Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Látom elgurult a gyógyszered...
Arra céloztam, hogy a kisebb dimenzió méretű, négyzetes résztömbre simán működik. Rajtad kívül senki sem akart nem egésszel indexelni.
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hehe kár hogy nincs like gomb

Még nem sikerült teljesen értelmeznem a hsz-okat hogy is kéne ezt a 2D tömböt megadni a függvénynek - ma már nem is állok neki
-, de hálás lennék ha valaki tudna valami szájbarágós forrást adni a pointerek állatfajtáról (annyit már tudok hogy a tömb tulajdonképpen egy pointer az első elemre), vagy még hálásabb ha leírná saját szavaival hogy mit ért belőle 
A lentebb említett mágiás példáknak is nagy hasznát venném!Tulajdonképpen előző félévben itt vesztettem el a fonalat, és tökre érthetelen maradt számomra a dinamikus adatszerkezetek, láncolt listák, fifo stb témakör (azaz a házi anyaga pl)
Ja a lényeg kimaradt: a zh példában ha jól emlékszem 8x8-as tömb volt megadva. Az én hibám hogy AxB-t írtam, de ha kukacoskodni akarnék nem kötöttem ki hogy A!=B

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

-, de hálás lennék ha valaki tudna valami szájbarágós forrást adni a pointerek állatfajtáról (annyit már tudok hogy a tömb tulajdonképpen egy pointer az első elemre), vagy még hálásabb ha leírná saját szavaival hogy mit ért belőle