Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
99% hogy a Witcher 4 is egy clusterfuck lesz köszönhetően annak, hogy UE alatt fejlesztik
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.#99Daelion
Persze, hogy megmondom a különbséget, a Cronos -t toltam most ki. Ég és föld a különbség material érzetre és képélességre ha van rajta DLSS vagy sem. Valószínúleg sosem érzékeltétek a valósághű éles, materialhű grafikát, mindig valamivel elmostátok.
ETERNAL -ba érződik a monitoron át, hogy az a rakétavető egy fém anyagból van, hogy a shotgun is fém és fa anyagből van, a plasmagun meg plastic és sorolhatnám, ezek az éles grafikai elemek, anyaghűséget visszaadó grafikát teljesen elveszítettük, csak ezek az elmosott fosások vannak. Nincs depth, minden össze van mosódva, nem tudsz semmit kivenni a képből mert minden ugyanaz az elmosott radírozott képet festi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.