Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

válasz Throme #797 üzenetére

A Balázsnak az éneklő beszédstílusát annyira nem bírom, hogy lenémítva, felirattal vagyok kénytelen nézni. Pedig tök érdekes és jó tartalmakat csinál, de számomra elviselhetetlen ez az éneklés. :( Viszont látom, hogy Ő is kicsit kimozdult az utóbbi időben a sima szettbemutatókból egy érdekesebb irányba: mocok, alterlego stb. Remélem, hogy bejön neki ez a váltás és ebben az irányba folytatja, bár vannak kétségeim. :(

A Zoli az loweffort, megkapja, összeépíti, mond a szettről két-három mondatot azt csá. Én sem szoktam megnézni, max akkor ha valami tényleg érdekes szettet mutat be. Szerintem Ő még abba nem nagyon gondolt bele, hogy mi lesz a tartalom, ha teszem azt egyszer csak nem kap szetteket, mert változtat a LEGO a marketing stratégián.

A kockás szerintem is nagyon alulértékelt, mocok, egyéb legohoz kapcsolódó tartalmak, nagyon érdekes videókat csinál, sok esetben hiánypótló, pl. a nem régiben csinált stud.ios videók, illetve a rebrickablen dolgozó magyar tervezők bemutatása és promotálása, szerencsére a nagyobb követőbázissal rendelkező Balázs is átvette helyenként, ami nagyon megsüvegelendő. A kockásnál is inkább az előadás stílusa a probléma, olyan öreguras egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák