- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
DummyBoy #2453 üzenetére
Engem nagyon tudnak irritálni ezek az effektek amik befolyásolják a látó teret vagy ráraknak valami 'effektet' a képernyőre.
Minden játékban az az első dolgom,hogy motion blur,chromatic abberation,film grain meg minden hasonló megy offra.Itt meg most nyomatja játék a pofámba ez a zöld izét ami körbe veszi az egész látó teremet.
Simán ki lehetne kapcsolni a settings-be az már elég lenne.
Az meg a másik,hogy most ha Anointed gear esik szinte 90% biztos lehetsz benne hogy ilyen Terror szutyok amit még akkor sem használnék ha a játék legerősebb dolga/buildje lenne.
Szerintem most félre is teszem játékot amíg ennek vége de amint láttam a Gearbox/BL 3 fórumon is elég sokan panaszkodnak az event meg a Terror Anoint miatt.
-
tibee77
őstag
válasz
DummyBoy #2231 üzenetére
Nagyon nem mindegy hogy milyen modositok vannak az adott pälyän, eleg durvän lecsökkenthetik a leadott dps-t es/vagy a bekapott sebzest növelhetik.Mentem moze-zal a nerf utän egy slaughter-t.Häät elöször azt hittem hogy nincs is semmilyen nerf, mert egesz jol ment a dolog az 5. körig.(talän 1szer ha lehaltam, persze volt sok second wind), na ott konkretan 10szer tuti ujrakezdtem a kört, annyira durva volt.Igaz, csak a raketavetös zaelot-ok öltek le.Idäig birta a kari mikor jobbrol balrol löttek de most hogy a hex 3mp-ig el kb. illetve a flakker täräban 1 kibequrt golyo van igy nagyon kemeny volt.Folyamat dobälnom kellett a gränätokat, nem ugy mint eddig, mert különben se skulo se shield nem maradt.Nagyon maceräs...Flakker dps nerf nem nagyon erzödik, csak 30%-kal kevesebb nem egy nagy ervägäs de ez a 1 löszeres tär, jajjj....mondom nem lenne gond annyira ha a hex nem lenne mär majdnem hasznälhatatlan, nem kene 2 mp-enkent ujat eldobni mert ez nagyon megakasztja a jatekmenetet.Amara-val mär 30on vagyok, remelem jo lesz nagyon slaughterre, mert igy moze-zal nem buli.
Vagy kellene valami tipp hogy mivel helyettesitsem a hex-et.Stormfront-ot hasznältam elötte, nem volt az se rossz de kanyarban sincs ahhoz kepest amit a hex müvelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest