni az még megvan az Xfire-ben
80.249.166.41:29002 ezen a végén játszottam sokat mikkor már untam a normál szervereket -
Laraxior
titán
-
Undoroid
őstag
Nos,ez elég érdekesen hangzik...Találkoztam már sok móddal,de ezzel még nem!
Számtalan costum-mappon barangoltam már.Több BOT-módot kipróbáltam,voltam már Zombi,Alien is,de ezzel még találkoztam!Megvan még annak a szervernek az IP-je?
Ha volt mérges gáz,akkor volt hozzá gázmaszk is?A WAW-ban benne volt!
-
Winne
nagyúr
válasz
Corpuscle #14946 üzenetére
Használtam azt is, csak azt könnyebben kilövik, így most részben ezért, részben a challenge-ekért aczok.
Az a baj, hogy mindkettőn látják a killcamben, hogy hol vagy elbújva és ha nincs ott a csapat, vagy nem véd senki, akkor sokszor nem tehetsz semmit.
Más: OFF EZÉRT NEM LESZEK SOHA TANULÓVEZETŐ OKTATÓ...
-
bul07
nagyúr
-
Corpuscle
őstag
Összejött az első (és utolsó) nuke
A csoppernél már majd kiugrott a szívem, de meglett...
Csíter az ma is volt rendesen. Az egyik csak aimmal nyomta. Gyorsan vége is lett a körnek. -
Undoroid
őstag
Szia!
Köszi az infót,próbálkozni fogok vele!Egy másik programmal már próbálkoztam,de a túl nagy méretű file-al nem tudott mit kezdeni!Összefűzni végképp nem tudta volna...
* * *
A továbbiakat privátban folytassuk,nehogy szétoffoljuk a topikot!Ha meglesz a végső megoldás,akkor Te vagy Én ideírjuk,hátha belefut más is ebbe a hibába!Később jelentkezem!
-
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #14915 üzenetére
Kellett Nekem emlegetni a csalókat...
Az előbb felnéztem a kedvenc szerveremre és ott emberkedett egy arc AIM+WH-combóval...A játék végén még volt p*fája beírni,hogy " GG "
Demo/Guid elmentve...
* * *
" a cod2 meg nagyon régi nekem de rég is volt eldobtam a mérges gázt és halomra lőttem a benne fuldoklókat "
Ez nem a COD: WAW-ban volt?A COD2-ben nem emlékszem ilyenre!
* * *
" CPU 3200Mhz, alapfeszen " Lehet,hogy ez lesz a problémád forrása?
Alapfeszre van belőve BIOS-ból vagy AUTO-n hagytad a CPU-feszt?Ez nem mindegy!
" Nálad mi volt a gond és hogyan jelentkezett? " Az Én régi VGA-kártyám 3évig szolgált ki minden gond nélkül.A MW2-megjelenése után nemsokkal borzalmas FPS-laggokkal jelezte,hogy valami gond lesz...Párszor ki is fagytam,de azt hittem,hogy csak a rossz Host miatt van...sajnos ez nem így volt.Egy ilyen kifagyás után újraindítottam a gépemet és függőleges-kék csíkokkal bootolt be a gépem és innentől ismeretlen eszközként szerepelt a kezelőben...ergó kihalt a VGA-kártya.
Egy javítás után kb. 1.5hétig újra teljes pompájában ment,de ezután ismét behalt.Tuningolva csak pár tesztig volt,játék közben alapon használtam,mert bőven elegendő volt a monitorom kiszolgálásához a teljesítménye!Azóta vettem egy komolyabb VGA-kártyát.
-
Tanker21
tag
válasz
Polllen #14923 üzenetére
Tudtommal a virágboltos verzióval nem tudnak velünk játszani. Vagy igen? Elég gáz lenne, mert csak ez az egy volt jó az IWnet-ben.
bull07.: Nem is inkább életkortól mint inkább idegállapottól függ szerintem. Egy 30 éves csóka is ugyanúgy bannolhat jogtalanul, ha szar napja van és fél perc alatt felk*ja egy játékos az agyát. Mindenkiből kibújik néha a vadállat.
Laraxior.: Híres lettél ezzel a monitorozással.
-
Laraxior
titán
válasz
Black Dragon #14925 üzenetére
Te vagy a kb..625. ebben a topikban
-
jokeman
aktív tag
válasz
Undoroid #14891 üzenetére
VGA alapon, CPU 3200Mhz, alapfeszen, VGA driver 195,62.
VGA típusa
Ötletem továbbra sincs, lehet VGA gond lesz? Tudom valamivel tesztelni? Nálad mi volt a gond és hogyan jelentkezett? -
bul07
nagyúr
válasz
Undoroid #14915 üzenetére
cod4 -et már meguntam(2év alatt 2,295 óra játékidővel) meg egyre nehezebben kiszúrható csalások voltak a cod2 meg nagyon régi nekem de rég is volt eldobtam a mérges gázt és halomra lőttem a benne fuldoklókat
így nem marad más csak a frissen beszerzett játékok ja meg persze a pasziánszVAN der BOSS :
egy valami igen méghozzá admin klick mert hiába nem jelez a pb de az admin kill cam-ból látja hogy csal már repül is
ezért is szoktak rejtőzködve admin-kodni -
LackoMester
addikt
Már megint össze futottam egy wh-s buzival, engem szidnak, h. csalok ( persze Nem ) közben a csapattársuk az a f@sz, valami yeahbaby volt a neve akkora wh levágott, h. szinte nemigaz.
Valamit már igazán tenni kéne. -
Undoroid
őstag
válasz
Black Dragon #14910 üzenetére
Szia!
Ebben igazad van,de addig -amíg elolvassa (?) az üzenetemet- van ideje a többieknek leszedni Őt!Illetve nem vagyok híve a kapásból @nyázásnak,mint mások...
Ha fáradt,akkor inkább miért nem pihen az a valaki?
* * *
Kicsit hanyagold az új játékokat!A " Blood-Steve "-csalók mindig az új játékokban mutatják meg magukat!A korábbiakban már nem annyira sűrűn fordulnak elő ...szerencsére!
" nem értem miért nem lehet központilag egy pb tesztet futtatni minden játékoson " Szerintem,ha lefutott a teszt,akkor bármikor meg lehet változtatni a kliens-oldal felől a dolgokat!Ha játék közben menne a dolog,akkor pedig rontaná a játékos pingjét és úgyis kilépne még a befejezés előtt...A tűzfalakról/kémrobot blokkolókról nem is ejtenék most szót!
-
bul07
nagyúr
dlc-t én nem veszem meg(most még így van)
mert nem tudom megszokni hogy semmit nem csinálnak a csalókkal, a játék hibáival együtt tudnék élni mert az mindenkinek van többi játékba is magas a pingem de hogy el kell viseljem a csalókat az már sok
így mostanába a sokat emlegetett játékkal játszok de csak azért mert ott hatásosabban szűrik a csalókat tele van még hibákkal az is meg a sok snaper cemperről nem is beszélve hányszor klick-eltek már mert elkezdtem aprítani a saját csapatomba lévő cempereket és nem érdekelt hogy admin jogú is volt közte meg, a pingem ugyanolyan szar mint a mw2-be de csaló legalább ritkaha a MW2-be hatásosan elkezdenék szűrni a csalókat mással nem igen játszanék
nem értem miért nem lehet központilag egy pb tesztet futtatni minden játékoson -
boogie84
veterán
válasz
Black Dragon #14907 üzenetére
Veled nem vitatkozok, ahhoz partner kell
-
Black Dragon
addikt
válasz
Undoroid #14909 üzenetére
Az a gond, hogy akik csalnak, azok b@sznak visszaválaszolni, vagy kikapcsolni, hanem csak tolják mit a nyomorékok. Egyszer egy gyerektől megkérdeztem, miért csal, erre aztmondta, hogy annyira fáradt, hogy nincs kedve normálisan játszani, ezért betolja a wh t, aim ot, norecoil, azt tolja mint egy.....
-
Undoroid
őstag
válasz
Polllen #14908 üzenetére
Szia!
" a csalók repültek, meg persze néha azok, akik sok ember szemét csípték... " Időnként a túl jó játékosok beleesnek ebbe a dologba!Nyilván kickeltetik,mert másképpen nem tudnak elbánni vele...
" cod4-ben ahol én játszottam nem volt szavazás, csak adminok kezében volt a rend. " Szavazás mindenhol van,ha ismered a megfelelő console-parancsot!Természetesen legalább a játékosok 60%-nak szavaznia kell,hogy repüljön a feltételezett csaló...Aki számomra gyanús,azt SPECT-ből figyelem Demo-t és GUID-ot mentek róla,azután megkérem,hogy kapcsolja ki a csalást.Sajnos van már jó pár ilyen a gyűjteményemben!
* * *
szerk: Még nem vitték el a gázmaszkodat?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Black Dragon #14907 üzenetére
Azért ez az admin ban kicsit túl van lihegve...
A következő csak az én véleményem, tapasztalat alapján...
ET-ben (free online fps, Return to castle wolfenstein alapjaira építve) public szervereken a mai napig van szavazás...asszem 60-70 % igen-nél repülsz, de csak ha mindenki szavazott...a csalók repültek, meg persze néha azok, akik sok ember szemét csípték...
cod4-ben ahol én játszottam nem volt szavazás, csak adminok kezében volt a rend.
Mind2 esetben születtek fura döntések és jogtalan kick/ban. ET-ben kaptam 99999999999999999999999 sec-s bant magyar szerveren, mert beszóltam egy admin-nak...cod4-ben is történt hasonló...ezeket a szerókat elkerültem ezután. Mind2 játékban megtaláltam azokat a szerókat, ahol jó társaság volt, normális szabályok ÉS a csalók előbb utóbb repültek ezekről a helyekről.
Na most nézzük az IWnet-t... a "findig the best host" üzenet egy hangzatos kamu, mert ha 12 játékosból 11 lagol a következő meccsen ugyanaz marad a host...
a csalók ellen semmit se tudsz tenni és a game lobby close-ról még nem is beszéltünk...xbox-n tuti jó rendszer, mert mindenkinek ugyanaz a vas van, csak egy netet kell csekkolni és már mehet is a legjobb host...PC-n meg egy hulladék.
Szóval nagy ötlet, de jelenleg egy dedikált szerver, értelmes emberekkel százszor többet ér, mint az IWnet.
Ettől még jó játék és élvezhető, de kb csak akkor, ha többen megyünk és valamelyikünk a host. De ilyenkor jön általában egy csaló, akkor elb@assza az egészet és nem őt rakjuk ki...nem, nekünk kell új gémet keresni...
-
Black Dragon
addikt
-
Mozso26
senior tag
Skacok privát mecseket kellene nyomni/tartani mert ez az Iwnet káros az egészségre. Akit érdekel a dolog irjon privit aztán meglátjuk mi lesz belöle.Kiskoruak kiméljenek
komolyan! (felnött ivarérett sorstársakkal akarok játszani normális laggnélküli mecseket)
-
Polllen
nagyúr
válasz
F e Z o #14903 üzenetére
Jaja, d2d miatt steam is bedobta magát...dirt2 már megvolt, de a többi is a listán volt, így olcsóbb...+max payne bundle, hogy legyen vmi a netbookra is...
LamaCube
Sajnos így fél év alatt eljutottam oda, hogy erre a játékra én nem szívesen költenék...3k-t meg aztán főleg...néha mikor még visszemegyek cod4-zni, mindig "rácsodálkozom", milyen is 20-s pinggel játszani...és úgy, hogy általában én vagyok a host...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest