- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #27648 üzenetére
Nem várom komolyan, hogy megcsinálják.
Csak egy fohász volt...
De az MW 2 -ben van 1600 játékórám (az MW2019 -ben, bár a megjelenés óta tolom, még mindig csak 1155...), a mai napig a legjobb COD résznek tartom (személyes vélemény, nem ér vitázni), nagyon tudnék örülni egy modern köntösbe öltöztetett verziójának (mit sem kellene változtatni rajta, csak a grafikát pimpeljék fel).
Tudom, hogy semmi realitása, de ettől még tudnám élni
#27651csibe1: Nekem úgy volt jó, ahogy volt, ha nem jön az MW 2019, ma is azzal tolnám...
A fegyver upgrade -ek nem hiányoznának (no jó, kicsit több testre szabhatóság a fegyókban nem lenne ellenemre), nekem pont elég volt az akkori fejlődési lehetőség - kicsit modernebb grafikával ugyanaz a hangulat - rögtön vissza tudna hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest