Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
VB még értem is, de a delphit már nem. Script nyelveken ezt tényleg csak pár sorban meglehet csinálni, sőt bash-ben ez nagyon minimális, 5perces feladat.
Ez a feladat szerintem hibakezeléssel 15 - 20 sor és akkor csak a hasamra csaptam és kb 5-10perces meló c++, könyvtárhoz kell egy rekurziv bejárás talán ez dobja meg a kódolást. (bár az is lehet az STL-nek erre is van megoldása)"C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással)"
ööö lehet én néztem be valamit és nem csak annyit, kell, hogy egy könyvtárszerkezetet bejársz és bizonyos dátumú fájlokat átmásolsz máshova más néven bitenként?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- sziku69: Szólánc.
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest