Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Throme #1285 üzenetére

Akcióban szinte mind behúzható 6.5-7.5 között. Persze nem 500Ft-on múlik a boldogság, csak azt akartam jelezni, hogy még mindig vannak olcsóbban.

Plusz, hát végül is százalékosan az is számít. A régi 5k körüli árakról már a 7.5k is 1.5x szorzó. Ne végezzük el a számítást az itthon megtalálható 20-25-30db (100-150e) SC-re. :DDD

Más:
    Fentebb szó volt a Lego ügyfélszolgálatról meg úgy az egész infrastruktúráról...
    Ha jól értettem akkor Vistaboynak a Barweer rendelt szó nélkül a PaB-ról eredeti Lego elemet pótlásként. Szóval itt is van "szolgáltatás".

Legonál meg nekem nincs pozitív érzetem: Most rendeltem újra L motort a vásárlás után kb. 2 hónappal tönkrement Technic Audi-hoz. Tudod mikor vettük... 2 éve! Persze nem hajtottam a témát, írtam nekik 5-6x, vagy jött válasz, vagy az se, csak auto stornó, hogy nem elérhető a cucc. Egy időben a pótlási felületről is lekerült, a pénzért dobozban vásárolható is eltűnt/kivezetettnek írták. MÁSFÉL éven keresztül.

Most válaszolt egy élő ember, hogy küldjek számlát és megnézi van-e... Írni akartam neki, hogy mi lenne ha előbb megnézné van-e... mert 1.5-2 éve soha nem volt és már N-szer kértem. Aztán rákerestem és elérhető a vásárolható motor is! Így 2 év után. (Meg a most megjelent karácsonyi kisvonathoz a motorizálási szettek is elérhetőek újra. Azok kb. fél évig nem voltak...)

És ott a többi, minden készletnél összevissza mi elérhető. Hogy fizetsz a BDP-ért, miért 1 hónap múlva írják jóvá a dupla pontot, miért nem megy most a BF kódjuk. PaB-ról rendeltem, utólag töröltek elemet (kifutó HP vonathoz a spec 3 kerekes szettet) mert mégsincs, hiába tettem kosárba. Árakról ne beszéljünk, elemeknél folyamatosan változtatják az elem ID-kat, máshol találod meg, más áron, vagy két áron.

Szóval az élő ügyfélszolgálat akivel lehet beszélni biztos kedves, de eleve egy káosz miatt van rájuk szükségük sok esetben. És akkor is csak annyit tudnak tenni amit meg tudnak oldani. A többi a "sajnos" megy a levesbe...

Azért is rendeltem cuccokat, mert most megint kifutottak alkatrészek. Pl. pneumatika sem lesz gyártásban újra. Egy tartalék pumpát még tudtam rendelni, a munkahenger már elfogyott... és akkor itt kanyarodok vissza az alternatívokhoz. Ha innentől a méregdrágán megvett korábbi készleteiddel lesz gond, semmit nem fog tudni pótolni a Lego. Kedvesen azt mondja az ügyfélszolgálat, hogy nincs ilyen elem. Ha most 5-6-8 évig nincs pneumatika akkor a Lego oldaláról nincs megoldásod, marad az ali-s pneumatika rendelés.

Szóval a Lego szolgáltatást/supportot ez beárnyékolja szerintem, és elrugaszkodva a készletektől, elem szinten nézve ezeknél nálam már megfordul lassan a nézőpont, hogy ki a megbízhatóbb oldal akihez fordulhatok. :( (Pedig minőségben még ilyeneknél jobban bízom a Legoban, nem véletlen, hogy ott kezdtem a rendelést. De itt ha akarok is a konkurenciához kényszerülök.)

Új hozzászólás Aktív témák