Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz AsakuraDave #97 üzenetére

Nem vezetek/sosem érdekelt az. :)
    2019 óta van 21:9 2560x1080 monitorom és én soha többet nem megyek vissza más aspect ratióra mert nekem ez sokkal jobban bejön.
    3440x1440 meg pont azért nem kellett mert arra a fene fog még ennél is drágább karit venni, mostani nekem mindenre elég és bőven elég éles. Btw 2560x1080 az több pixel mint a sima 1080p valahol 1440p es 1080p közé esik be és teljesítmény igénye is kb annyi mert ezt már évek óta tesztelem.
    BL az első rész óta UE alatt fut, 3-4 és most 5.

DOOM Eternal meg nem néz ki jobban vagyis ez erősen szubjektív de lehet a te szemeddel is gond van akkor.
    Talán a Dark Ages PT-vel bekapcsolva jobb de mivel teljesen más art style ezért azt sem lehet teljesen hasonlítani.
    Próbáltad már DLSS Transformert a saját monitorodon játék közben? Ha te tényleges játszás közben megmondod a különbséget akkor grat. Nem nagyítós 200x zoomos képnézegetés a mérvadó. Pláne egy BL-ben ami totál kaotikus a büdös életbe meg nem mondod a különbséget kb amikor minden robban a képernyőn.

#96 Peace

Tudom én is elég régóta fórumozok már és nem csak itt de ja mindig van pár ilyen megmondóember aki ezt csinálja. :U

Új hozzászólás Aktív témák