Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
90-es években még is mivel kellett volna játszanom?
800x600 meg 1024x768 -as CRT monitorok idejében DOOM 1? Fogalmam sincs már mivel kezdtem, de az első játék amitől leejtettem az állam az a Half Life 2 volt, megjelenéskor már meg volt.
GTX 1080 Ti era volt az aranykor, most ami megy az írtó szánalmas, arcon köpnek minket a fejlesztők és a hardver(főleg nV) gyártók és ezt még élvezitek is, tapsikoltok hozzá... csak szeretném megérteni a miérteket, vagy ennyire jól megy és nem zavar tényleg, hogy mekkora giga minőség és ár/érték romlásban vagyunk, hogy milliós gépen ezt kell elviselni, hogy lehet mindent 720p -ről felskálázva egy elmosott(UE mondjuk natívon is egy elmosott fosás) képet látva játszani. Nézz meg egy DOOM Eternal -t, fut mint az álom és 100x jobban néz ki.
A játék sehogy sem néz ki, ez ugyanaz mint az első Borderlands, egy jópofa art style, itt nincs realizmus, konkrétan zéro. Semmi sem validálja ezt a hardver igényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest