Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz Daelion #95 üzenetére

Jah persze, az ID tech engine hibája, hogy amellett, hogy jobban is fest az Eternal még 10x jobban is fut vele a játék? Mivan? :F :F :F

Vettél egy ~250ezres kártyát 1080p -re(pontosabban 720p-re ha fixen használsz DLSS -t)
    Én alig 5éve 4K natívra tudtam venni 300ezerért kártyát :) (AMIVEL BTW ÉN UGYANOTT VAGYOK MINT TE MOST, 5ÉVVEL EZELŐTTI KÁRTYÁVAL CSAK MONDOM AMÚGY) Csak ennyi a különbség. :C :C :C
    Ha meg nem látsz minőségbeli romlást főleg 1080p -nél akkor ott a gond a szemekkel van. 2025 -ben 1080p már ne is haragudj, de miért? 4K monitorokat cukrokét az emberhez vágnak... Nekem még a 2K 27"colon sem volt elég éles és crisp, ezért is lett hamar belőle 4K, de ez is már évekkel ezelőtt...
    Amúgy meg sehol se néztem, hogy a BL4 UE alatt lesz, franc se gondolta, hogy eladják a testüket ezek is, eddig is tökéletes volt az engine alatta, igaz már BL3 alatt többet kért a kelleténél de most az UE -val feltették a habra a cherry -t...

DE akkor Te le is írtad, neked mindegy az ár/érték :) Gondolom autót is úgy veszel hogy 3milla 20éves és 100litert eszik 100km-en, az se zavarna, a lényeg, hogy autó legyen és guruljon :C

Új hozzászólás Aktív témák