Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunterrop8
tag
sziasztok, egyetemen most kezdtünk el programozni és lenne egy kérdésem. A feladat az, hogy töltsünk fel egy 100elemes stringet 'a' kezdőértékkel, és utána 0.25-el csökkenjen mindig a többi. Aztán meg kell keresni, h hány olyan van ami egész, és nagybetű. Ezek még mennek is.
De van egy olyan feladat, hogy saját függvényben meg kell számolni a mássalhangzók, és a magánhangzók számát, és ugye úgy, hogy amikor a mainben a return 0-nál vége a programnak ott kiírja őket. Ezt eddig nekem csak úgy sikerült, hogy két külön sajátfüggvényben számoltam meg őket külön.
A kérdésem az lenne, hogyan lehet megcsinálni, hogy egy saját függvénnyel száoljam meg őket? (mert amikor így próbálom akkor a return után csak az egyket tudom beírni, és akkor a mainbe a mgh-hoz és az msh-hoz is ugyan azt írja.)
Valaki tudna segíteni? Leírni a sajátfüggvényt, meg h a mainbe mi kell hozzá esetleg? Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest