Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor lehet azért tölti tovább, mert még nem jutott el ezekhez a nagyobb mappákhoz.
Mert néztem én is , hogy a Willowgame mapában vannak a legnagyobb méretű fájlok, és csak azt másoltam be. így is ment tovább a letöltés, de lehet,hogy a fenti eset állt fönn.
Próbáltam a teljes könyvtárat bemásolni, akkor is töltött, és lásd. fenti eset.
Na még egyszer megpróbálom.
Amúgy szerintem ha mókolt is a Skidrow verzió, akkor is ki kellene hogy cserélje a fájlokat. Már sok játékot telepítettem így, főleg Reloaded verzióról, mert az általában nincs megmókolva. De eddig még a Skidrow-val sem volt gond.
Na majd meglássuk
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest