-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Imilenni #10225 üzenetére
"Egyébként elég nagy bromság ez a rendszer, van egy cikk hogy játszod a butát, ads nélkül lősz az ellenfélre, aztán mehetsz a bot szinten lévő emberek ellen, mehet jutyubra a videjohogy meglett a nuke..."
Őszintén, én megértem az ilyen visszajelzést, magam is néha a fejem kaparom, de létezik olyan multiplayer rendszer, aminek a "gyengeségeit" nem ismerik ki egy idő után a játékosok? Manapság egy-egy változtatás után pár órával vagy pár nappal később már fenn vannak a videók youtube-on mindenféle trükkre. Egy tökéletesebb rendszert én már nem is tudok elvárni a codtól, lévén ez a sorozat mindenkit ki akar szolgálni, és mindenkinek megfelelni - ez már abból is látszik, hogy állandóan pakolászgatják a módokat, nehogy a játékosok ráunjanak egy rendszerre (vagy éppen az ellenkezőjét is jelentheti, pont azért pakolásszák ezeket, hogy ha ki is ismered, utána más mód jön, hogy azt is szokni kelljen).
Ez mindig is így volt, csak szerintem régebben sokkal zártabb volt ez a közösség, ma meg kb mindenki streamer akar lenni, kb tökmindegy milyen áron. Ha valaki sikeres lesz, és ne adj isten belebukik egy ilyesmibe, még akkor is megmarad a követőien egy jó része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest