Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mindig futott, de most leállítottam. Elment a kedvem. Pl. Cosmology-nál is több hibás csomag lett mint jó. Pedig a gép stabil, biztosan a számoló motorban, vagy a csomagokban volt a hiba, és nem az én gépemmel volt gond. Majd egyszer visszatérek (vagy nem). Egyelőre parkoló pályára tettem.
Igen ezt az SU-t nyomatják a BOINC oldalán, amiben csak témákat, és régiókat lehet előnyben részesíteni.
Gondolom világszinten az jött ki, hogy így több gépet tudnak "befűzni", mintha egyedileg kellene projektet választania egy kívülállónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest