Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
99% hogy a Witcher 4 is egy clusterfuck lesz köszönhetően annak, hogy UE alatt fejlesztik
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.#99Daelion
Persze, hogy megmondom a különbséget, a Cronos -t toltam most ki. Ég és föld a különbség material érzetre és képélességre ha van rajta DLSS vagy sem. Valószínúleg sosem érzékeltétek a valósághű éles, materialhű grafikát, mindig valamivel elmostátok.
ETERNAL -ba érződik a monitoron át, hogy az a rakétavető egy fém anyagból van, hogy a shotgun is fém és fa anyagből van, a plasmagun meg plastic és sorolhatnám, ezek az éles grafikai elemek, anyaghűséget visszaadó grafikát teljesen elveszítettük, csak ezek az elmosott fosások vannak. Nincs depth, minden össze van mosódva, nem tudsz semmit kivenni a képből mert minden ugyanaz az elmosott radírozott képet festi. -
AsakuraDave
őstag
Jah persze, az ID tech engine hibája, hogy amellett, hogy jobban is fest az Eternal még 10x jobban is fut vele a játék? Mivan?

Vettél egy ~250ezres kártyát 1080p -re(pontosabban 720p-re ha fixen használsz DLSS -t)
Én alig 5éve 4K natívra tudtam venni 300ezerért kártyát
(AMIVEL BTW ÉN UGYANOTT VAGYOK MINT TE MOST, 5ÉVVEL EZELŐTTI KÁRTYÁVAL CSAK MONDOM AMÚGY) Csak ennyi a különbség.
Ha meg nem látsz minőségbeli romlást főleg 1080p -nél akkor ott a gond a szemekkel van. 2025 -ben 1080p már ne is haragudj, de miért? 4K monitorokat cukrokét az emberhez vágnak... Nekem még a 2K 27"colon sem volt elég éles és crisp, ezért is lett hamar belőle 4K, de ez is már évekkel ezelőtt...
Amúgy meg sehol se néztem, hogy a BL4 UE alatt lesz, franc se gondolta, hogy eladják a testüket ezek is, eddig is tökéletes volt az engine alatta, igaz már BL3 alatt többet kért a kelleténél de most az UE -val feltették a habra a cherry -t...DE akkor Te le is írtad, neked mindegy az ár/érték
Gondolom autót is úgy veszel hogy 3milla 20éves és 100litert eszik 100km-en, az se zavarna, a lényeg, hogy autó legyen és guruljon 
-
AsakuraDave
őstag
Akkor újra... Neked a játék 2560x1080p felbontás mellett DLSS Q -t használva valójában csak 720p -ben rendereli le a játékot, nah indíts el egy DOOM Eternal -t 720p-n és nézd meg mennyi FPS -ed lesz (bár lehet a procid ki sem tudja hajtani ilyen alacsony felbontáson majd)

5070-es kártya kb egál az én 3080Ti kártyámmal amin natív 4K -ban a DOOM Eternal 100+fps [link] RT mellett is sztem min. 60fps+ már nem emlékszem... de akkor vegyük azt, hogy úgyis használsz DLSS -t, legyen nem 720p hanem 1080p tehát performance DLSS 4K felbontás mellé és kapsz 300+ fps -t mindenféle frame gen nélkül, MIRŐL BESZÉLTEK?!!?!?!?!?!?!? [hivatalos nV videó 4K DLSS RT]
-
AsakuraDave
őstag
90-es években még is mivel kellett volna játszanom?
800x600 meg 1024x768 -as CRT monitorok idejében DOOM 1? Fogalmam sincs már mivel kezdtem, de az első játék amitől leejtettem az állam az a Half Life 2 volt, megjelenéskor már meg volt.
GTX 1080 Ti era volt az aranykor, most ami megy az írtó szánalmas, arcon köpnek minket a fejlesztők és a hardver(főleg nV) gyártók és ezt még élvezitek is, tapsikoltok hozzá... csak szeretném megérteni a miérteket, vagy ennyire jól megy és nem zavar tényleg, hogy mekkora giga minőség és ár/érték romlásban vagyunk, hogy milliós gépen ezt kell elviselni, hogy lehet mindent 720p -ről felskálázva egy elmosott(UE mondjuk natívon is egy elmosott fosás) képet látva játszani. Nézz meg egy DOOM Eternal -t, fut mint az álom és 100x jobban néz ki.
A játék sehogy sem néz ki, ez ugyanaz mint az első Borderlands, egy jópofa art style, itt nincs realizmus, konkrétan zéro. Semmi sem validálja ezt a hardver igényét. -
AsakuraDave
őstag
300ezres videókártyával még csak full HD grafikán sem vagy az ugye megvan? xDDD
1440p FSR Quality azért az nagyon nagyon low grafika, konkrétan a kártyád még csak Full HD -ban sem renderel hanem csak 1706*960p -ben
Ennek tapsikolni, hogy 1080p alatti render mellett fut ilyen xarul az azért sokat elárult miért is tart itt a gaming...
Frame genes hülyeségekről már ne is beszéljünk főleg ha nem min fix 60fps mellett kapcsolod be, de persze az egyszeri géjmer aki 120fps mellett se tud célozni meg folyamatos lenni az végülis jah nem nagyon érzékeli a különbségeket, 30fps is tökéletes nekik. [link]
Régebben vettél egy felső high end vagy felső középkat kártyát és 4k nativ 60+fps-t kaptál, most meg renderelheted fele akkora felbontáson és frame gen mellett vagy jó esetben 60fps-n, jah és persze milliós hardver árak mellett mind ezt
-
AsakuraDave
őstag
Azért az mindent IS elárul az iparról, hogy eljutottunk oda, hogy a 'But can it run Crysis?' helyett most a 'Can it run Borderlands 4?' a hardvered mérőszáma
Egy cell shaded agyatlan lövölde ami mindig is arról volt híres, hogy nem kell alá izmos vas és egy pofás, stílusos art style -t kapott az ember... Így arcon köpni a játékosokat, de hát ez kell Nektek, veszitek így is mint a cukrot meg nem lenne másnap és tapsikáltok hozzá...FOMO is real de kegyetlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.
(AMIVEL BTW ÉN UGYANOTT VAGYOK MINT TE MOST, 5ÉVVEL EZELŐTTI KÁRTYÁVAL CSAK MONDOM AMÚGY) Csak ennyi a különbség.