-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Injun
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Igen,hasonlóan látom én is a képet.A Dust mint színtér valami bitang lett.Hihetetlen hangulata van.Sanctuary szerintem bombán kitalált helyszín és bizony sokkal többet kihozhattak volna belőle.Tökre vártam egy árulót vagy kémet aki nagyon csúnyán megkavar,de sajna ezt a ziccert is kihagyták.
A jeges/havas pályák számomra értelmezhetetlenek csakúgy mint ez a 4.DLC.Elképesztően bosszant ez a Loot nihil.Annyi láda van a pályákon,hogy annak már bőven nincs értelme.Tökre frusztrál,hogy tudom előre,hogy abban a rohadt fegyveres ládában is csak egy olyan fegyó lesz amit már bőven színtekkel ezelőtt sem vettem fel mert hulladék.Viszont a zenék nagy része valami hihetetlen lett.Számomra 50%-ban a zajok/hangok/zenék jelentik azt ami a Borderlands.
Nagyon várom a következő részt és remélem,hogy húszad ennyi láda lesz kategóriákkal komolyabb tartalommal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A jeges/havas pályák számomra értelmezhetetlenek csakúgy mint ez a 4.DLC.Elképesztően bosszant ez a Loot nihil.Annyi láda van a pályákon,hogy annak már bőven nincs értelme.Tökre frusztrál,hogy tudom előre,hogy abban a rohadt fegyveres ládában is csak egy olyan fegyó lesz amit már bőven színtekkel ezelőtt sem vettem fel mert hulladék.Viszont a zenék nagy része valami hihetetlen lett.Számomra 50%-ban a zajok/hangok/zenék jelentik azt ami a Borderlands.
Nagyon várom a következő részt és remélem,hogy húszad ennyi láda lesz kategóriákkal komolyabb tartalommal.