- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Mindig fut a BOINC géped, vagy csak időszakosan? Amúgy érdekes, hogy bár sok projekt van engedélyezve számodra, leginkább csak néhányból kapsz melót, pedig tapasztalatból tudom a többi is oszt rendszeresen számítási csomagokat.
Gyorsan utána is olvastam a Science Unitednek (SU). Ez egy hasonló fiók menedzser mint a BAM! vagy a Gridrepublic (utóbbit én is sokáig használtam, de most már úgy néz ki nem nagyon tartják karban, így egyesével csatoltam fel a projekteket), azonban van két nagy különbség a SU és a többi közt:
* Sima projektek közti arányok helyett van valami saját algoritmusuk ami alapján döntenek hogy te mit futtass. Ebbe beleszámolják a kulcsszavas (tags) preferenciáidat , de neked ennél több beleszólási lehetőséged nincs.
* Nem a te nevedben hoznak létre fiókokat a projektekben hanem valami véletlenszerű felhasználó/jelszó kombót használnak így nem tudsz magad bejelentkezni később sem az egyes projektekbe és nem is tudod őket csatolni egyenként a BOINC klienshez, ha akarnád. Valószínűleg így a statiszkiai oldalakon sem tudod megnézni, hogy másokhoz képest mennyit és hogyan teljesítesz.Ahogy értem annyira felhasználóbarát akar lenni a SU, hogy lényegében majdnem minden kontrollt elvettek tőled. Szóval nem sokat tudsz tenni amíg ezt használold a BAM! vagy egyedi regisztrációk helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest