- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Arra gondoltam, hogy ha nem kimondottan házifeladat, vagy valami kötelező feladat, amit kizárólag C++-ban kell megoldani, akkor pl. ez a feladat, hogy file-t másoljunk, plusz könytár struktúrát kezeljünk, dátumokat belekeverve megoldható C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással), ezt VB.NET-ben pl. 10 sornyi kóddal (1 órányi kódolás, debug) meg lehet oldani.
Szeretem a C++-t, ha a helyén kezeljük, pl. mobil eszközökre, videókártyákra programot fejleszteni, digitális jel feldolgozásához a mai napig csak C++-t lehet használni.
Sok olyan dolog van, amit csak C++-al lehet megoldani.
De sok olyan probléma van, amire a C++-nál sokkal egyszerűbb programnyelvek léteznek.
A magasabb szintűt pedig úgy értettem, hogy a C++ szinte gépi kódra fordul, azaz gépközeli alacsony szintű nyelv. Delphi, VB pedig magas szintű, mert csak egy köztes nyelvi rétegre fordulnak, de pont ez miatt nem kell pl. memóriát magadnak kezelned.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- VoIP telefonálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest