Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
SipiBcs #14787 üzenetére
Én azt mondom h jobb lenne ha lennének szerverek. Nem érdekelne h önhatalmú az admin, ott mindenki úgy játszana ahogy kell, nem pedig úgy mint Black Dragon. Többet is fizettem volna a játékért ha lettek volna szerverek, adminok stb stb...
Így viszont a szarházi csalók ellen, és az olyanok ellen akik nem is azt a játékot játszák amit elindítottak semmi esélyünk
Azt mondom az iwnet nélkül szebb lenne az élet -
frame>24
addikt
válasz
believil #14795 üzenetére
Örülök, hogy ezt leírtad, mert tárgyilagos.
Ezen kívül: én is megvettem a "nagy konkurenst", és azt kell mondjam, kb. 2-3 hét próbálgatás után (punkbuster és egyéb connection bugokon túljutva) teljesen elment tőle a kedvem, ugyanis az egész tényleg egy sniper bukkake (bocsánat), és mikor játszottam a PH!-s bandával, még én voltam a szemét, hogy rush módban mertem unalmamban előremenni és lekéselni/-vadászni a távcsöveseket.
Járművek gyengék, repülő nuku, helikopter alig, ----> PONT AZ szar benne, amitől Battlefield !! az egész olyan kedvetlen nekem.
Az unlock rendszer is érdekes kissé, nekem egy, tényleg jobb fegyver kinyitásához is hetekig kéne nyomulni, egyszerűen nincs ennyi időm már.
Kisebb fps-szünet után pár napja visszatértem az MW2-höz, kész felüdülés, még így is...
-
eszaki0
aktív tag
válasz
believil #14795 üzenetére
szia
Szerintem teljesen igazad van.
Az is egy külön játék meg ez is,
Az is külön stratégia meg ez is.
És szerintem amúgy is mindenki védi a saját játékát akár BC2 akár MW2 mind a kettőben vannak hibák és jó dolgok.
Vannak fasz játékosok és jók.
Annak is van egy fóruma meg ennek is.
Ha az tetszik valakinek mennyen oda ha ez tetszik akkor beszéljen erről.
Én személy szerint ki próbáltam azt is nekem annyira nem jött be az MW sokkal jobban fekszik. -
believil
tag
válasz
ADAM1337 #14788 üzenetére
Én toltam a BC2-vel is, de sztem semmivel nem "skillesebb" játék mint az mw 2...annyit vettem észre, hogy a nagyobb terek miatt egy csomó noob-camper-sniper f*szkalap próbál isten statot összehozni magának.
Én nem mondom,h goy rossz játék a BC2, de azért ne legyünk már ennyire szűk látókörűek, és lássuk be, hogy mindegyik játéknak vannak defektjei. a BC2-nek is elég sok. A MW2 iwnetes megoldása borzalmas, a BC2 hős-sniperjei borzalmasok. A VAC csíterírtása hagy kívánni valót maga után. A BC2 meg sztem elég sokat lagol a nagy terek, és sok ember miatt, és nem baírják sok helyen gépek, szal néha élvezhetetlen, de a lag igaz a MW2-re is.
Nem lett olyan istentelenül szar játék a MW2, csak pont annyira mint a BC2, nem értem miért kell fikázni egyfolytában?! Nem kell... majd én és az itt fórumozók ellátogatunk a BC2 topicba, hogyha szeretnénk ARRÓL beszélni, és olvasni. Játszok BC2-t ha lesz hozzá négy magom, meg kedvem, de addig nem izgat a dolog, míg az lehatározás meg nem született bennem, hogy megvegyem, és nem akarok ITT a MW2 fórumában állandóan BC2-ről olvasni.
A szabad véleménynyilvánítás tök jó dolog, elmondod, hogy szerintetd jobb... bumm. Nem fog zavarni.... DE, hogy ilyen kis reklámkampánynak minősülő dolgokat írkáltok, hogy vegyé', meg jáccá' BC2-t mert az MW2-nél jobb, azt hagy döntsem el én... olvasok értékelést, kipróbálom, megnézem magamnak, aztán vagy megyek a BC2 topikba,v agy nem... legyen az én dolgom.
Egyébként ez is reklámnak minősül, hogy vedd meg itt, mert csak ennyibe fáj... (lehet, nincs benne profitod), de ha jól tudom ezt a ph szabályzat tiltja. Emlékeim szerint kaptak emberek reklámozásért már permban-t. ( a reklámozás lehet, hogy pont nem neked szólt, de voltak emberek akik ez csinálták)
Légyszives ne írogassátok tele BC2 hozzászólással az MW2 fórumot! Ennyi részemről. -
eszaki0
aktív tag
válasz
đayW@LkeR #14792 üzenetére
Hát sok ilyen is játszik szerintem fent az oldalon akik azt se tudják mi a csapat munka
Ezt érdemes megnézniSenki ne vegye személyeskedésnek.
Csak példa video -
Winne
nagyúr
válasz
@rglaaf #14784 üzenetére
Hát azért ezt a fajta hasalást, ami ebben van nyugodtan kihagyhatták volna. Hány olyan helyzet van, mikor kiugrik az ember eléd, közben lő, gugol, fekszik, felugrik és mindezt 2 másodperc alatt. Egy akrobata is megirigyelné ha látná, csak hát ők nem játszanak ilyenekkel.
@ (#14789) đayW@LkeR: ez így nem korrekt, nem voltál ott, nem láttad, hogy hogyan játszik, de egy dolgot sokan összekevertek amúgy (néha én is), mégpedig, hogy mikor kempel valaki, vagy mikor játszik taktikusan és nem rohangál agyatlanul ahol nem kellene.
Semmivel nem jobb, mikor jönnek a maraton - lightweight - commando/ninja összeállítással taktikai késsel a gyökerek, és azzal se foglalkoznak, hogy mit kellene csinálni, vagy hogy éppen mindjárt felrobban a bombájuk. Az ilyeneket gyújtanám fel egy fél kanna gázolajjal!
-
đayW@LkeR
tag
válasz
Black Dragon #14786 üzenetére
estét az uraknak
Black Dragon a Wasteland mappon mit játszottál? MoveCamp v. LowCamp.? v. Rusholva jött össze a stat?
-
nanus
senior tag
válasz
Black Dragon #14770 üzenetére
Így kell nem kempelni...
[link]
Egyébként meg kempelj csak nyugodtan ,mint látod a linken nekem is jól jöt hogy volt aki kempelt én meg tettem amit kellett.
-
LamaCube
addikt
válasz
v!ct0y #14773 üzenetére
Komolyan mondom nem igaz, hogy nem tudtok erről a témáról leszakadni
Aki akarja megveszi, akinek meg nem éri meg az nem fogja megvenni.
Valaki bélyeget gyűjt és képes kiadni érte milliókat, holott egy darab papír fecniADAM1337
Látom BC2-t tolod ajánlom szíves figyelmedbe:
[link] -
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #14770 üzenetére
Atyaúristen! Hol írtam azt, hogy kempelsz? Már egyre jobban kezdem elhinni, hogy a mai fiatalok nem tanulnak "értő olvasást"...
-
eszaki0
aktív tag
válasz
Black Dragon #14775 üzenetére
Szerintem csak a játék élményt rontják el nem tudom mi jó benne.
Sok videót meg néztem a csalásokról de szerintem a saját verítéked által össze szedett átlag a legjobb még ha nem is nagy.
Én mint már mondtam 2× indultam neki egyszer azért mert nem ismertem fel a játék lényegét és prestise1 végére már 2400 mínuszom volt így újra keztem elértem az 50es szint ig bele futottam egy hack pályába és puff 70 lettem na mondom ez így nem jó ismét töröltem most 20as vagyok és kb 50+ van csak
De én már írtam nem tudok sokáig egy helyen campelni
inkább bele rohanok a sűrűjébe így viszont nem mindig lehet jó statot csinálni.
De ez nagyon nem is érdekel a játék élmény ami meg fogott és nem enged.Akár milyen szar az IWnet vagy mennyi csaló van fent. -
eszaki0
aktív tag
Szerintem inkább szidjuk a köcsög germánokat meg ruszkikat na azok igen csak szemét módon játszanak.
szinte naponta van rá példa főleg a csoportosan jönnek meg sem lehet őket közelíteni.
Én inkább őket venném elő mint egymást.
Bocsi csak észre vétel -
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #14762 üzenetére
Már megint ez a "pro"zás, lowozás, és társai. Ez nagyon gáz duma sztem, bár ebbe nem szólok bele, mindenki úgy beszél, ahogyan szeretne, vagy ahogyan jónak látja.
"A kemp csak saját magadnak jó, a csapattársaidnak nem."
Örülök, hogy te írtad ezt, mert erről beszéltünk egész eddig, csak nem értetted meg. Ezt próbálták veled megértetni, hogy a játékstílusod azért nem való más módba, mint a ffa és a tdm, mert a saját érdekeidet nézed és nem a csapatét.
-
jegenye77
addikt
És ha kempel valaki???Jó Én is utálom ha ugyan onnan lepuffant egymás után 3x de hát benne van a játékba.Had kempeljen!Lehet azzal segíti a csapatot ha egy helyben marad.
-
LamaCube
addikt
válasz
Black Dragon #14764 üzenetére
"márcsak 7 prestige van hátra."
Ez régi kép már csak 4 van hátra
Egyébként én nem kötekedtem írtam is, hogy "ne vedd bántásnak" és csak a véleményem írtam le.
Te kezdted írogatni, hogy "nagyokos", "pro" stb.
Afgán kemp map???Végül is lehet...
-
Black Dragon
addikt
válasz
LamaCube #14763 üzenetére
Ti kezdtetek kötekedni, én nem akartam eröltetni... és nemis fogom, grat az eredményhez( bár ha olyan lennék mint ti, elkezdeném, hogy afgan kicsit camp map, de mind 1.)
Haggyuk az egészet, én nemigy kedztem el a beszélgetést még jópár hsz el előbb, de valaki mindig elkezdi a veszekedést.
További jo játékot neked, márcsak 7 prestige van hátra.
-
LamaCube
addikt
válasz
Black Dragon #14759 üzenetére
Természetesen úgy játszol, ahogyan tetszik a lényeg, hogy nem az én csapatomban játszol.
A személyeskedést meg légy olyan szíves fejezd be.Én se tettem te se tedd...
Nem szoktam tdm-et tolni, mert nem nagyon érdekel a kill.Többet ér, ha nyer a csapat, de kívánságodra itt egy kép ami teljes csapatmunka volt és nyertünk is:
Tessék itt egy tdm-es is (ami tudvalevő rövid játékidővel rendelkezik):Ennyi legyen a vége ne erőltessük a "kinek erősebb az apukája" témát.
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #14759 üzenetére
Egyketted, leülhetsz.
-
Black Dragon
addikt
válasz
LamaCube #14758 üzenetére
Arra nemgondoltál nagyokos, hogy a doma tovább tart mint a tdm vagy a ffa?
Azért vesztettünk, mert te nem voltál velünk, mert te köztudottan jobbvagy.
Semtex ellen egy láthatatlan pajzsot vontam a zászló köré, sd n pedig, plant az első, közben kill. És azért linkeltem csak ezt a két képet, mert éppen ez volt a szemem előtt, da ha annyira akarod linekek neked más mapot is.
De játszatok csak tdm et vagy amit akartok, én azon játszok és úgy, ahogy én szeretem. Ha gondod van vele, akkor mennyél sírni. De ha már ennyire fennhordod az állad, akkor kiváncsi vagyoka te statjaidra is.
-
LamaCube
addikt
válasz
Black Dragon #14753 üzenetére
Ne vedd támadásnak, de totál nem érdekel a statod, mert nem egy kimagasló és nem is ez a lényeg .A bajom azzal van, hogy játszol egy módot és ki is jelented, hogy téged nem érdekel a zászló. Holott a játék lényege ez volna.
"Nemszoktam elfoglalni a zászlókat, mert tuti oda repül a semtex... "
Pár kérdés: Hogyan fedezed a csapattársaidat a semtex ellen?
Miért vesztettetek, ha a csapattársaidat védted a zászlóknál?
Írtad, hogy sd-el ott is csak a killre hajtasz?
Miért pont olyan mapokon értél el ilyen statot ami köztudottan kempereknek jó?
Ugye te se gondolod komolyan, hogy elhiszi bárki is,hogy támadással volt ilyen statod ezeken a mapokon? -
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #14753 üzenetére
"És arra nemgondoltál, hogy a csapatom egy kalap sz@rt sem ért?"
Pont akkor kell jobban rámenni a pontokra, ha a csapat többi tagja azt csinálja, amit te szoktál, de te meg erre nem gondoltál.
-
Black Dragon
addikt
válasz
LamaCube #14749 üzenetére
Köszi, akkor mostantól senkit nemfogok megölni domán ha véletlenül azzal játszok. Mellesleg a képeket nem most csináltam, hanem pár hete.
És arra nemgondoltál, hogy a csapatom egy kalap sz@rt sem ért?
Nemszoktam elfoglalni a zászlókat, mert tuti oda repül a semtex... Ezért inkább segítek az embereimnek(fedezem őket) vagy kilövöm azokat, akik éppen elfoglalják a mi zászlónkat.
De most komollyan ilyenen rágódtok, hogy én hol csináltam ilyen statot??
-
LamaCube
addikt
válasz
Black Dragon #14742 üzenetére
Én sem értem...Miért nem ffa vagy tdm?Az arról szól!
A többiben védeni és támadni kell. SD? Amiket linkeltél képeket az mind dom
A legszomorúbb, hogy az első meccset elbuktad hiába volt a statod első.Magyarul le se szartad mit kell csinálni.Tényleg menj tdm vagy ffa ott csak a kill a lényeg! -
Tanker21
tag
válasz
Gál István #14738 üzenetére
Nem. A Treyarch elvileg egy más sztorit dolgoz fel. Volt hír Vietnamról, meg a hidegháborús sztoriról is. Elvileg a héten jön hivatalos videó róla. A Modern Warfare 3-at az IW most kezdte volna fejleszteni, de mivel mindenki kilépett ezért kicsit megakadt a dolog.
-
boogie84
veterán
válasz
Black Dragon #14737 üzenetére
"És szerinted domán nemlehet statra menni? kötelező nekem a zászlókhoz mennem?"
Ez a TDM, kis különbséggel...
Pont az ilyen emberek miatt nem játszom DEM-et DOM-t HQ-t!!VAN der BOSS:jaja, nekem is jött! Óvatosan!
-
@rglaaf
veterán
vigyázzatok erre a mocsokra privátban fake steam-es oldalakat linkelget [link] el is küldtem az rákba
-
boogie84
veterán
válasz
Black Dragon #14729 üzenetére
TDM-et próbáltad már? Tudod ott mindenki a statra megy, nem pedig a zászlókra, vagy a hqra, vagy azokra a pontokra amit le kell foglalni...
-
Black Dragon
addikt
válasz
tupacamaru #14730 üzenetére
Ez tényleg nagyon ritka, de legalább bevállják, hogy szarok voltak, énis szoktam írni amikor elszúrtam, vagy hasonlóak.
Az akire igaz az, hogy low vag camper, akkor ő megis érdemli, de aki nem csinálja és alaptalanul pofáznak be neked, az idegesítő.
-
boogie84
veterán
válasz
Black Dragon #14729 üzenetére
...
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Harmadjára viszem végig a játékot és még most sem sikerült rájönnöm, miért fordul ellenünk General Sheperd? Vagy ez majd a MW3-ból fog kiderülni?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Black Dragon #14728 üzenetére
Nem, a magyarok 90%-ra a szájkarate a jellemző. Pofázik folyamatosan hogy low, meg camper. Néha szoktam, oszt??
Az ilyeneknek a következő körre felrakom a GL-t és csak azzal lövök, hogy legyen miért dumálni.
Na, ilyenkor szokott elgurulni a gyógyszer náluk.
De van ellenpélda is, tegnap volt egy srác és elég tré statja volt a kör végére, és azt írta be hogy sry team. Ilyen is van, csak nagyon kevés.
-
eszaki0
aktív tag
válasz
believil #14723 üzenetére
Nekem be jött jobban szeretem a városi pályákat szeretek rohangálni.
Amúgy sem vagyok egy nyugodt gyerek.
És a játékban sem vagyok az a kimondott camp bajnok inkább durr bele a közepébe.
Igaz már 2× újra is kellett kezdenem a játékot miatta.
Látszott is a statomon.
Már prestise 3-ban kellene lennem
Erre megint sima 20as vagyok de tök jó újra kezdeni.
Mikor aprítasz és sírnak kis szintű lett az első?
mert már ismerem a pályákat így igen van mikor nagyon be tud jönni a pálya -
believil
tag
válasz
eszaki0 #14719 üzenetére
Én láttam már...nekem személy szerint nem tetszik... Nem szeretem sem az Invasiont, sem azt a Piacos pályát (aszem Karachi), sem a Rundown-t, de a legroszabb a Derail. Na most végignézve a mapokat ezek ugrottak be róluk, így mondanom sem kell még röhejesebb nek tartom a 15 Eu-s árat érte... Nem tetszik.
Hú bakker észre sem vettem, hogy két hét intenzív MW2-zés után kocka lettem... most esett le...
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom láttátok-e már az új pályákat itt egy kis ízelítő X-box-os változatban-
Új pálya
Nekem nagyon tetszett élvezetes lesz rajta a játék -
believil
tag
Nekem is szörnyen ment tegnap... FFA-t nyomtam: egyszer nyertem, és utána 4-szer voltam a 4. helyen... és egyszer a utolsón... Vicces volt, főleg, hogy általában mindíg az 1. és 2. helyen szoktam állni... annyiszor taknyoltam el tegnap, hgoy nagyon nem tett jót a statomnak...
(#14714) Winne: Nekem edzés, meg a gitározás után szokott remegni a kezem...
-
Cadal
őstag
Itt volt egy 39/6-os meccsem TDM-ben, senki nem szólt érte (persze nem gyakori dolog hogy ilyen jó a statom
). Szóval ahogy előttem is írták, nem lehetetlen. Persze azt is sokan tapasztalják, hogy sok a csaló, vagyis a gyanú sem teljesen alaptalan. Elég rossz így játszani, hogy az ember azon rágódik, hogy az aki leszedte vajon csaló-e....
Mondjuk b@szottul pipa lennék, ha egy begőzölt user egy ilyen meccs miatt smúzolna be a steam-nél.
Béke. -
Mappa
addikt
Na tegnap előtt megléptem a 6. Prestige szintet...pedig előzőnél mondtam is magamnak most nem fogok egy darabig tovább menni inkább csak maxolok
...de olyan unalmassá vált így,hogy muszáj volt.De amióta megléptem ilyen 2/16 statokat csinálok ...valami nem jó történt itten
-
Wans
aktív tag
Én így látatlanban mondom, hogy valószínűleg nem az.Egyrészt mert az én csapattársaim is naponta több atomot ledobálnak, illetve ennél sokkal jobb statokat is képesek elérni.
(Néha én is.)
Ha az ellenfél hagyja akkor lehet,
ha nem akkor mi is néha kikapunk nálunk jobbaktól, akik ráadásul nem is csalnak.(ez azért mostanában nagyon ritka.)
Ennek a cod-nak az egyik legnagyobb érdeme az, hogy akár egy átlagos szintű játékosnak is lehetnek nagyon szép statjai, mindenféle cheat nélkül.MÁS: Nem ide tartozik ugyan, de én is méltányolom (bár nem fogom soha megvenni), hogy a BFBC2-ben kizárt a csalás!
[link]
Undetected! -
Winne
nagyúr
Köszi a játékot srácok, jó volt. Igaz füvet nem nyírok többet, ha játszani akarok, mert ez egy téboly. Sokszor úgy beremegett a kezem, mintha parkinzonos lennék tényleg...
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok jó volt ma magyarokkal lenni.
Nem tudom MHSZ tagok ide tartoznak de mos teste velük voltam pár map-ot
Igaz mikor ellenük voltam rendesen le lettem gyalázva
Sziasztok jó éjt -
Doki16
addikt
válasz
superTibcsi #14708 üzenetére
Majd ekkor fogja letölteni és akkor fogod látni a mapokat a játékban:
Available: 4 May 2010
This game will unlock in approximately 5 days and 22 hours -
gyurczy
őstag
válasz
superTibcsi #14708 üzenetére
Pre order volt nem? Gondolom a megjenés napján a stem kliensben is megjelenik...
-
superTibcsi
aktív tag
Üdv!
Megvettem steam-en a Stimulus Package-et. Megkaptam a visszaigazoló e-mail-t is. Elvileg minden rendben. De ha elindítom a steam-et, akkor a könyvtár -> játékok menüben nem látható. Akkor most hogyan látom amikor tölthető lesz???
Most vásároltam először steam-en.HELP!
-
Winne
nagyúr
válasz
Black Dragon #14704 üzenetére
Tipikus "parasztpisti" hozzáállás már bocs. Ez a leggusztustalanabb a magyar játékoskörben, hogy ha valaki tapasztaltabb, vagy jobb, mint más, akkor lowozni kell a másikat...
-
Laraxior
titán
Holnap senki sem gamel..mindenki moziba megy. Iron Man 2
-
bul07
nagyúr
válasz
dokee78 #14703 üzenetére
(#14698) bul07
úgy látszik ezt a hozzászólásomat nem olvastad
pedig nem is régen írtam -
Black Dragon
addikt
Attól hogy még az emberünk 36-3 mas statot csinál, miért csal?
Nekem is voltak már jo statjaim, főleg sd n.
Azt tudom mondani, hogy get skills. Mindenki elkezdi, hogy csaló ez, meg az. Néha tükörbe kéne nézni, és azt kérdezni: lehet én vagyok low?
Játszatok többet, belejöttök, nektek is jobban fog menni.
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
boogie84 #14695 üzenetére
Hát nem nagyon hiszek benne, de azért én szoktam jelenteni akiben 100%-ig biztos vagyok. Meg elmentem a profilját és néha visszanézek rá hogy történt-e valami változás.
EkSYS Attól hogy 36-3-as statja van még nem biztos hogy csal. Egy ilyen statom nekem is van, asszem eddig ez a legjobb eredményem TDM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Marathon (2025)
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PHP programozás
- Asztrofotózás
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest