Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Lehet azért mert megcsináltam a sidequesteket (meg az elején a DLC-ben gyorsan léptem pár szintet), de nem igazán van kihívás azon a pályán (meg úgy általában a játékban, mindig elfelejtem BL2-höz képest mennyivel könnyebb ez a rész). Persze alá lehet szaladni, az a map talán pont olyan, hogy ott magasabb szintűek az ellenfelek, meg Sledge tud problémás lenni karaktertől függően (most Rolanddal tolom, nála a turret miatt elég könnyű).
A lost cave (gondolom nálad az a crystal cavern) meg szigorúan azonnal, amikor a quest megjelenik. Aminél általában 12-es szintű a karakterem, az ellenfelek meg 15-16. Na abban van kihívás bőven, de gyorsan lehet szintet lépni meg jó fegyvereket szerezni.
Amúgy az ellenfeleket nem érzem okosnak, (sőt, kifejezetten buták), többnyire csak egy helyben állnak és lőnek. De cserébe vagy minden irányból jönnek, vagy egy kupacból lőnek a szűkebb pályarészeken (ebből elég sok van ebben a részben), ami okozhat gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- League of Legends
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Horgász topik
- World of Warships
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest