Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Az elején nekem is hozott kapásból ujakat de aztán valami nagyon nem tetszett neki A második kihajtás utáni lehullatáskor 3 levél maradt rajta mikor kihelyeztem az erkélyre de azok azóta is megvannak. ( a legelső lehulaltásnál maradék nélkül az összeset ledobta) Ebből következtetek arra, hogy az alacsony páratartalom magas hőfok és kevesebb napfény következménye volt ez de föleg a legelsőé. Teleltetni is kint fogom csak még nem tudom, hogyan, hogy ne fagyjon el. Én azt tanácsolom ha van lehetöséged ( erkély
) akkor tedd ki őket. De a kavicsos dolgot is megpróbálhatod ártani nem fog. A lényeg hogy a tálban lévö viz ne érintkezzen a földdel (ezért kellenek a kavicsok ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Teendow D10S Plus robotporszívó
- Segway eKickScooter ZT3 Pro E. BRUTÁLISAN JÓ ÁRON!
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Nitro Concepts D12 Gamer Asztal
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest