Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hehe kár hogy nincs like gomb

Még nem sikerült teljesen értelmeznem a hsz-okat hogy is kéne ezt a 2D tömböt megadni a függvénynek - ma már nem is állok neki
-, de hálás lennék ha valaki tudna valami szájbarágós forrást adni a pointerek állatfajtáról (annyit már tudok hogy a tömb tulajdonképpen egy pointer az első elemre), vagy még hálásabb ha leírná saját szavaival hogy mit ért belőle 
A lentebb említett mágiás példáknak is nagy hasznát venném!Tulajdonképpen előző félévben itt vesztettem el a fonalat, és tökre érthetelen maradt számomra a dinamikus adatszerkezetek, láncolt listák, fifo stb témakör (azaz a házi anyaga pl)
Ja a lényeg kimaradt: a zh példában ha jól emlékszem 8x8-as tömb volt megadva. Az én hibám hogy AxB-t írtam, de ha kukacoskodni akarnék nem kötöttem ki hogy A!=B

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-, de hálás lennék ha valaki tudna valami szájbarágós forrást adni a pointerek állatfajtáról (annyit már tudok hogy a tömb tulajdonképpen egy pointer az első elemre), vagy még hálásabb ha leírná saját szavaival hogy mit ért belőle