Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • shotika

  senior tag

  válasz Imilenni #10225 üzenetére

  "Egyébként elég nagy bromság ez a rendszer, van egy cikk hogy játszod a butát, ads nélkül lősz az ellenfélre, aztán mehetsz a bot szinten lévő emberek ellen, mehet jutyubra a videjohogy meglett a nuke..."
  Őszintén, én megértem az ilyen visszajelzést, magam is néha a fejem kaparom, de létezik olyan multiplayer rendszer, aminek a "gyengeségeit" nem ismerik ki egy idő után a játékosok? Manapság egy-egy változtatás után pár órával vagy pár nappal később már fenn vannak a videók youtube-on mindenféle trükkre. Egy tökéletesebb rendszert én már nem is tudok elvárni a codtól, lévén ez a sorozat mindenkit ki akar szolgálni, és mindenkinek megfelelni - ez már abból is látszik, hogy állandóan pakolászgatják a módokat, nehogy a játékosok ráunjanak egy rendszerre (vagy éppen az ellenkezőjét is jelentheti, pont azért pakolásszák ezeket, hogy ha ki is ismered, utána más mód jön, hogy azt is szokni kelljen).
  Ez mindig is így volt, csak szerintem régebben sokkal zártabb volt ez a közösség, ma meg kb mindenki streamer akar lenni, kb tökmindegy milyen áron. Ha valaki sikeres lesz, és ne adj isten belebukik egy ilyesmibe, még akkor is megmarad a követőien egy jó része.

  Shotiii#2629 GTX 2060S, 32Gb DDR4, i5-9600KF

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés