- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Arra gondoltam, hogy ha nem kimondottan házifeladat, vagy valami kötelező feladat, amit kizárólag C++-ban kell megoldani, akkor pl. ez a feladat, hogy file-t másoljunk, plusz könytár struktúrát kezeljünk, dátumokat belekeverve megoldható C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással), ezt VB.NET-ben pl. 10 sornyi kóddal (1 órányi kódolás, debug) meg lehet oldani.
Szeretem a C++-t, ha a helyén kezeljük, pl. mobil eszközökre, videókártyákra programot fejleszteni, digitális jel feldolgozásához a mai napig csak C++-t lehet használni.
Sok olyan dolog van, amit csak C++-al lehet megoldani.
De sok olyan probléma van, amire a C++-nál sokkal egyszerűbb programnyelvek léteznek.
A magasabb szintűt pedig úgy értettem, hogy a C++ szinte gépi kódra fordul, azaz gépközeli alacsony szintű nyelv. Delphi, VB pedig magas szintű, mert csak egy köztes nyelvi rétegre fordulnak, de pont ez miatt nem kell pl. memóriát magadnak kezelned.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest