- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunterrop8
tag
Köszi szépen a választ, közben lenne még egy kérdésem, a következő a feladat:
10 elemű tömböt töltsön fel egész értékekkel. a beolvasást sajátfüggvénnyel végezze számjegyenként enterig. a szám legfeljebb 4jegyű decimális lehet.
Ezt hogy?? Én úgy próbáltam, h a sfgv-ben bekérek 10elemet, azokat tömbe teszem, de azt hogy tehetem át a mainbe? vagy nem is így kéne? -
hunterrop8
tag
sziasztok, egyetemen most kezdtünk el programozni és lenne egy kérdésem. A feladat az, hogy töltsünk fel egy 100elemes stringet 'a' kezdőértékkel, és utána 0.25-el csökkenjen mindig a többi. Aztán meg kell keresni, h hány olyan van ami egész, és nagybetű. Ezek még mennek is.
De van egy olyan feladat, hogy saját függvényben meg kell számolni a mássalhangzók, és a magánhangzók számát, és ugye úgy, hogy amikor a mainben a return 0-nál vége a programnak ott kiírja őket. Ezt eddig nekem csak úgy sikerült, hogy két külön sajátfüggvényben számoltam meg őket külön.
A kérdésem az lenne, hogyan lehet megcsinálni, hogy egy saját függvénnyel száoljam meg őket? (mert amikor így próbálom akkor a return után csak az egyket tudom beírni, és akkor a mainbe a mgh-hoz és az msh-hoz is ugyan azt írja.)
Valaki tudna segíteni? Leírni a sajátfüggvényt, meg h a mainbe mi kell hozzá esetleg? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Steam topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- EA Sports WRC '23
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest