Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Azt vettem észre hogy a pici kinai 1500é farsangi maszkos ürgék hatványozottabban golyó állók.Vagy csak nekem nem adja update óta semmivel semmit?
Se AK47,se MP7,Se MP5,se M4A se pisztoly,se shoti.
Egyszerűen nem értem.
Persze most hogy már nem fagy ki,nem dob le a game és időm is lenne játszani nem adja semmi.
Régen meg volt a 20-30 kill most meg 6:?
Nem vagy egy pro vagy csak keveset játszom,nah de mikor húzom neki 1-2 másodpercig nem történik semmi?Konfigom ugyan az,latecy ugyan annyi mint volt.
WTF?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest