Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
jattila48 #3599 üzenetére
Futásidejű költsége nem a static_cast-nak van, hanem a type switch-nek. De ha az enum értékei 0-n-ig folytonosak, a fordító O(1) jump table-t tud belőle generálni. Pont pár hete néztem meg.
Szerintem az a legtisztább megoldás, ha külön tárolod. Egyedül a keresést kell az összes tárolóra kiterjeszteni, és a scope keresésben azt hívni. A scope kezelése nem tudom, hogy megy, főleg, hogy nem tudom, milyen nyelvről van szó
A hozzáadás tuti nem macerásabb, hiszen hozzáadáskor tudod, milyen típust adsz hozzá, csak a megfelelő kollekcióba kell belerakni.
Aztán ja, nem hiszem, hogy ezeket
std::vector
-ban kéne tárolni, ha a tárolási sorrend nem életbe vágó, és csak egy lehet mindenből. Errestd::set
vagystd::unordered_set
jobb, szerintem az utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Okos Otthon / Smart Home
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest