Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
darvinya #129123 üzenetére
Ez nem zavar. Bocs, dehogynem zavar, de akinek kórházba kell mennie, annak sajnos nem a WC-papír hiánya a legfájóbb szerintem.
Édesanyám kezdte az évet kórházban, úgy tákoltuk meg a függönyt, hogy ne a meleg időre való tekintettel a déli fekvésű szobában az rányékoló elérjen a falig... Másnapi látogatásra már vittem kis kalapácsot, néhány szöget, ragasztószalagot, csipeszt, tűt, cérnát...
Tegnap reggel voltam vérvételen, a szomszéd szobából szólítják a bácsit, hogy itt a recept, menjen el, váltsa ki, jöjjön vissza és akkor beadják neki az injekciót. És a kórház területén lévő patika nincs nyitva reggel negyed nyolckor... Édes kis f@szom.
Ehhez képest a mosdóban a QR-kóddal helyettesített papírtörlőkendő, szappan, törött WC-deszka már csak amolyan mellékszál a cselekményben.
Ma reggel első voltam, ülök a padon, mikor szólítanak, felkelve akkor érzem, hogy ragad a lyuggatott lemez pad, valami cukrosba ültem bele. A takarítónő már végzett... Persze vérvétel után munka, utána szülőkhöz hétvégére öcsém kocsijával a plüss üléskárpiton ülve...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest