Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
dobragab #3621 üzenetére
Nincs túl nagy különbség a két megoldás közt. Végül is nálad is van type switch, csak egy kicsit másképp. Scope alatt azt értem, ami pl. a Pascal-ban a scope. Egy adott sope-ban nem lehetnek azonos nevű szimbólumok, de egymásba ágyazott scope-okban vagy különállóakban már igen. A belső scope-ban lévő név elfedi a bentfoglaló scope-ban lévő ugyanilyen nevet. Ha kilépünk a scope-ból, akkor megszűnnek e nevei. Tehát a szokásos. Egységes szimbólum táblát (és vektort benne) a scope egyszerűbb kezelése miatt vezettem be. Nálad a különböző szimbólum táblák mindegyikében kezelni kell a scope-ot, ki kell jelölni a scope határokat. Nálam csak az egyetlen táblázatban. Nálad viszont valóban nincs típus attribútum, és static_cast. A set szerintem nem alkalmas, vagy csak akkor, ha scope-onként is külön táblázatokat tartasz fent, és ezeket stack-be szervezed. Azt hiszem maradok a static_cast-nál.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged