Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- iPad topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Micro Four Thirds
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Az elején nekem is hozott kapásból ujakat de aztán valami nagyon nem tetszett neki A második kihajtás utáni lehullatáskor 3 levél maradt rajta mikor kihelyeztem az erkélyre de azok azóta is megvannak. ( a legelső lehulaltásnál maradék nélkül az összeset ledobta) Ebből következtetek arra, hogy az alacsony páratartalom magas hőfok és kevesebb napfény következménye volt ez de föleg a legelsőé. Teleltetni is kint fogom csak még nem tudom, hogyan, hogy ne fagyjon el. Én azt tanácsolom ha van lehetöséged ( erkély
) akkor tedd ki őket. De a kavicsos dolgot is megpróbálhatod ártani nem fog. A lényeg hogy a tálban lévö viz ne érintkezzen a földdel (ezért kellenek a kavicsok ). -
arminlok
senior tag
Nekem a kínai szilnél volt ez decemberben kaptam akkor még erös sötétzöld levelei voltak de aztán lehullatta az összeset majd ujra hajtott és ezt megcsinálta mégegyszer most kitettem az erkélyre és ahogy nézem ezek jó erős levelek lesznek szerintem a páratartalomhoz van köze. (én még permeteztem is midnen nap kétszer de a panel légkör nem igazán tetszett neki, meg lehet a nonstop 25 fok se)
-
nyuszika0216
csendes tag
A kavics is remek ötlet, de mindig legyen elég nedves.A kavicsos-granulátum szerűség lehet akár akadama is. Ha vöröses barna színe van. Ha nem, akkor valóban csak apró kavics. Ha tudsz, majd tegyél fel képet a sárguló levelekről, mert ennek több oka is lehet. Illetve a talajról, így meg lehet nézni szükséges-e az átültetés.
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
A Borágófa melegigényes, örökzöld bonsai. Világos helyet és magas páratartalmat igényel, óvjuk a huzattól, hirtelen hőmérsékletingadozástól. Tavasztól őszig minimum 20 fokos hőmérsékleten tartsuk, télen se csökkenjen 16 fok alá. Vízigényes, talaját nedvesen kell tartani, de ne hagyjuk vízben állni, mert gyökérzete könnyen kirohadhat. Tápanyagutánpótlásra kéthetente, télen havonta egyszer van szüksége.
Nagyon szép, apró, fehér virágait szinte folyamatosan hozza, ha jól érzi magát környezetében.
A magas páratartalmat szobai üvegházba helyezéssel lehet a legjobban elérni. Fontos a rendszeres "szellőztetése". Ha erre nincs mód, naponta állott vízzel permetezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos fejegységek
- Óra topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) akkor tedd ki őket. De a kavicsos dolgot is megpróbálhatod ártani nem fog. A lényeg hogy a tálban lévö viz ne érintkezzen a földdel (ezért kellenek a kavicsok ).